Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

zubiii , ce burtoaca ai
ne ai luat pe toate , esti pe primul loc

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

mama zubiii... ce flacau zdravan ai...

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Prezent viitoare mamica de 3 fete!
Parerea mea? - va stresati prea mult si pierdeti din vedere cea mai mare bucurie a sarcinii - plenitudinea si satisfactiile pe care trebuie sa le savurezi cat ai bebele in burtik...si eu sunt o panicoasa, DAR e tot cum vrea DD; e drept ca putem sa ne pazim de ce putem sa ne pazim, dar nu trebuie sa devenim paranoice! Asa ca fetelor: SAVURATI SARCINA!

Acum am terminat si eu de gatit...salata de icre, o supa crema de legume si friptura de miel cu vinete si ceapa verde cu garnitura de catofi la cuptor cu ulei de masline, lamaie si oregano...dupa ce mai devreme i-am facut la Stef (cea mica) costum de pisicuta pentru serbare...e asa de scumpa de iti vine sa o mananci.

Am promis ca pun poze si n-am pus nici acum...sotul mi-a venit cu 5 poze si alea preponderent cu fetele...pun cateva imediat sa ne vedeti, insa nici una cu mine intreaga...

Lali - sorry pentru surioara ta, e tare greu cand se intampla asa... Cu siguranta va avea inca un bb daca isi doreste...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Gata ...am pus cateva in albumul de webshots de la semnatura.Cine vrea sa ne cunoasca, e binevenit!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

NAti.. Ana toata-i a ta... si Stef ce ochi are.. poti muri in ochii ei... iar tu.. ma bucur ca te-ai mai rotunjit la fata , semeni si tu a gravida nu a fotomodea..

Mergi la inceput

Oare cine s-a retras de pe grup? acu 3 h eram 20 membri, acu sunt 19..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Elly b si eu am un bulldog francez dar doar pe baiatul meu il suporta, ca a fost tare chinuita de alti copii si nu o pot lasa sa se joace cu ei, ca ma trezesc ca se enerveaza si ii latra.Poate si varsta e vinovata, ca are vreo 9 ani.
Eu am fost tare stresata prima sarcina, ca sincer nu stiu daca am apucat sa ma bucur asa de ea cum ma bucur acum>Acum chiar sunt in al 9-lea cer, desi mai am nopti cand nu dorm de ganduri si ganduri..Azi-nopate am stat sa ma gandesc cum sa nasc, cu epidurala, sau fara, ca la prima nastere ma rugam de domnu dr sa ma anestezieze o data .Dar apoi am vazut efectele secundare si iar m-am stresat..
Apropo de gamduri, am intrat la inceputul sarcinii pe un site american, unde era plin de mamici depresive la a doua sarcina, carora le parea rau ca au mai facut inca un copil, ca pt ele sarcina nu mai e nici surpriza, ca le e foarte greu..Si eu m-am simtit vreo 2 saptamani mai trista, ca nu ma puteam ridica din pat de greturi, plus ca o data am cazut de ameteli din picioare, dar cand am inceput sa imi revin, am fost asa fericita si mi-a parut rau ca am gandit asa..Acum profit de fiecare zi cu bb in burta, si am o liniste interioara, ca ma mai intreaba maica-mea cum de nu ma mai enervez pe baiatul meu cand face prostii si imi zice ca par asa senina..

19+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Oare cine s-a retras de pe grup? acu 3 h eram 20 membri, acu sunt 19..

nu stiu , ca eu oricum dupa adresele de mail nu recunosc mai pe nimeni
dar si eu retinusem ca sunt 20
vad ca si a facut rach album , abia o astept sa i vad burtoaca

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mi-a raspuns Uschi. pe fuga asa cum face ea :)
ca sunt alte unitati de masura (la proteina S se referea) si ca e perfect pana acum si ca daca pot face o eco morofologica 3D sau 4 D la 22-24 sapt si ca daca e prea scumpa sa astept pana vin in tara, ca facem la ea.
si mi-a zis sa fiu cuminte

i-am multumit, i-am zis ca o sa continui tratamentul dat de ea si ca o sa fac o eco 3D/4D si o sa i-o trimit si ca ma programez la Medsana la o consultatie la ea la inc lui iulie ca atunci vin in tara. sper sa gasesc liber.

voi stiti ce e aia eco morfologica?
e de crestere sau e aia cu artere laci baltati?

20+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

May eco morfologica.. e cea in care ne agitam toate,unele am obtinut ce voiam altele nu in functie de doctor, se masoara toate organele copilului... teoretic..

Jade.. cred ca ceva ioanaf-09 .. pe yahoo.uk/.. may sper ca nu esti tu...

Mergi la inceput