Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor voua vi se umfla picioarele?Eu de vreo 2 zile am niste picioare umflate.............rotula nici nu se mai vede

24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Seidana, v-am spus ca eu in week-end plec la tara, apoi am fost pe fiecare zi la spital pentru a-mi pprelungi concediul.Mi se face internare dar nu raman internata.

Camady,eu pat la fel, si nu numai picioarele ci si fata , mainile. Trebuie sa renuntam la sare obigatoriu pentru ca retine apa in organism.Asa mi s-a spus mie, pt. ca eu am pus 11 Kg si nu mananc exagerat dar retin apa si de aici si numarul de Kg.Eu am mai incercat o data sa mananc nesarat dar nu am reusit dar acum trebuie pt ca poate sa-mi creasca si tensiunea.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetele mie mi-a zis o fate ieri la spital ca eu la 24 de saptamani am 5 luni jumate si nu 6.

azi sper sa nu uit sa-mi iau baterii la aparat sa-mi fac si eu pozici.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Racheel esti in luna a sasea inca,nu ai facut 6 luni daca numeri zilele,pentru ca o luna are 4 saptamani si 2-3 zile ,si de acolo decalajul.
Foarte buna cafeluta ta.
Ramo felicitari,o sa ai pereche. Stai linistita,uite, ti-au raspuns fetele care au simtit miscarile mai catre 20 de saptamani la fel ca tine.
Dbunny Noa e cu accent pe o,nu? Suna bine numele ,nu l-am mai intalnit pana acum decat sub forma de Noah la filmele americane...

Si mie mi se umfla picioarele,dar nu tot timpul,si culmea,nu cand mananc sarat,ci cand stau mult in sezut,cu picioarele in jos. Deci cand stau pe scaun si citesc dc-ul... Ma mai trezesc uneori cu mainile si picioarele umflate,dar cand dau cu apa rece se desumfla.

Sper sa fac si eu pozici iar cu burtica zilele astea si sa le adaug in album.

pupici la toata lumea,ma duc sa ma joc cu Paul...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neatza burtici.

Caty a iesit din grup. Fiecare cu optiunile ei :)
Zubi, o sa pun si ei poze mai noi, sa le si fac, ca ma roade o leneee.
Dbunny, felicitari pentru pasa

toate, si o zi cat mai usoara

19+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza si de la noi:)

O zi frumoasa va doresc:) la brasov e asa soareee sper sa o tina asa toata ziua hihihii imi place sa simt ca incet incet vine vara hahaha

Pupici

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
ieri am fost pe drumuri, uff, cam cald! si observ inca o data cat "bun simt" anu oamenii in transportul in comun. serios acum, sa vezi o gravida cu un copil de 5 ani dupa ea si sa admiri cu atata foc peisajul pe geam .....
vorbeati de burtica care se intareste. si eu patesc asta, dar leg intamplarea clar de zilele in care vin de la munca si ma apuca gospodinita in exces in loc de odihna.
cu alcoolul, eu de obicei prefer bere, de cand cu sarcin insa, imi cam sticlesc ochii dupa vin. acum, ca beau o gura, in timpul mesei, chiar ca nu am de ce sa imi fac mustrari de constiinta.
iris, oanaisi eu luni merg la morfofetala. despre simtitul miscarilor sunt zile si zile, cam tot legat de cat de linistita/agitata sunt eu.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Buna dimineata,
Mrs de primire si raspunsuri
datele mele sunt:UM 07.01.2011 DPN 30.09.2011

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

racheel dar pana acum mancam la fel si nu mi se umflau picioarele
Tipa aia e posibil sa fi avut dreptate.Adica ea a calculat intr-un fel varsta reala a sarcinii, adica de la conceptie ca de asta sunt 9 luni.Ca daca calculam de la UM ar 10 luni

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata.
Bine ai venit mamica de gemenasi.Sa ne lasi datele ptr. listuta.
Seidana cum te mai simti?

camady's baby

Camady multumesc de intrebare , ieri am varsat am dormit de amiaz si seara am papat o tocanita de cartofi ca deja ma lua cu ameteli.. pana acum azi sunt ok.. sper sa raman asa

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput