Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
seidana spune:
Camady, RAch Eu desi am pus atatea kg.. apa nu cred ca retin f tare pt ca degetele imi sunt umflate numai dimineata.. si pana acum nu am avut picioarele umflate deloc.. chiar dr m-a felicitat pt asta... Ideea e sa beti cat mai multa apa.. eu mananc sarat insa nu exagerez, mancarea e mult mai putin sarata sau condimentata ca si inainte...
si camady sa ii zici dr data viitoare ca ti-i se umfla picioarele.. pe mine m-a intrebat f rapid dupa ce i-am zis ca am pus atatea kg..
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Michella , bafta la morfo ! Sa vii numai cu vesti bune!
Neata la toate fetele.
Eu incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca bebelusa mea are capul mai micut si incerc sa ma gandesc ca nu e nimic grav si ca va recupera. Seidana , tu de la morfologie ai mai fost la alta eco ? Sau aia a fost ultima?
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Michella , bafta la morfo ! Sa vii numai cu vesti bune! Neata la toate fetele. Eu incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca bebelusa mea are capul mai micut si incerc sa ma gandesc ca nu e nimic grav si ca va recupera. Seidana , tu de la morfologie ai mai fost la alta eco ? Sau aia a fost ultima? Oana 21+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
eu la morfo am fost la 20-21 s la un medic,.. asta cred ca a masurat tot insa nu mi-a zis sau aratat nimik, decat niste notite de a lui cu inima , rinichii coloana...
La 21.5 zile am fost la altul care s-a uitat la femur inima caput, coloana.. fara prea multe masuratori..
la 22.2 zile la altul care a masurat iar inima caput, femur, a studioat oasele toate de la pana capului la genunchi si talpita, ochisori si nasuc, a verificat cum e hranita pitica , prin 3 chestii ( ? oare cordon ombilical sau artere?) .. si cam atat .. sunt linistita desi dupa ce ieri ne ziceai tu de fricile tale am avut tendinta sa ma prog luni la un altul .. insa m-am calmat si o sa merg numai in 3 .06 ... la eco..
stefy13 spune:
Neata fetelor!
Cele carora li se umfla picioarele ... incercati sa purtati ciorapi de compresie. Eu in concediu am purtat ciorapi de compresie si totul a fost bine, insa cand am fost la o petrecere si mi-am pus ciorapi obisnuiti, m-am intors acasa dupa 6 ore butoias. Faza e ca sunt cam greu de tras, mai ales acum cu burtica mare, insa fac minuni.
+22
camady spune:
Pe 25 mai am programare la dr seidana si o s-o intreb.Asta cu umflatul picioarelor e de vreo saptamana.
Steffy si pe caldurile astea cat mai putem purta ciorapii aia?
24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
Ramo esti in listuta cu si .. daca apar modificari sa ne zici.. si te asteptam mai des printre noi ..
ancaroro spune:
Camady, eu am ciorapi de compresie pana la genunchi. Dar sunt destul de aerisiti, nu ma supraincalzesc in ei. Inca
19+
Bijuteriile mele
camady spune:
citat din mesajul lui ancaroro Camady, eu am ciorapi de compresie pana la genunchi. Dar sunt destul de aerisiti, nu ma supraincalzesc in ei. Inca 19+ Bijuteriile mele |
Anca si cu ce ii porti?
Ca eu am numai fuste pana la genunchi asa, colanti si o pereche de pantaloni............dar acum cred ca renunt la ei din cauza caldurii.
24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
oanaiasi spune:
Seidana , scuze ...nu am vrut sa te sperii. Eu am facut 1 sigura data morfologia si de asta eram un pic panicata. Tu daca ai mers la 3 doctori si nu ti-a zis niciunul ca ar fi vreo problema nu vad de ce ti-ai face griji. Mie imi era un pic neclar ...si inca imi mai este cum de la o luna la alta sa se modifice atat masuratorile- la inceput capul era mai mare decat varsta de gestatie si intr-o luna mai mic...In fine , si eu probabil ca o sa ma mai duc sa mai fac inca 1 data morfologia la inceputul lunii viitoare sa vad macar daca a mai crescut un pic ...daca ar ramane diferenta asta de 1 saptamana nu ar fi nicio problema dar sa nu se maresca.
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Seidana , scuze ...nu am vrut sa te sperii. Eu am facut 1 sigura data morfologia si de asta eram un pic panicata. Tu daca ai mers la 3 doctori si nu ti-a zis niciunul ca ar fi vreo problema nu vad de ce ti-ai face griji. Mie imi era un pic neclar ...si inca imi mai este cum de la o luna la alta sa se modifice atat masuratorile- la inceput capul era mai mare decat varsta de gestatie si intr-o luna mai mic...In fine , si eu probabil ca o sa ma mai duc sa mai fac inca 1 data morfologia la inceputul lunii viitoare sa vad macar daca a mai crescut un pic ...daca ar ramane diferenta asta de 1 saptamana nu ar fi nicio problema dar sa nu se maresca. Oana 21+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Oana eu de asta stau linistita.. ti-am zis la 14 s ci caputul ei era putin mai mare ca si corpul.. de la 16 incoare era diferenta asta de cateva zile .. insa si eu am mers pe principiul asta daca dr n a zis nimik, adik daca nici unul nu a zis nimik.. nu ii de rau..
Mai mult am intrat pe calc de fetel biometry, si am vazut ca daca am introdus valorile acolo.. diferenta nu mai era mare.. deci am ajuns la concluzia ca fiecare ecograf cum e setat..
daca vrei sa vezi si tu .. e calculator fetal biometry pe prima paginuta.. introduci varsta gestationala si iti da masuratorile pt fiecare organ..
Eu cu asta m-am linistit..