Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
ramo_29 spune:
Buna,
Sunt la prima sarcina o sa am gemeni si sunt putin stresata ca nu i-am simtit inca(am simtit ceva usor dar nu stiu daca sunt ei sau altceva si nu simt in fiecare zi)Voi la cat timp ati simtit primele miscari?Abia saptamana viitoare merg la doct si parca nu mai am liniste.
19+
Dbunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
si cum fuse sexu de 5 min ? v ati hotarat la nume ? |
Pfuaaa, de nume intreaba-ma peste vreo 4 luni, si la Dani tot asa am patit de era sa ramana pruncu fara nume Imi place Noa...insa e cam sec nu? tre' sa fie original, sa sune usor si-n romaneste si-n spaniola. Plus ca tre' sa sune bine langa numele noastre de familie(stiati ca spaniolii cand se marita nu renunta nicicare la numele sau? fiecare ramane cu al lui...si bebe cand se naste ia unul de la tata si unul de la mama Noa Tiscar suna bine...
seidana pruna mica zici?? eu m-am tot chiorat si n-am vazut nimiiiiic! ce era sa vad la 17s+...o taietura? sau voi chiar ati vazut pruna¿??
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
seidana spune:
mai Bunny.. eu m-am referit la o fetita mica , nu la sex.. ca de 6 luni m-am obisnuit sa nici nu mai gandesc .. a meu cand fac o prostioara ma striga pruna.. si de aici prunica mica.....
Ramo bine ai venit , speram sa te vedem mai des intre noi , eu lovituri si nu fal fal am simtit incepan cu apt 20.. insa eu am una u 2.. stii ce ai?
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Lali_mete spune:
Buna Ramo29 , bine ai venit printre noi ! Pai noi nu prea te putem ajuta pentru ca fiecare a simtit miscarile mai devreme sau mai tarziu.Dar chiar nimic nu ai simtit? Nici falfaituri,ceva? Ca totusi sunt doi,e mai mare inghesuiala acolo decat la cate unul singur...
Dbunny e bun ma si sexul de 5 minute la ceva, bine ca a vrut printesa sa va arate ce are intre cracusori si nu s-a rusinat.
May ce faci pana la urma? Faci si 3d in Uk sau astepti pana ajungi in Ro?
Va pupic,ne vedem dimineatza la cafeluta!!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
ramo_29 spune:
Am simtit ceva furnicaturi,dar nu lovituri.
Unul e baiat sigur si al doilea crede ca e fetita.
19+
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_29 Am simtit ceva furnicaturi,dar nu lovituri. Unul e baiat sigur si al doilea crede ca e fetita. 19+ |
daca ai simtit furnicaturi e f bine
cam asta simti la 19 sapt
_
22 +
JadeJador spune:
dbunny, Noa mie imi place muuult
este un nume super frumos , delicat , deosebit
_
22 +
racheel spune:
Buna dimineata
Va las si vorbim mai tarziu.Acum a putina treaba
ramo bine ai venit si felicitari pentru gemenasi
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Rach.. buna cafeluta..
Tu mamica ce faci de asa rar pe la noi..?
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Neata.
Bine ai venit mamica de gemenasi.Sa ne lasi datele ptr. listuta.
Seidana cum te mai simti?
24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby