Intrebare pt mamici de fete: axila&co. la 11 ani

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Prietena me a a facut fetei ei de 13 ani care e CA o maimutica de plina de par epilare cu lumina intens pulsata si e multumita de rezultate, dupa sapte sedinre nu au Mai crescut deloc. Plate merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaiulia

Prietena me a a facut fetei ei de 13 ani care e CA o maimutica de plina de par epilare cu lumina intens pulsata si e multumita de rezultate, dupa sapte sedinre nu au Mai crescut deloc. Plate merita incercat.

Nu trebuie sa aiba 18 ani ca sa i se aplice procedura asta? Eu am intrebat la un cabinet si asa mi s-a spus atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

Epilarea cu IPL este interzisa sub 18 ani. De altfel, acest gen de epilare are multe contraindicatii, corect ar fi sa nu se faca rabat.
La varsta de 11 ani, corect este sa nu se intervina. Pana la reglarea procesului hormonal, n-ar trebui intervenit.
Dar le intelegem si pe fetitele noastre...si atunci folosim ceara si lama. Nu, lama nu "indeseste" parul, au fost destule discutii pe tema asta; are alte dezavantaje, dar este o solutie pe termen scurt.
Oricum, multa prudenta la varste asa mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Eu de pe acum ma gandesc ca Giuliei ii voi cumpara doar produse ok, gen Sebamed, am vazut ca sunt fara alcool si aluminiu si mai scumpe

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Chiar acum ma gindeam daca Sebamedul asta e ok(ma cremuiam de zor si ma gindeam la parabeni)Sotul meu are ce are cu Sebamedul,daca se decide sa-mi cumpere el ceva,invariabil e Sebamed.

Despre fetite,oooff,noi inca nu ne epilam insa azi am aflat la scoala ca vor dicuta in curind despre menstruatie si cind vor merge in excursie (in iunie) trebuie sa le pregatim si tampoane.Aude taica`su cica "parca ieri era bebelus,azi discutam despre menstruatie"(de fapt discutasera si ieri,tot amandoi)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi am bifat explicatiile odata cu cm-ul catelusei noastre.
Deci, fetele, ca e fetita prietenei si colega de clasa, au fost la salon si au fost epilate cu ceara de unica folosinta si sunt fericite

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput