Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
Anilansa spune:
Buna dimineata
Va servesc cu o gogoasa cu gem.
Eu sunt un pic somnoroasa azi... cu toate ca am adormit cu , cavalerul mic pe la 22.30... ca sotul sa dus la un pahar de vorba la niste prieteni .... si ne-am trezit la 7.30. Tot am o stare de moleseala si somnolenta.
in rest mai nimic nou, asteptam pina pe 6 iunie sa mergem sa vedem bebita... si poate ne arata si ce este...
Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Lali_mete spune:
Buna dimi!!!
Fi-v-ar bruschetele sa va fie ca m-am trezind balind cu gandul la ele! Bineinteles ca la ora 8 dimineata Lali impreuna cu PAul tocau la rosii,scoteau semintele,amestecau cu usturoi ,busuioc ,sare si ulei de masline ,prajeau paine,iar apoi mancau o tava intreaga de bruschete,tot impreuna. Am baut o cana de ceai de frunze de gutui dupa,si gata micul dejun.Sper sa nu trebuiasca sa pup pe careva pana iese mirosul de usturoi.
Fetelor ,va multumesc pentru gandurile bune la adresa surioarei mele. O sa va anunt cand e iar cu doua liniute,pana atunci nimic ,nici o veste rea,da? Nu mai vrea nici ea sa intriseze pe nimeni.
Hayat am vazut ca nu au fost tocmai ok vestile de la dr,eu tot zic ca o sa fie bine in final.
Fetele,va suparati daca nu mai recapitulez ultimele doua capitole? Nu de alta,dar as raspunde prea tarziu la tot ce ati scris pe acolo.
O sa intru nitel pe yahoo group,sa vad cu ce se mananca. Apropos de mancat,strugurasul ala din poza imi face o pofta de toamnaaaa ,abea astept sa se coaca strugurii din bolta soacra-mii...
Revin,ma duc sa bag o masina la spalat si sa fac nitica ordine. ca de obicei,mr Paul a intors casa pe dos,trebuie sa il dezvat de unele obiceiuri.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
darisa spune:
neata fetele,
la prima sarcina masuratorile capului mi-au dat si mie multa bataie de cap. totdeauna conform lor capul bb-ului arata mai mare chiar si cu 3 saptamani decat varsta sarcinii ceea ce m-a facut sa cred ca o sa nasc mai repede, adica 38-39 saptamani....de fapt pur si simplu avea un cap f mare si am nascut la 42 de saptamani de fapt...
eu zic sa nu va mai luati atata dupa masuratorile astea, copiii sunt f diferiti unii de altii si asta se vede inca din burtica.
pupici!
Enjoying my second journey
18+
michella78 spune:
buna dimineata!
oana bebelina! sunt sigura ca e bine acolo, in burtica la mami! asa cum a spus si darisa, sunt diferiti, nu toti intra in standarde.
hayat, sa veniti cu vesti bune in curand!
lali, si eu cu gandul la bruschete .... dar nu m-am aventurat in bucatarie. poate maine. ca azi sunt pe drumuri cu Teodora, mergem sa faca poze pentru diploma de sfarsit de an, la balet !
michella
loredanar spune:
Neata fetelor. Eu sunt mai grea de cap... Care e link-ul pentru yahoo group? :) Multumesc.
Hayat_Kh nu fi suparata, cum ziceau si fetele intotdeauna trebuie luat in calcul faptul ca medicina nu este cea mai exacta stiinta. daca amniocenteza reprezinta pt tine o optiune, e f bine ca o sa o faci ca sa stati linistiti pana la nasterea bebelusului. eu personal nu am vrut sa fac amniocenteza. cauta sa afli mai multe despre mamicile care au avut acelasi diagnostic in sarcina, te va linisti procentul mare de raspunsuri pozitive de genul "si mie mi s-a zis ca nu se oxigeneaza copilul sufient in zona ombilicala si totusi s-a nascut perfect sanatos, acum e mare nu are nici o problema ".
eu am fost ieri la control cardiologic (am suflu sistolic din copilarie) si si-a dat acordul doctorul pentru nastere naturala cu mentiunea ca am nevoie de administrare suplimentara de antibiotice in timpul si dupa nastere. a zis daca ma razgandesc intre timp si vreau sa fac cezariana sa vin la el si ma "imbolnaveste" suficient cat sa mi se poata face cezariana la cerere. trebuie sa fii neaparat bolnava ca sa ti se faca cezariana?
Lori 25+ fericita cu Mara
camady spune:
Ce ti-e si cu eco astea.La mine capul e mai mare cu o saptamana si-mi faceam griji de ce e mai mare.Tu oana de ce e mai mic.Eu zic ca trebuie sa fim calme.
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
darisa spune:
seidana: eu o sa nasc la Gine 1 cu dr. Ona Dan, cu el am nascut si prima data si a fost super ok, este un tip mai rece, ma tine f. putin la ecograf totdeauna dar profesional este f bun, eu am f mare incredere in el. Cu el fac si morfo fetala. Pana acum m-a chemat la 7 saptamani si am mai fost la 16 si ma mai duc la 24 de sapt.
In schimb am card medical platit de firma la Regina Maria si ma duc si acolo la 4D (daca tot e gratis), am fost la 12 saptamani la 4 d si acum mai vreau sa ma duc saptamana viitoare, la 20 de sapt.
Mi-ati facut si mie o pofta cu bruschetele voastre, o sa fac si eu astazi.
Ieri am mancat slanina cu ceapa verde si rosii. A fost divin!
18+
oanaiasi spune:
Lore , da ! trebuie sa fii bolnava ca sa nu platesti taxa din spital care e de 500 ron. Daca faci ceza fara motiv platesti ....cam asa stau lucrurile.
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
darisa spune:
seidana tu la ce dr esti? tin minte la un moment dat ca i-ai schimbat dar nu mai stiu cum esti acu si unde o sa nasti?
18+