Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui darisa seidana: eu o sa nasc la Gine 1 cu dr. Ona Dan, cu el am nascut si prima data si a fost super ok, este un tip mai rece, ma tine f. putin la ecograf totdeauna dar profesional este f bun, eu am f mare incredere in el. Cu el fac si morfo fetala. Pana acum m-a chemat la 7 saptamani si am mai fost la 16 si ma mai duc la 24 de sapt. In schimb am card medical platit de firma la Regina Maria si ma duc si acolo la 4D (daca tot e gratis), am fost la 12 saptamani la 4 d si acum mai vreau sa ma duc saptamana viitoare, la 20 de sapt. Mi-ati facut si mie o pofta cu bruschetele voastre, o sa fac si eu astazi. Ieri am mancat slanina cu ceapa verde si rosii. A fost divin! Enjoying my second journey 18+ |
am auzit ca nu se fac nasteri la gine , sau daca se fac o sapt se fac una nu , si la fel si cu sectia de neonato.. tie ti-a zis ceva de genul? eu de la un dr din gine stiu asta..
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Schimbat semnatura azi
24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
oanaiasi spune:
Camady ..Eu nu mi-as face atatea griji daca restul masuratorilor nu ar fi mai mari decat varsta de sarcina. CU alte cuvinte eu am 21+2...capul e de 20+1 si restul corpului de 21+6...Intervalul asta de aproape 2 saptamani diferenta ma omoara . NU mai vb de IR -ul crescut pe una din arterele uterine...
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui darisa seidana tu la ce dr esti? tin minte la un moment dat ca i-ai schimbat dar nu mai stiu cum esti acu si unde o sa nasti? Enjoying my second journey 18+ |
Eu am ramas ,(pana azi ) la Ciortea razvan la Stanca.. insa il mai am in plan si pe Surcel Mihai de la gine 1.. am mai umblat si la el..
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Pai oana si la mine capul e mai mare in sapt decat tibie si altele .Nu proportional mai mare peste tot.
24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
May3 spune:
oana, vrei bataie???
refa masuratoarea la artera la urmatoarea ecografie. nu este relevanta inainte de 22 saptamani. mi-au zis-o si in UK si mi-a zis si o doctorita in Romania.
si chiar daca ai rezistenta marita nu inseamna gata retard si poate fi scazuta cu medicamentatie.
relax, ca daca te gandesti la ce-i mai rau iti creste presiunea care creste si rezistenta pe artera aia :D
20+ cu
zebraroz.ro