Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

marryan , de ex , acum bb meu misca din toate alea , il simt in acelasi timp si pe sus pe la buric si f jos pe la fund

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Multumesc Jade pentru incurajari, desi....simt cum imi fuge pamantul de sub picioare.
Ne dorim atat de mult acest copil si ne dorim din tot sufletul sa fie sanatos. Dar se pare ca deja asta nu mai tine de noi.... Ne ramane doar speranta.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Multumesc Jade pentru incurajari, desi....simt cum imi fuge pamantul de sub picioare.
Ne dorim atat de mult acest copil si ne dorim din tot sufletul sa fie sanatos. Dar se pare ca deja asta nu mai tine de noi.... Ne ramane doar speranta.

19+

te cred , stiu cum e sa simti ca ti fuge pamantul de sub picioare
dar altceva in afara de sa speram si sa ne rugam , nu avem ce face

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:

19+

offf hayat prin ce treci sa dea dumnezeu sa fie totul ok. eu sunt de partea amniocentezei. procentual riscurile sunt foarte mici.
iti tin pumnii pentru un rezultat bun!

mami de Annelies (30.06.2005) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:

19+

Hayat imi pare atit de rau ca treci prin asa experienta..off nu am cuvinte..sincer numai Dumnezeu te poate ajuta in momentul acesta de cumpana. totusi daca o sa faci amnio poate se clarifica situatie si nu se va depista nimik, poate copilasu este sanatos, Doamne Ajuta

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

marryan , de ex , acum bb meu misca din toate alea , il simt in acelasi timp si pe sus pe la buric si f jos pe la fund

_

22 +

insemana ca eu sunt o nesimitita din cauza suncii depuse pe coapse si burta

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Hayat_Kh Offf Doamne :( imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin momente din astea.

Cine este medicul tau?

Mergi si mai fa o morfologie: dr Albu sau dr Bolintineanu Alina sau Iosup. Fa ceva sa ajungi la Albu este expert in probleme de tip genetic.

Inca ceva, roaga-te, mergi la un preot,, biserica. Iti pot recomanda un preot de exceptie.

Te rog sa nu-ti pierzi speranta!!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Va multumesc din suflet, dragele mele , pentru incurajari.
Intr-adevar, sper cu toata fiinta ca amniocenteza sa arate ca au fost doar niste alarme false si ca bebelina noastra este bine.Pentru ca dpv ecografic, este perfect normala, pana si pliul nucal,de care stiam ca tre sa se incadreze in anumite dimensiuni, este asa cum trebuie sa fie. Eco nu zice ca e vreo malformatie , dar nah, avem doar 19 sapt si 4 zile. Suntem inca micute.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hayat .. imi pare atat de rau pt vestile cele noi/.. insa si eu zic sa mai ceri parerea unui dr.. TT nu e f relevant, iar medicii e mai pot insela. sper si ma rog sa fie bine..

Marryan .. si eu o simt in general jos, insa acum abia ce am vazut ca imi da langa buric, pt prima data..

Deci .. eu o ora am stat in baie.. si am eliminat tot pana la diaree.. azi am sa beeau doar ceai, si nu o sa iau fierul sa vad ce va fi.. o data cu diareea am scapat si de gaze.., insa burta inca ma doare...

Camady.. ce frumoasa e pitik.. si totusi ce diferiti sunt bebei nostri de la varsta asta..

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Va multumesc din suflet, dragele mele , pentru incurajari.
Intr-adevar, sper cu toata fiinta ca amniocenteza sa arate ca au fost doar niste alarme false si ca bebelina noastra este bine.Pentru ca dpv ecografic, este perfect normala, pana si pliul nucal,de care stiam ca tre sa se incadreze in anumite dimensiuni, este asa cum trebuie sa fie. Eco nu zice ca e vreo malformatie , dar nah, avem doar 19 sapt si 4 zile. Suntem inca micute.

19+

pai si data toate sunt normale... de unde presupunerea de Down? de la un kk de TT.. se stie doar cat de fals poat fi, mai ales ca nu e diagnostic ci o statistica... hai ca va fi 100 % bine

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput