Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
camady spune:
Doamne Seidana cate retete. Sper sa invat sa fac multe bunataturi din ce ai scris tu acolo.
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
andreea_t spune:
bebelul meu ma loveste tot jos, sub buric, rar in lateral si ma sperie cateodata ca e prea jos, iar cand nu e asa activ iar ma sperie...se pare ca sunt normale aceste "sperieturi"
23+
marryan spune:
Yupii Jade, deja am inceput sa fac uploade la ultimele poze de pe 1 MAI cu burtika cred ca detin topul la marime
Cea mai fericita mami 24 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_t bebelul meu ma loveste tot jos, sub buric, rar in lateral si ma sperie cateodata ca e prea jos, iar cand nu e asa activ iar ma sperie...se pare ca sunt normale aceste "sperieturi" 23+ |
da andreea si eu la fel sunt in aceeasi oala, acum de exemplu simte ca tapez, si se face auzita imi da ghionturi laterale dar tot sunt jos nu inteleg de ce asa de jos....ma sperie uneori anumite ginduri
Cea mai fericita mami 24 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
Hayat_Kh spune:
Buna fetele!
Am ajuns si eu acasa de la morfo. Vestile inca sunt ambigue, nimic sigur. Parca de data asta m-a bagat si mai rau in sperieti dr,cu presupunerile. Cel mai sigur pana la urma, sa ne putem linisti este amniocenteza, alta solutie nu mai vad, sincer.
Acum mi-a spus ca bebelina nu se oxigeneaza sufient in zona ombilicala, chiar la burtica. Nici nu stiu ce inseamna asta exact, apoi ca e posibil sa nu fie cu adevarat Down si poate Mozaicism (care e de fapt tot un derivat al Down).
Morrrrrrrrrrrrrr incet.
May sunt foarte fericita ca la tine este totul bine, dupa ce ai trecut si tu prin atatea emotii.
In legatura cu nastrea, noi o sa mergem la Spitalul Judetean Ilfov, acolo avem medicul. Morfologia am facut-o la Centrul Medical Klinica,la dna Dr. Vali Bausic.
Acum totul este in Mainile Domnului,pentru ca chiar nu inteleg, am un copil foarte activ , energic si o simt in fiecare zi si totusi, nu se oxigeneaza suficient.
19+
JadeJador spune:
marryan , stai linistita , ca da si ea din picioruse , e normal sa o simti si mai sus si mai jos si la stg si la dr
ea s a marit acum , gandeste te ca are aproape 30 cm , e prin toata burta de acum
_
22 +
camady spune:
Offf Hayat.Inainte de a face amniocenteza( asta daca va doriti sa faceti) n-ar fi mai bine sa consulti si parerea altui medic?
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
JadeJador spune:
hayat , imi pare tare rau ca esti trista
ai incredere in Dzeu ca o sa fie bine
_
22 +
Hayat_Kh spune:
Ba da Camady , urmeaza sa vorbim cu un medic genetician , sa interpreteze rezultatele de la TT si de la Morfo si ce implica efectuarea amniocentezei.
Despre asta am citit si cerut sute de pareri si riscul nu este atat de mare , 1% de avort spontan sau alte complicatii(Doamne fereste), dar macar stai linistit , dupa , daca totul e ok.
Ma gandesc numai la copil, ca el o sa fie primul care o sa sufere o viata intreaga si apoi, noi pe langa el.
19+