Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
camady spune:
De ce spui seidana ca sunt diferiti? La ce te referi?
23+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
Hayat_Kh spune:
Andreea_T, sunt la dna Dr. Mihaela Bernevig. Este un medic foarte bun. Am multa incredere in ea si inca nu am primit nici o vorba negativa legat de ea.Testele le-am repetat de 2 ori si nu au existat erori.
In ce priveste preotul si biserica...
multumesc mult ....ne rugam non-stop Lui Dumnezeu. Stii, nu sunt genul care sa se planga sau sa se autocompatimeasca....asta e un pacat, insa , desi credinta este mare , uneori simti nevoia sa iti descarci trairile si grijile cuiva.
Am ales sa o fac printre voi, pentru ca vorbim aceeasi limba. Mamei mele inca nici nu i-am spus prin ce trecem, tocmai pentru ca`pe vremea`ei nu mai existau atatea teste si ecografii si riscuri si blabla....
19+
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady De ce spui seidana ca sunt diferiti? La ce te referi? 23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisoricamady's baby |
la trasaturile fetei.. pitik mea are alte trasaturi.. buze mai groase, masuc mai mare si butucano.. parca e mai slabuta..
MAryan.. ce burta ai..esti campioana clar.. cat ai 170 cm?
24+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
camady spune:
Seidana pai pune poze sa o vedem si noi pe micuta ta.
23+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
marryan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
la trasaturile fetei.. pitik mea are alte trasaturi.. buze mai groase, masuc mai mare si butucano.. parca e mai slabuta.. MAryan.. ce burta ai..esti campioana clar.. cat ai 170 cm? 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
am zis io cas campioana
Cea mai fericita mami
24 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Seidana pai pune poze sa o vedem si noi pe micuta ta. 23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisoricamady's baby |
am sa incerc desi pe picasa nu putea sa pun din cauza formatului, iar eco nu se vede asa bine din cauza placentei..
sanatoasa !
JadeJador spune:
seidana , eu nu cred ca de la fier ti se trage
eu zic ca e ceva de la mancare sau poate un virusel ceva
nu prea ai cum sa ai si dureri de burta si crampe si gaze de la fier....
_
22 +
Hayat_Kh spune:
Merg si eu sa pun de-o varza calita cu vita la foc , ca imediat imi ajunge jumatatea acasa.
Revin.

19+ cu 
seidana spune:
Jade..oare se poate sa fie afectata sarcina de crampele si durrile astea? azi clar ceai de menta..si atat..
Marryan pari mai inalta.. grasa nu esti.. doar crescuta..![]()
Am reusit sa pun poza cu piticelul meu.. sper sa intelegeti ceva...
Camady.. mai am retete da la serv in pdf.. si acolo e artileria.. dar numai daca vreti mai pun...
A.. mie imi place mai mult yahoo groups decat piucasa 
sanatoasa !
JadeJador spune:
seidana , nu are cum sa afecteze sarcina
doar ca , crampele alea pot sa ti provoace contractii
bagi nospa daca te ia mai nasol
si mananca si paine prajita la ceaiul ala
si niste orez fiert ar merge
_
22 +