Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
camady spune:
De ce spui seidana ca sunt diferiti? La ce te referi?
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
Hayat_Kh spune:
Andreea_T, sunt la dna Dr. Mihaela Bernevig. Este un medic foarte bun. Am multa incredere in ea si inca nu am primit nici o vorba negativa legat de ea.Testele le-am repetat de 2 ori si nu au existat erori.
In ce priveste preotul si biserica...multumesc mult ....ne rugam non-stop Lui Dumnezeu. Stii, nu sunt genul care sa se planga sau sa se autocompatimeasca....asta e un pacat, insa , desi credinta este mare , uneori simti nevoia sa iti descarci trairile si grijile cuiva.
Am ales sa o fac printre voi, pentru ca vorbim aceeasi limba. Mamei mele inca nici nu i-am spus prin ce trecem, tocmai pentru ca`pe vremea`ei nu mai existau atatea teste si ecografii si riscuri si blabla....
19+
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady De ce spui seidana ca sunt diferiti? La ce te referi? 23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |
la trasaturile fetei.. pitik mea are alte trasaturi.. buze mai groase, masuc mai mare si butucano.. parca e mai slabuta..
MAryan.. ce burta ai..esti campioana clar.. cat ai 170 cm?
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Seidana pai pune poze sa o vedem si noi pe micuta ta.
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
marryan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
la trasaturile fetei.. pitik mea are alte trasaturi.. buze mai groase, masuc mai mare si butucano.. parca e mai slabuta.. MAryan.. ce burta ai..esti campioana clar.. cat ai 170 cm? 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
am zis io cas campioana am 1.62 doar o pitikuta grasa
Cea mai fericita mami 24 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Seidana pai pune poze sa o vedem si noi pe micuta ta. 23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |
am sa incerc desi pe picasa nu putea sa pun din cauza formatului, iar eco nu se vede asa bine din cauza placentei..
JadeJador spune:
seidana , eu nu cred ca de la fier ti se trage
eu zic ca e ceva de la mancare sau poate un virusel ceva
nu prea ai cum sa ai si dureri de burta si crampe si gaze de la fier....
_
22 +
Hayat_Kh spune:
Merg si eu sa pun de-o varza calita cu vita la foc , ca imediat imi ajunge jumatatea acasa.
Revin.
19+ cu
seidana spune:
Jade..oare se poate sa fie afectata sarcina de crampele si durrile astea? azi clar ceai de menta..si atat..
Marryan pari mai inalta.. grasa nu esti.. doar crescuta..
Am reusit sa pun poza cu piticelul meu.. sper sa intelegeti ceva...
Camady.. mai am retete da la serv in pdf.. si acolo e artileria.. dar numai daca vreti mai pun...
A.. mie imi place mai mult yahoo groups decat piucasa
JadeJador spune:
seidana , nu are cum sa afecteze sarcina
doar ca , crampele alea pot sa ti provoace contractii
bagi nospa daca te ia mai nasol
si mananca si paine prajita la ceaiul ala
si niste orez fiert ar merge
_
22 +