Afacerea D.S.K....tristetea meleagurilor insorite

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Yuppie:))
Oy vey...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mie mi-a placut ce a declarat, prin 2010, se pare, Eva Joly (judecatoarea care a anchetat in scandalul ELF si a provocat demisia lui Roland Dumas, fost ministru de externe, actuala candidata la presedintie din partea ecologistilor): "Je connais bien DSK. Je l'ai mis en examen" (Il cunosc bine pe DSK. L-am anchetat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

http://fr.news.yahoo.com/affaire-dsk-juge-refuse-nomination-dun-procureur-sp%C3%A9cial-145300345.html
ce parere aveti despre faptul ca procurorul a decis sa anuleze toate plangerile impotriva lui DSK
acum singura cale ca sa fie pedepsit este doar pe un proces civil, la care nu prea cred ca se v-a ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim
ce parere aveti despre faptul ca procurorul a decis sa anuleze toate plangerile impotriva lui DSK

AAA - A = NUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

http://fr.news.yahoo.com/affaire-dsk-juge-refuse-nomination-dun-procureur-sp%C3%A9cial-145300345.html
acum singura cale ca sa fie pedepsit este doar pe un proces civil, la care nu prea cred ca se v-a ajunge

Parca camerista isi schimbase de 3 ori declaratia plus ca este considerata martor mincinos din moment ce si-a luat rezidenta in SUa mintind ca in tara de origine a fost supusa violurilor descriind cu lux de amanunte, iar ani mai tarziu dezmintind violurile. Deci...cuvantul ei impotriva cuvantului lui DSK. Totusi, am inteles ca exista dovezi ca ar fi fost un act sexual , insa se pare ca nu sunt suficient de clare din moment ce nu pot stabili pe baza dovezilor daca a fost viol sau nu. Aici e problema a fost sau nu consimtit. Ea poate zice ce vrea la fel si el, dar daca nu ai dovezi sa iti sustina acuzatia atunci categoric pierzi.DSK nu trebuie sa dovedeasca ca a fost liber consimtit ci EA trebuie sa dovedeasca ca a fost viol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca s-a dovedit un lucru important: DSK vrea sex oriunde oricand si cu cine apuca. Sunt curioasa daca va mai candida vreodata dar ma indoiesc.

Si sincer nu mi se pare o mare pierdere. Facea tot felul de declaratii aberante inainte de scandal - despre Romania, despre euro, unele erau speculatii si tot am auzit explicatii ca le-a facut pentru ca e in campanie electorala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mda, el cu gura lui a recunoscut ca a avut o relatia cu individa aia, doar ca a fost consimtita, n-a fost viol!
Si tot el cica datoria Greciei ar trebui stearsa!Aoleu!A noastra nu?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Mda, el cu gura lui a recunoscut ca a avut o relatia cu individa aia, doar ca a fost consimtita, n-a fost viol!
Si tot el cica datoria Greciei ar trebui stearsa!Aoleu!A noastra nu?

]

Daca se "implicau" fetele noastre, care se arata de bunavoie si in toata splendoarea lor, pe la pagina 5, in mod sigur scapam de datorii cu 'mnealui, "violatorul"!

Mergi la inceput