Afacerea D.S.K....tristetea meleagurilor insorite

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Te am rugat frumos sa ma ignori.
Si o seara buna sau ce e pe unde stai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
Si ca locuitoare in Grecia, as aprofunda putin politica DSK cu privire la tara de adoptie inainte sa ma ingrijorez de "America falimentara".

LOL! Ouch, bull's eye...

Americanul "falimentar" n-are timp de discutat ultimele conspiratii din Le Canard Enchaine (ori The Onion :), insa hard-working Zorba da .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Citat:
Si ca locuitoare in Grecia, as aprofunda putin politica DSK cu privire la tara de adoptie inainte sa ma ingrijorez de "America falimentara".

LOL! Ouch, bull's eye...

Americanul "falimentar" n-are timp de discutat ultimele conspiratii din Le Canard Enchaine (ori The Onion :), insa hard-working Zorba da .

hard working sunt poate albanezii cit despre mine...Hmmm:::))cine ma cunoaste ....stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:

Te referi la $1 milion bail si ce $5milioane bond (din care trebuie sa depui doar 10%)? Nu ii incaseaza hotelul Bristol Plaza (care de fapt l-a refuzat de oaspete) in nici un caz

Camerista poate intra oricind in camera pentru a face curat nu este necesar sa faci check-out in nici un caz. Sofitel nu are un rang de mare lux in NYC (elegant dar nu lux).
Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

La 3000 de dolari camera nu e de lux? asa s-a scris in ziare ca ar fi costat camera lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Aici sintem deja off-topic...Ma refeream la faptul ca Sofitel nu este considerat neaparat "de lux". Camera lui DSK era un "suite"...deci mai multe camere (gen apartament) si de aici pretul de $3000/noapte.
Hoteluri de lux in Manhattan sint Waldorf Astoria, Four Seasons, The Plaza, St. Regis, Peninsula, etc. Orice amaraciune de hotel in NYC (depinzind de date, bineinteles) poate incasa si $400/noapte (si ceva gen Garden Inn sau Holiday Inn nu lux)
La hoteluri ma pricep mai bine ca la politica...ramin in oras cel putin o data pe saptamina din cauza de servici (sint in industria constructiilor, sa nu va imaginati altceva) si am noroc de o companie care imi asigura hoteluri foarte bune.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:

Aici sintem deja off-topic...Ma refeream la faptul ca Sofitel nu este considerat neaparat "de lux". Camera lui DSK era un "suite"...deci mai multe camere (gen apartament) si de aici pretul de $3000/noapte.
Hoteluri de lux in Manhattan sint Waldorf Astoria, Four Seasons, The Plaza, St. Regis, Peninsula, etc. Orice amaraciune de hotel in NYC (depinzind de date, bineinteles) poate incasa si $400/noapte (si ceva gen Garden Inn sau Holiday Inn nu lux)
La hoteluri ma pricep mai bine ca la politica...ramin in oras cel putin o data pe saptamina din cauza de servici (sint in industria constructiilor, sa nu va imaginati altceva) si am noroc de o companie care imi asigura hoteluri foarte bune.

Anamaria

Merci pentru explicatii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Ellej Sofitelul e un hotel dupa tipic frantuzesc. E o franciza a grupului hotelier Accor. Desi Ocebine are in mod clar dreptate multi francezi nu agreeaza luxul pompos american si prefera ceva mai sobru. In plus pentru un posibil candidat la presedintie din partea stangii nu mergea altceva. Acuzatiile aduse conducatorilor stangii franceze sunt ca-s de tipul : "gauche caviar".

Mey Ocebine nu preferi un hotel in LongIsland:)) cand trebuie sa stai peste noapte? Avem mic dejun inclus:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Ellej Sofitelul e un hotel dupa tipic frantuzesc. E o franciza a grupului hotelier Accor. Desi Ocebine are in mod clar dreptate multi francezi nu agreeaza luxul pompos american si prefera ceva mai sobru. In plus pentru un posibil candidat la presedintie din partea stangii nu mergea altceva. Acuzatiile aduse conducatorilor stangii franceze sunt ca-s de tipul : "gauche caviar".

Mey Ocebine nu preferi un hotel in LongIsland:)) cand trebuie sa stai peste noapte? Avem mic dejun inclus:))

Aburel
Credeam ca francezi sint mai luxosi ca noi puritanii! Ma insel. Favoritul meu e Four Seasons (mai ales cazile de baie)

Mai bine luati voi ferry si ne onorati cu o vizita intr-un weekend insorit.

In ultimul an m-au omorit la servici...sa-l ia naiba de SAP...m-am saturat si nu mai avem un "end date" la orizont. E o munca titanica

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Pai da unii (chiar putini) frantuji au gusturi aristocratice si ceilalti sunt spartani sau se dau spartani.

Mey io nu zic ba, dar crez ca tu nu vrei sa ne vezi daca pui conditia cu wkd-ul insorit:))) Ca ajungem in vara si nu mai vad soarele! Cetii ce SAP-uiti tu si Buflea. Is in aeroprtul din Schiphol niste mega reclame pentru SAP... cum le vad imi zic And AnaMaria goes SAP :)).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Pai da unii (chiar putini) frantuji au gusturi aristocratice si ceilalti sunt spartani sau se dau spartani.

Mey io nu zic ba, dar crez ca tu nu vrei sa ne vezi daca pui conditia cu wkd-ul insorit:))) Ca ajungem in vara si nu mai vad soarele! Cetii ce SAP-uiti tu si Buflea. Is in aeroprtul din Schiphol niste mega reclame pentru SAP... cum le vad imi zic And AnaMaria goes SAP :)).

Scot "insorit" din ecuatie...merge?
Chestia cu SAP merge la industrie "manufacturing"...noi muncim la "customization" de ne ies ochii din cap si la testing o dam in bara...si tot scoatem din "scope" sa vedem vreun deadline si NIMIC.

Buflea a invatat sa il foloseasca, eu incerc sa bag cuiul patrat in gaura rotunda!

Anamaria

Mergi la inceput