Afacerea D.S.K....tristetea meleagurilor insorite
O noua piesa la moda 'afacerea DSK'...
Ce credeti ...se putea intimpla cum au descris jurnalele americane?
Schimbarea lui DSK din functia de presedinte FMI va influienta mult state ca Grecia,Portugalia,Spania
Sustinator al imprumuturilor pe care Grecia le a obtinut, demiterea lui din functie va fi pt statele insorite( ce aveau nevoie de ajutor)..o mare problema
Aici posturile de televiziune grecesti sunt in fierbere si asteapta cu ingrijorare deznodamintul zilei de azi
Merkel cum va reactiona?(ea a fost impotriva ajutorului grecesc)
Multe intrebari ,multi actori ascunsi in culise(Sarko???)...sa asteptam urmarile
Raspunsuri
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Ce-i lipseste clipului asta electoral? Cadrul final cu catusele! |
Acum vine Hollande....
Prea tare afacerea cu imbrobodita(zic grecii) ganeza....
capcaunul spune:
Adevarul este ca, dincolo de toate lacrimile publice in direct, cam toti politicienii francezi isi freaca mainile de bucurie in culise.
marius spune:
www.gandul.info/news/dominique-strauss-kahn-unul-dintre-cei-mai-puternici-oameni-ai-planetei-cu-catuse-la-maini-seful-fmi-nu-beneficiaza-de-imunitate-diplomatica-pentru-acuzatiile-de-agresiune-sexuala-8268254/galerie?p=1#galerie" target="_blank">Avem si finalul
Eu nu sunt trist. Pentru mine este un infractor care trebuie sa isi primeasca pedeapsa conform legii. Atat din acest punct de vedere. Toti suntem (trebuie sa fim) egali in fata legilor indiferent ce facem in viata de zi cu zi.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
mecriss04 spune:
Eu nu cred ca e ceva pus la cale de politicienii francezi pentru a-l discredita. Cred ca pur si simplu omul nu a putut sa iti tina instinctele in pantaloni.
oricium, trista iesire din scena a unui personaj atat de important!
carmaw spune:
Nu exista final...astept.
Oricum femeia de servici de la SOFITEL era o mama celibatara ea avea 32 de ani si fata ei 17 ani.Conditie modesta.
Binenteles ca 'nu cunosteau cine este DSK'
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mecriss04 Eu nu cred ca e ceva pus la cale de politicienii francezi pentru a-l discredita. Cred ca pur si simplu omul nu a putut sa iti tina instinctele in pantaloni. oricium, trista iesire din scena a unui personaj atat de important! |
Pe de o parte SARKO avea mare nevoie de sustinerea lui in proiectele viitoare...cele europeene bineinteles.
Sa nu uitam ca fara ajutorul DSK Grecia ce avea o mare adversara in persoana dnei 'de fier'...nu ar mai fi putut beneficia de imprumuturi
Pe plan intern insa cei 2 erau adversari
ionica spune:
carmaw,
Conditie modesta sau femeie de servici,sper ca aceasta doamna sa fie respectata si sa se faca dreptate.Chiar daca ar fi stiut cine este D.S.K. crezi ca ar fi fost altfel de situatie?
Eu cred ca trebuie pedepsit ca si ceilalti violatori sau abuzatori.
carmaw spune:
IOnica sorry ca am alta parere...in justitia americana PERSONAL nu cred( vezi afacerea THEO)
Nu cred in tot ce se spune ....cred ca probabil a fost o incercare dar ce am auzit:
NU
Si sincer eu cred ca doamna respectabila AVEA DINTI.
Esteiubi spune:
Da, e foarte respectata. Avocatul apararii aduce ca argument faptul ca doamna era prea putin atragatoare.