Afacerea D.S.K....tristetea meleagurilor insorite
Raspunsuri - Pagina 5
carmaw spune:
Se scapa din vedere urmatorul fapt:
nu xxx uleasca a facut plingere impotriva lui ci statul american
Acum daca se va dovedi ca e nevinovat de(intentie sau viol...;ca se schimba mereu)America falimentara va trebuii sa se caute prin buzunare
Oricum este de apreciat ANNE a treia lui sotie(sunt casatoriti din1991) fiica unui celebru comerciant de tablouri
Se svoneste ca ea e decisa sa vinda pt DSK si ultimul Matisse....l'amour c est quelque chose
buflea spune:
Si mie imi miroase a inscenare - dar stiti ceva, nu iese fum fara foc. Inscenare sau nu, au avut teren propice sa i-o coaca. in lumea lui, la nivelul lui, trebuia sa fie atent la genul asta de slabiciuni ... si daca nu isi poate infrina instincte josnice, atunci sa plateasca.
Cariera politica e distrusa si parca ieri si-a dat si demisia de la Fond, nu ?
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw Se scapa din vedere urmatorul fapt: nu xxx uleasca a facut plingere impotriva lui ci statul american Acum daca se va dovedi ca e nevinovat de(intentie sau viol...;ca se schimba mereu)America falimentara va trebuii sa se caute prin buzunare Oricum este de apreciat ANNE a treia lui sotie(sunt casatoriti din1991) fiica unui celebru comerciant de tablouri Se svoneste ca ea e decisa sa vinda pt DSK si ultimul Matisse....l'amour c est quelque chose |
Iti scapa multe notiuni elementare despre America.
"Statul" aka district attorney poate intenta actiunea fara sa fie nevoie de plingerea expresa a victimei in multe cazuri tocmai pentru a proteja victima. Violul este una dintre crimele de acest gen.
Si ca locuitoare in Grecia, as aprofunda putin politica DSK cu privire la tara de adoptie inainte sa ma ingrijorez de "America falimentara".
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ligeea spune:
eu nu cred
-ca la un hotel de rangul Sofitelului , intra menajera in camera fara sa se asigure ca acea camera a fost predata
-ca asa o potriveala , ceva de speriat , cum intra femeia iesea nenea ala din baie
- ca desi ea e urata si nasoala dansului la etatea lui taman atunci i s-a facut de o partida -vorba fetelor de la noi -,,scurta
-ca nu punea in calcul ca fata avea un aparat foto, o matura , un puf de geamuri la indemana
-ca nu stia legile statului Ny pentru viol
Daca intr-adevar a stiut si a facut , inseamana ca n-a vazut la viata lui nici macar filme cu BD in actiune .
ocebine spune:
Te referi la $1 milion bail si ce $5milioane bond (din care trebuie sa depui doar 10%)? Nu ii incaseaza hotelul Bristol Plaza (care de fapt l-a refuzat de oaspete) in nici un caz
Camerista poate intra oricind in camera pentru a face curat nu este necesar sa faci check-out in nici un caz. Sofitel nu are un rang de mare lux in NYC (elegant dar nu lux).
Anamaria
ionica spune:
carmaw, nu stiu de ce,dar de cate ori citesc mesajele tale ma faci sa ma gandesc la melodia aceasta:http://www.youtube.com/watch?v=hB9tvYyWjBQ
In scrierile tale este asa un parfum de "amour confuz"
ocebine spune:
citat din mesajul lui ligeea eu nu cred -ca la un hotel de rangul Sofitelului , intra menajera in camera fara sa se asigure ca acea camera a fost predata -ca asa o potriveala , ceva de speriat , cum intra femeia iesea nenea ala din baie - ca desi ea e urata si nasoala dansului la etatea lui taman atunci i s-a facut de o partida -vorba fetelor de la noi -,,scurta -ca nu punea in calcul ca fata avea un aparat foto, o matura , un puf de geamuri la indemana -ca nu stia legile statului Ny pentru viol Daca intr-adevar a stiut si a facut , inseamana ca n-a vazut la viata lui nici macar filme cu BD in actiune . ligeea |
Deci
1) Camerista poate intra oricind
2) Se poate "potrivi"...pe mine m-a prins camerista in New Orleans in chiloti uscindu-ma la par)
3) Violul nu este o crima pasionala sau este neaparat nevoie sa fi frumoasa...este o crima de violenta...urit sa te referi la un potential viol ca o "partida"
4)nu are sens...explica
5)nici eu nu stiu legile statelor alaturate cu atit mai putin in Europa...bravo voua ca stiti in amanuntime
6) n-am vazut filme cu BD
Anamaria
carmaw spune:
citat din mesajul lui ionica carmaw, nu stiu de ce,dar de cate ori citesc mesajele tale ma faci sa ma gandesc la melodia aceasta:http://www.youtube.com/watch?v=hB9tvYyWjBQ In scrierile tale este asa un parfum de "amour confuz" http://picasaweb.google.com/home |
Draga mea eu traduc tot ce e pe FRANCE 24 en direct
ca vas?
Anne a platit in lichid 5 MILIOANE DOLARI cind am scris tocmai spuneau asta
Deci asa spun in direct francezi....si in definitiv conectati va sa auziti cu urechile dvoastra
Deci gasca...scuzati ma
Si acum ignorati ma....
ocebine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmaw
Draga mea eu traduc tot ce e pe FRANCE 24 en direct ca vas? Anne a platit in lichid cind am scris tocmai spuneau asta Deci gasca...scuzati ma Si acum ignorati ma.... |
Pentru o buna comunicare, este recomandat sa formulezi propozitii intregi.
Nu considerati asta ca pe o critica gramaticala...doar pur pentru a putea intelege (ceva) din mesaj.
Anamaria