Lipsa de ambitie II

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu ador problemele de genul asta pt ca le dezvolta gandirea creativa, nu tb sa puna tot in ecuatie.

am mai gasit o problema misto intr-o culegere de-a lui Matei.
cica am un par, care are in el pere. dupa ce il scutur, nu am pere nici in par si nici pe jos. cate pere erau in par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Pisi scopul meu nu a fost sa te simti tu incoltita.
Era o invitatie la alta perspectiva. Nu mi-ai raspuns la intrebare.
E OK. Daca limita ta de confort cere asta, crezi ca ceea ce scriu e teorie pura din carti si e imposibil sa traiesti asa. Chiar nu incerc sa te conving de altceva.

Daca esti curioasa insa, iti spun ca terapeutii din Romania estimeaza un procent urias de scenarii triste in partea asta de lume. Simtitor mai mare decat in alte parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Rrooox :))))))) problema e extrem de simpla, tu o complici si probabil de aia gresesc si copiii, pt ca nu-si imagineaza ca e asa simpla.

Pai lumineaza-ma mai Buli

Edit: la aia cu parul banui "cate erau si inainte" date fiind sensurile lui "par", da' la randunele chiar nu vad frumusetea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

off topic:

apropo de problemele care te fac sa-ti pui intrebari, dau io testu' psihologic sa ma lase sa conduc masina de serviciu (anii trecuti, ca anul asta a fost numai cu siruri de numere - by the way n-am reusit sa "vad" ideea in sirul 3,7,16,35,73,139 - poate ma ajuta cineva ) si ma pune tanti sa desenez pomu'. si io:
stiintific sau artistic?
tanti: cum doriti
io: pom sau copac?
ea: de care doriti,doamna
io: foios sau conifer?
ea: ???
io: copac iarna sau copac vara?
ea: ....
io: cu fructe sau fara?
ea: (aproape cu lacrimi in ochi) doamna, va rog sa desenati un copac

ma intreb, chiar n-o mai intrebase nimeni lucrurile astea pana acum, de n-avea pregatite niste raspunsuri macar?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

off topic:

tanti: cum doriti
io: pom sau copac?
ea: de care doriti,doamna
io: foios sau conifer?
ea: ???
io: copac iarna sau copac vara?
ea: ....
io: cu fructe sau fara?
ea: (aproape cu lacrimi in ochi) doamna, va rog sa desenati un copac

vaaaiiii

Mergi la inceput

pai, Rox, cand tu si sotul tau mergeti cu masina pana in parc si faceti juma de ora impreuna, separat cat faceti?

la par nu e vb de sensul cuvantului par, ci de singular/plural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

on topic:
sunt frumose problemele de la arhimede (mai putin prima, care-i super-seaca). mi se par nostime si potrivite pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

pai, Rox, cand tu si sotul tau mergeti cu masina pana in parc si faceti juma de ora impreuna, separat cat faceti?

la par nu e vb de sensul cuvantului par, ci de singular/plural

da, scuzati-ma, fetelor, asta e problema serioasa? ca orice copil, mi-as pune intrebarea: "unde e capcana?" si as spune o prostie, pt ca raspunsul care vine primul e prea simplu, deci nu e o "problema".

Mergi la inceput

bai, dar de ce tb sa fiti mereu serioase?
uite, cu toata seriozitatea, pierzi din spiritul jucaus al mintii. care e extrem de important la creativitate si capacitate de adaptare.

adica devii incapabil sa gasesti solutii la probleme f simple

in plus, atata vreme cat pune adultii in dificultate [sic!!], inseamna ca nu e prea usoara :D

ah, si ce ma enerveaza sirul lui corap, banui ca e extrem de simplu, parca vad ca Matei il face mai repede ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
sa "vad" ideea in sirul 3,7,16,35,73,139 - poate ma ajuta cineva

Sirul nu era cumva: 3,7,16,35,74,153?

Mergi la inceput