Lipsa de ambitie II
Raspunsuri - Pagina 32
Mik spune:
Corap, tanti de care spui nu voia sa vada cit de bine desenezi, ci mai degraba ce iti sugereaza cuvintul "copac", cum il pui pe foaie, ce mai este pe linga, etc ...
Vad ca si Anca se indoieste de sirul tau.
rrox3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli pai, Rox, cand tu si sotul tau mergeti cu masina pana in parc si faceti juma de ora impreuna, separat cat faceti? la par nu e vb de sensul cuvantului par, ci de singular/plural |
Mai mie nu mi se pare atat de simplu, e formulata ambiguu.
In problema cu randunele "impreuna" ala nu inseamna neaparat ca zboara randunelele de manuta. E interpretabil.
In problema ta cu masina e mai clara treaba cu calatoritul impreuna, numa' ca tot n-as da un raspuns fix, ar incepe cu "aproximativ". Nu avem acelasi stil de condus
Si la problema cu pere, cine stabileste ca e vorba de "par" cu sensuri multiple sau de singular/plural?
Vezi? asta-i beleaua cu probleme d-astea, devii prea creativ si ajungi la raspunsuri variate. Depunctate de rigiditatea baremului.
buli spune:
hai, mai, asa complici un lucru simplu :))))))
tu, mai bine ca oricine, ar tb sa stii ca e f important sa nu diseci mereu.
rrox3 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
Sirul nu era cumva: 3,7,16,35,74,153? www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Asta ma intrebam si eu.
corap spune:
nope, ca mi l-am notat si rumeg de-atunci. o fi fo' gresit sau o fi fo' intrebare de-aia de considera ca esti dus daca gasesti raspunsul
edit: eu nu desenez niciodata doi copaci la fel, de-aia am si intrebat. daca ma punea sa desez o rata probabil nu i-as fi pus atatea intrebari, ca ratele le desenez obligatoriu fara picioare si plutind cu gratie pe lac (desi intrebarile, in cazul ratei, ar fi putut fi: domestica sau salbatica, in zbor sau trecand strada, scurmand dupa rame sau macaind la pui)
pe mine ma enerveaza cerintele vagi.
edit2: nici sirul ancai nu are sens pentru mine la o prima aruncatura de ochi
rrox3 spune:
Buli ba eu cred ca e foarte indicat sa diseci, cautant toate variantele si legaturile posibile, numa' sa nu ramai disecand. Sa nu ignori globalul. Un soi de focus-in, focus-out pana se potriveste detaliul cu imaginea din avion.
Asa merge mintea mea. Oi fi bolnava
buli spune:
da, dar esti de acord ca nu e constructiv sa functioneze toate mintile la fel?
uite, eu functionez altfel: ma uit ashea ... printre gene si gata!
focus in si focus out ma plictisesc ingrozitor
in plus, daca problema e ff simpla, timpul pe care il pierzi disecand il poti folosi rezolvand alta problema
rrox3 spune:
Cora 3x2+1, 7x2+2, 16x2+3, etc
Buli daaa
si eu dau din gene si evrika, da' simt nevoia sa verific bine ce-am gasit
corap spune:
da :)) la mine 16*2+3 dau 39 (desigur, pt ca 16+16=36), asa ca no way sa-mi fi iesit ceva la sirul ancai.
oricum stau si ma intreb ce-a fost cu sirul ala...