Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Si din partea noastra, LA MULTI ANI VICTORIAAAA!!!!! Multi pupici si multe imbratisari!!! Sa vedeam cat mai curand poze de la tea party!!!
La multi ani Stefana!!!! Sa fiti sanatoase si iubite fetite frumoase si scumpe!!!

Si Andres baietel okios, LA MULTI ANI fericiti si tie!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumim !!!!!!

La multi ani !!trio:
Victoria
Stefania
Andrés

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Uite cum plang eu la cafea! Multumesc fetelor, sunteti minunate; ma asteptam la multe urari frumoase din partea voastra, dar nici chiar asa frumoase. Sunteti grozave! M-ati facut sa plang si eu chiar nu-s plangacioasa

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI ERICIRE MULTA IN VIATA:
ADAM
ANDRES
KEVIN
STEFANA
DELIA

Si un special la multi ani pentru sufletul si viata mea, fetita mea scumpa, Victoria!

Mai nou Victoria ma intreaba tot timpul daca o iubeste mami! Desi i-o spunem tot timpul, ieri, de ex. s-a jucat cu vecina vreo 5 ore afara si cred ca ii era dor sa ii spun; cand am intrat in casa m-a intrebat daca o iubesc cand se joaca cu Belle; ii tot explic ca mami o iubeste, indiferent ce face: se joaca, doarme, mananca, plange, ma supara, orice face, oricand eu o iubesc! Ma intreb... oare ea nu simte cat o iubesc? Ca o dragalesc si pupacesc toata ziua, ii spun de o mie de ori pe zi ca o iubesc... oare nu e sigura? Poate explica cineva de unde vine nesiguranta asta?

Vale si Victoria vrea Simpsons, imi cere de pe net melodia cu "see my vest" unde canta Mr. Burns. Eu ma uit, eu ii iubeeeeeeeeeesc. Cand am fost la muzeul de ceara in Niagara cu sora mea, Victoria mi-a cerut o mie de poze cu Simspons abia am vazut-o plecata de langa ei si cand am iesit din muzeu urla sa o duc inapoi la Simpsons

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce de sarbatoriti!

La multi ani fetitei noastre speciale, minunea VICTORIA !!! Doamne ajuta multi ani de sanatate, de bucurii, de fericire, de iubire si ocrotire! Te pupam tare, zana mica!

La multi ani celor doi flacai frumosi si ochiosi de astazi ADAM si ANDRES !!! Sa ajungeti oameni mari si buni si frumosi, sa fiti bucuria parintilor!

La multi ani STEFANA scumpo! Sa ti se implineasca visele, sa fii fericita, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

La multi ani fetitei noastre minunate, VICTORIA !!! esti sufletul nostru drag! multa sanatate si sa fii fericita.

La multi ani si la ceilalti aniversati:
ADAM
ANDRES
KEVIN
STEFANA
DELIA

si pt aniversatii de maiine, inca o runda de urari:
LORELEI
GABRIEL
VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani printesa perfecta Victoria, iti doresc in primul rand sanatate, iti doresc ca tot ce e rau pe lumea asta sa te ocoleasca, ochii tai sa cunoasca numai lacrimi de fericire si bucurie!!! Te iubesc cu tot sufetul! La multi ani!!!

La multi ani pui cu ochi de minune, Andres!!! La multi ani, sa cresti mare, frumos si sanatos!!!

La multi ani ADAM SI STEFANA!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo si Lori, va multumim din suflet!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani fetita frumoasa cu parul balai LORELEI!

La multi ani mufarina-pufarina GABRIEL!

LA multi ani VLAD!

Sa fiti iubiti si fericiti, sa cresteti mari si voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

LA MULTI ANI PRINTESA BLONDA LORELAI!!!!!

LA MULTI ANI SCUFUDAC SIMPATIC GABRIEL

Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si norocosi pui dragi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna!

Sunt in urma rau cu urarile, in week-end am fost plecate la tara.

La multi ani fericiti cu sanatate tuturor sarbatoritilor din ultimele zile! In special pentru printesa curajoasa Victoria, Andres, Andra, Maria Eliana, Roxana, Delia Eliana, Stefan Eduarda!

La multi si sarbatoritilor de azi: Lorelei, Gabriel si Vlad!
Sa aiba parte numai de bucurii si impliniri in viata!
si de petreceri frumoase

Multumim mult pentru urarile de ziua numelui!

Cleo, bafta multa in Belgia! Cand si cum v-ati hotarat sa emigrati?

Ylari, tin pumnii sa fie totul bine la eco! N-am nici o indoiala ca asa va fi!

Aelita, wow, ce-i da in gand lui Andres!!! ce inteligent!

Cristiana mea e din ce in ce mai mamoasa, la tara m-a terminat psihic, daca nu ma vedea 5 minute in curte incepea sa urle dupa mine... de jucat nu se joaca singura, ea nu nascoceste fel si fel de jocuri si scenarii, cum vad ca fac ai vostrii; ea trebuie in permanenta sa stea cineva sa se joace cu ea;
poate ca sufera din cauza lipsei tatalui, nu stiu ce sa zic...

Va pup!O zi buna sa aveti!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput