Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)
Raspunsuri - Pagina 15
Alex@Sara spune:
In primul rand un La multi multi ani,din inima,tuturor celor care si-au serbat cei 3 anisori da viata.Nu nominalizez,ca suta-n mie uite pe careva.Abia astept si eu ziua de duminica,dar mai ales Sara,ca deja de luni mi-a venit bosumflata de la gradinita,ca ea a trambitat ca e ziua ei,si o fetita mai mare i-a zis ca inca nu e ziua ei
.Doamne ce suparat a fost si tot mi-o paraste ca Flori a zis ca nu e ziua ei ![]()
ce de vesti bune pe aici,nu le mai tin ordinea,dar le felicit pe
cleo,pt pasul facut pe shestache....sa dea DD sa gasiti ce cautati,si sa va fie de un milion de ori mai bine decat aici 
YLARY,si eu eram sigura ca e samburica acolo,dar acum ca ai si confirmarea oficiala,felicitari din inima,sa dea DD sa ai o sarcina cat mai usoara,si un bebe asa cum ni-l dorim fiecare-sanatos,frumos si cumintel,ca de restul ne ocupam noi dupa ce scoate nasucul din "garsoniera"
alina_anto,,felicitari si voua,sarcina cat mai usoara si sa fie si bebe cu asa gene ca si Sara..ma omoara cu genele si cu zulufii eu 
si nu in ultimul rand...MsBb...oauu,ce botez super fain ati avut....sa ii fie de bine micutei crestine,si sa va traiasca si fetele si nasii si toti cei dragi voua 
noi am fost in concediu in Grecia,a fost super fain,imi venea sa plang cand a trebuit sa ne intoarcem.In toamna incercam sa mergem singuri desi imi va fi super mega greu fara copii,dar se merita sa vezi frumusetile Greciei pe indelete.
In rest suntem bine,Saratzina e superba,vorbeste de te doare capul,a ramas peltica inca,imi vine sa ii mananc guritaaaaaa 
Pupici tuturor,o sa mai incerc sa intru ca demulte ori zic -gata,acum scriu,dar in secunda 2 ma iau cu akltceva si gata scrisul meu
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....hainute si jucarii,toate noi
Reallaura spune:
MsBB, Chinabulina ce poze frumoase, ce superbe cele mici, rochitele, mamicile, tortul, luminarea :)
Lilly79 spune:
La multi ani Cristiana!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii 

Am uitat sa va zic ca m-am intalnit in weekend cu Andree27 si va avea si ea inca un baietel prin iunie, poate nastem iar la o zi distanta ca acum 3 ani ![]()
Lilly
37+
, mami de
Julia (30.05.2008)
Alex@Sara spune:
Lily,la cat sunt eu de imprastiata,tin sa iti urez de pe acun nastere cat mai usoara si bebe sanatos,cumintel si papacios.Pupici si numai bine 

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Reduceri si noutati...
Lilly79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara Lily,la cat sunt eu de imprastiata,tin sa iti urez de pe acun nastere cat mai usoara si bebe sanatos,cumintel si papacios.Pupici si numai bine ![]() ![]() Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Reduceri si noutati... |
Merci

Lilly
37+
, mami de
Julia (30.05.2008)
Lorich spune:
La multi ani Cristiana, fetita frumoasa, sa cresti mare, sanatoasa si plina de noroc!!!

MsBB nu stiu daca am raspuns ieir sau nu, superbe poze, si eu eram sigura ca china bulina e nasica!!! De asta zic, eu..super forumul asta, M&M, ne-am imprietenit, ne-am inrudit, ne-am facut prieteni pe viata!!!
Ieri s-au intalnit in parc, dupa multa vreme Robert si Raducu doi baieti mari, care au dat "noroc", s-au ciondanit pe bicicleta lui Raducu, au vorbit...Doamne cum au zburat anii astia????
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Alysh spune:
Heeei, fetele, cate nasiri pe aici
, deci peste vreo 20 de ani asa urmeaza sa ne incuscrim nu??? Haha, eu am pus deja ochii pe cateva fetite, sa vedem acum care s-or lasa cucerite de baietii mei![]()
Ta-na-na-nam ne pregatim si noi de mot, si desi sunt adepta petrecerilor mari, cu dansuri si nebunii, o sa facem ceva restrans, in familie, la terasa unui restaurantel dragut. Mi-am luat rochita ieri black&white din in de la Promod.
Laurita, miss youuuuuuu, poate apucam saptamana aviatoare sa ne vedem 

Alina, felicitari, sa fie intr-un ceas bun samburelul din burtica, stiu ca iti doreai mult!
MsBB si eu v-am admirat in poze, frumosi toti, de la copii, parinti la nasii surpriza, bravo, felicitari!
Fug acum, se trezeste Luca si mergem iar la putin shopping, Vlad nu mai are incaltari, tre' sa le caut niste costumatii pt mot![]()
Puuuuuuuuup
gabitzam spune:
La multi ani fetita frumoasa CRISTIANA !!! Multi ani de sanatate, bucurii si o viata plna de intamplari bune si frumoase! 
Luminel spune:
Multumesc din suflet pentru urari, Lilly, Lori, Gabi 

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
la multi ani cretzulino, sa fii sanatoasa si fericita si dulce ca si pana acum!
pupaturi si la mamica