Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)
Raspunsuri - Pagina 12
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alysh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() x 10000000000000000ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |

FETELOR, SUNTETI MINUNATE!!!!!!! Va

pe toate, m-ati facut sa raaaad....YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
belleane spune:
Salutare,
Intru sa urez rapid copilasilor care au sarbatorit in ultimele zile: 

VICTORIA ISABELLA
LORELEI
STEFANA EDUARDA
PATRICIA MAYA
DELIA
DARIA MARIA
TUDOR-ANDREI
ANDRES
ADAM
KEVIN
GABRIEL
VLAD
Si celor care si-au sarbatorit ziua numelui sambata 

(si multumesc pentru urari in numele Elenei)
sunt pe fuga rau rau, e al 3 lea mesaj inceput in cateva zile
Vreau sa dau un pup mare scumpei noastre Victoria cea curajoasa si isteata.
, un alt pupic lui Lorelei
, un pupic lui Andres
, lui Gabriel
si sper sa mai intru sa va mai urez. Nu i-am luat nici un cadou Elenewi nici de ziua ei si nici de ziua numelui. Pur si simplu n-am timp.

Doloress spune:
ESME- haha, noi suntem la cura (eu cu LORICH) asa ca nici eu nu citesc asa ceva!
Adevarul e, cand am vazut pozele, am avut imaginea aia din copilarie, cand imi citea mama povesti cu rauri de lapte si miere si poduri de turta dulce, de poveste cupcakes-urile alea.
LUMINEL- voiam sa-ti zic sa stai linistita ca nici al meu nu se joaca singur. Imi rasuna si cand e la gradi in cap MAMI, MAMI, numai asta aud toata ziua. Eu zic ca da, si plecarea tatalui a afectat-o, probabil ca de asta plange dupa tine, nu vrea sa te piarda, o fi crezand ca poti pleca si tu oricand. Of, e greu cu cei mici, ce sa le facem. Si noua ne e greu cand suntem departe de cei dragi, dar apoi lor.
alina_anto spune:
Buna fetele!!!!
Am o veste buuuuuna!!!!! Azi am fost la dr si ....am un samburel mic mic in burtica!!!!! 

Pana azi am stat asa, cu inima stransa, abia asteptatm sa ajung la dr si sa ma linistesc, sa vad ca totul e in regula ...
Sunt asa emotionata!!!! Doamne ajuta sa fie in continuare totul bine si sa am un bebe chiar de ziua mea (ianuarie)
Ce ma bucur ca nu am lasat-o pe Ylari singurica la odisee!!![]()
Va puuup!!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Lorich spune:
ALINA ce surpriza! 
Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! (bebii de ianuarie sunt minunati
) deci in ian. vin unde ai fost tu in ianuarie. Doamne ajuta!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Buna fetele!!!! Am o veste buuuuuna!!!!! Azi am fost la dr si ....am un samburel mic mic in burtica!!!!! ![]() ![]() ![]() Pana azi am stat asa, cu inima stransa, abia asteptatm sa ajung la dr si sa ma linistesc, sa vad ca totul e in regula ... Sunt asa emotionata!!!! Doamne ajuta sa fie in continuare totul bine si sa am un bebe chiar de ziua mea (ianuarie) ![]() Ce ma bucur ca nu am lasat-o pe Ylari singurica la odisee!! Va puuup!!! Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |

Doloress spune:
Bravo ALINA! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie totul bine!

Ce bine ca n-a ramas YLARI singurica, Odiseea de ianuarie-februarie e una cu noroc pentru mamicile M%M, asa cum a fost si la noi (eu cu Lorich)
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Bravo ALINA! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie totul bine! ![]() ![]() Ce bine ca n-a ramas YLARI singurica, Odiseea de ianuarie-februarie e una cu noroc pentru mamicile M%M, asa cum a fost si la noi (eu cu Lorich)Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! Alina_antoooo, ![]() ![]() ![]() Cat de mult ma bucur!!!!!! ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta, Doloress, asa sa fie!!! |
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Reallaura spune:
Esme, Esme, Esme
esti nemaipomenita...visez ca sunt si eu in pozele de Be si gust din mancarurile facute de tine...
Alina_anto uraaaaa! 
Doamne ajuta sa fie totul bine! ce frumos! frumos ca snteti colege de odisee, cum am fost eu cu Alysh, Sis cu Ms Bb, Lori cu Doloress!! Dar sincer, noi tot la odiseea asta am scris mai mult...

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu