Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(31)
Raspunsuri - Pagina 9
Ramo_P spune:
Ola fetele!
De cand a dat caldura am cam tras chiulul, de dimineata plec la plimbare de pe la 08.30-09.00 pana pe la 13.00 apoi acasa sa mai fac si eu putina treaba si de la 17.00 pana la 19.00-20.00 iarasi afara, va citesc dar nu mai am timp sa postez, astazi a plouat de aceea sunt pe net am sarit peste tura doi de plimbarica.
Am salvat si eu retele de de papica, multumesc
Ieri am introdus ardeiul gras, i-am facut morcov+pastarnac+dovlecel+adrei rosu nu mi-a venit sa cred cat de bine l-a mancat, cu mainile intinse si cu chiote de bucurie, nu apucam sa ii duc lingurita la gurita la cat cerea el... numai cerealele le papa cu asa pofta (la cereale ii dau 2 lingurite de-ale lui de cereale amestecate cu 10 lingurite de LM, ar vrea mai mult dar nu ii dau eu, sa mai astepte putintel...)
In rest e bine, e ca titirezul se intoarce pe toate partile, inca nu are nici un dintisor, dar roade tot si baleste mult, cred ca e semn ca sunt pe drum, noaptea fara minim 2 treziri de papa nu se poate (astept sa creasca mare sa dorm si eu o noapte intreaga ... si cand va fi mare si rasfatat si va bate din picior o sa spun ce bine era cand erai mic... )
ce sa de mai intai, galbenusul de ou sau iaurtelul, sau cum vrea muschiul lui sa pape? ma gandeam sa ii fac spanac saptamana viitoare si sa ii dau si galbenusul de ou...
Va pup ca plange busucelul, luni mergem si noi la vaccin sper sa fie viteaz ca la cel de 4 luni cand nu a spus nici pas...
sugubina spune:
Buna seara,
Haha bebelule ce tare auzi cica eram bagata tuata in haine ! Pupici la Natalia, si mie mi-ar fi placut sa stau de vorba.M-am intalnit si cu misticgirl si cica Liana m-a vazut da nu a indraznit sa se apropie k pufele erau latrate tuate de fuame si era stres mare in shaormarie..
Ramo_P ce tare ca poti iesi de doo ori..La noi e trambalare mare pana reusesc sa ies, asa k de doo ori e exclus.
Si noi mai papam din cand in cand ardei, depinde dc am in casa. Pun putin si tocat mic.
Galbenus stiu ca se baga, un sfert prima oara. Apoi iaurt la 7-8luni.
Azi m-am flendurit prin IOR cu heidy, ne-a amenintat un nor dar s-a depufificat repede si ne-am continuat plimbarea. Super cuminte Tudor, si niste ochisooori!
Sunt muarta de obo, da nu cre ca va zic nimic nou. Tre sa fac papa la fete pt maine si ceva pt noi.
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
heidy spune:
Buna seara!!
Deci sugu.. mai am un pic si mor de durere de picioare. Mai vin in IOR ca fac miscare si poate ... poate... mai reduc si eu din kilograme.
Super pufici, super Sugu! M-am simtit tare bine azi.
Eu nu mai fac nici o mancare. Bag un gref si un mar si gata. Tudor doarme deja de 30 min. E facut baita, dar nu a mai papat de la 5 - din IOR. Ma astept sa se trezeasca totusi.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
amelia_ilie spune:
Merci de informatii Heidy !
Chestia cu cresa de la 8 luni depinde de cum simti tu ca e mai bine. Daca ai cu cine sa lasi pe bb cat esti la job, poti sa apelezi la respectiva persoana, daca nu, cresa e binevenita.
Nepotul meu a mers la cresa tot de la 8 luni (pe vremea aia mama inca lucra, acum 18 ani) si n-a avut nici un fel de probleme de comunicare/ socializare / cehstii. Acum e student la academia militara.
Eu o sa stau acasa pana la 2 ani, dar as vrea s-o dau la cresa inainte, sa se obisnuiasca si ea si noi.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
ralucaspm spune:
Martutza, multumim de intrebare. Nicholas nu e mai bine. Pielicica o tinem sub control cu cortizon. Am incercat sa mai rarim dar se scarpina f tare astazi. Caca cu sange tot mai face.
Ne-a aranjat o prietena sa mergem marti la alta dr. la alt spital si probabil ca o sa ne internam sa facem si alte analize.
Mie imi e frica de colonoscopie, pt ca mi-a spus pediatra ca s-ar putea sa facem asa ceva. Cred ca asta doare tare si se face sub anestezie. Nu am cautat inca pe iternet informatii ca incerc sa nu ma gandesc la ce-i mai rau. Poate scapa, Doamne ajuta !
Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas
ralucaspm spune:
Elfica, s-a declansat problema cu pielicica pe la o luna si de atunci nu am mai scapat. Cu kk cu cange nu mai stiu cand a inceput, pe la 4 luni sau ceva mai devreme.
Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas
Elfica spune:
Buna seara! Azi am fost cu Inacat la BE si am luat cate ceva: doua cutii de cereale Milupa cu cd pt bebe, doua bandane pt la vara, cana cu cioc de silicon de la Nuk si cana termos cu pai de la Primii Pasi, gel de dus/sampon de la Bubchen (aveam doar Klorane si stiu ca e bine sa mai schimbi, sa nu speli copilul cu acelasi lucru, ca i se invata pielea si apoi poate deveni foarte sensibila, nemaitolerand altceva), mici chestii pe care le vroiam si le-am gasit. Asa ca m-am bucurat de achizitiile facute. Mai trebuie sa studiez materialele primite, ca m-am intors cu ditamai greutatea!
M-am si suparat putin ca la Babygim evalua copiii si ne invata ce miscari sa facem cu ei si se pare ca Iulia are un handicap motor de aprox. 2 luni, ca nu sta in fund. Am invatat ce miscari sa ii fac si voi face. Cred ca mai degraba faptul ca nu am incercat sa o ajut, iar ea nu stie inca ce si cum sa faca ar fi problema. Ca dupa ce m-a invatat o miscare, vad ca a prins-o imediat. Adica ea ridica fundul, dar nu statea pe maini, ci in cap. Dupa ce m-a invatat sa o sprijin pe maini, restul corpului fiind pe picioarele mele, am pus-o in pat si statea pe maini si cu fundul sus. Iar cu statul in fund, eu nu am pus-o, tocmai de teama sa nu ii produc vreun rau la coloana, ci doar am ridicat-o de doua ori pe zi de la orizontala la 90 de gradem am tinut-o putin si am asezat-o iar la orizontala. Cred ca dupa ce facem cateva exercitii, va sta, asa imi spune inima. Nu cred ca sunt alte probleme, ci doar faptul ca eu nu am pus-o mai deloc in fund, doar cateva secunde o data... Daca vor fi probleme, bag kineto, ce sa fac! Bine, cred ca e si chestie de viziune diferita, ca pediatra ne-a spus la controlul de 5 luni sa o ridicam de doua ori pe zi cate putin, iar la cel de 6 luni tot cam asa, ba ne spunea ca in scaunul de masa sa nu o punem direct la 90 de grade ci pe la 70, urmand sa crestem gradul in timp. Asa ca cred ca unii medici sunt mai grabiti, altii mai lenti, nu stiu... Cei de la kineto am vazut ca mai mereu se grabesc cu miscarile. Desi tipa asta zicea ca pana la 4 luni si jumatate in mod normal nu e nevoie de miscari speciale, ci pusi copiii doar pe burtica, sa li se formeze muschii, in rest, dupa 4 luni jumate. Iar la voi am auzit de kineto sustinut, cu miscari, scufundari chiar si inainte de varsta asta. Asa ca... cate capete, atatea pareri. Oricum, saptamana viitoare merg la pediatra, la controlul de 7 luni si o voi intreba care e parerea ei, daca intr-adevar are handicap motor
Sugubina: Da swimava.ro e, mi se pare f mult, ca noi am dat trei sute si ceva, parca... Iar la Mirela2 parca zicea ceva de 45 RON. Asa ca ar fi dublu si nu cred ca merita. Cu cat mai e Omron-ul din sursa ta, mai stii? Se poate lua si din cel silentios si portabil? Stii cu cat? Stie cineva de firma italieneasca de aparate de aerosoli Bremed? Sunt mai ieftine si ambele silentioase, adica si cel portabil, dar si cel obisnuit, amanunt important, ca am auzit ca zgomotul deranjeaza tare copiii si nu prea il tolereaza din cauza asta. M-ar tenta sa iau, ca e bun sa il am in casa si am tot amanat, zicand ca sunt destui bani si cum nu a fost deloc racita, nu mi-a fost neaparat necesar. Dar si cand o fi, tare bine imi va prinde...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
Elfica spune:
Sugubina: Da-mi si cantitatea folosita. 2 l lapte si un borcanel mic de tot de iaurt? De care de preferinta: Danone sau nu conteaza? Si despre iaurt spuneai ca il incalzesc in cuptor? si il torn in lapte cand acesta s-a mai racit putin, nu cand e fierbinte? Astea sunt chestiile importante, nu? Banuiesc ca dupa ce il pun, amestec si gata, nu ma mai ating de el pana se face iaurt? Dc. faci si iti iese, da de stire, te rog.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
inacat spune:
'neata barlog.
intru repede, ca sunt la mulsul de dimi. si mai tarziu nu stiu daca mai apuc.
La multi ani Elenelor si Constantinilor
eea_farcau spune:
Neata barlog sinoi suntem la prezenta
aseara am crezut ca vin toate furtunile din lume la noi... fugeam cu caruciorul pana acasa nu cumva sa ne prinda ploaia pe drum, acu de dimineata vad ca e senin si placut se pare ca iar vom petrece toata ziua prin parc
o zi cat mai frumoasa va urez...
P.S. eu incerc sa nu va mai citesc pana nu se termina cu BE. ca mor de ciuda