Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Heidy: Ai PM. Merci mult.

Va pup, trebuie sa plec din Bucuresti! Mergem la Galati, ca e frumos afara.... Week-end placut tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!

Si weekend placut tuturor!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

La multi ani elenelor si costicilor si petreceri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna cikas,

ralucaspm sanatate lui Nicholas! Ma intristeaza sa citesc ca nu e mai bine. Of bietul pui.

Elfica nu mai fii trista, o sa invete ea . Nici ale mele nu sed in fund calumea. Da dc ii invatam, si ii punem cate putin mai mult sprijiniti or sa invete. Am vazut progrese. Mai nou ii pun o pernita in brate peste picioare ca sa nu mai cada in nas, si e mult mai bine. Mara mai are un pic si sta singura.

Am vazut si la Ilinca - dupa ce i-am aratat cum sa ridice fundu si sa puna genunchii ridicati ca pt mers deabusilea, faceaa singura! sunt incredibili, inteleg mult mai multe decat credem noi! Nu cred ca are Iulia nici un handicap, nu te mai stresa te rog!

Despre aerosoli de la Omron aveau pret bun la BE 220 parca;dc te decizi te pun in legatura cu colega mea si ne da tot la pretu ala.

Cu iaurtu nu prea am asa multe sfaturi. Alexa a dat un link interesant http://hubpages.com/hub/How_to_make_your_own_yogurt_-_An_illustrated_guide
Sugerez prima uara sa faci din juma de kil de lapte; imp cre ca e si faptu ca tre sa il tinem la temperatura mai ridicata decat cea a camerei ca sa se inmulteasca lactobacilii aia si deci sa se creeze iaurt. Probabil k dc il bagam la cuptor cu foc f mic cu usa deschisa creem conditiile prielnice. I o acu nu am in casa nici iaurt si nici picior de lapte..maine iau si poate facem.

inacat cum mai rezisti cu mulsu? eu una am cedat..nu mai puteam psihic. Acu nu mai scot cam nimica, o mai fac la 2zile. Da se termina si asta. Orcum era f putin pt doi cetateni. Nici nu aveam o masa completa pt unu . Asta e marele meu regret..nu a fost sa fie.

piscotele bagi IOR azi? Noi pe la 15-16 plecam (sa se mai duca caldura).

Am primit de la nasi multe rochite, tinute de vara, bandane palarii..Sunt happy ca am cu ce le imbraca frumos acuma!

Puteti vota Puficele aici.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

buna fetelor, cum ati petrecut?
sper ca ati profitat de vremea buna si ati umblat pe afara ca pe forum vad ca nu prea a fost nimeni.

elfica, nu am apucat sa vb. prea mult in cele 2 ore de BE. Alergam sa vedem repede cat mai mult si nu am luat o pauza sa ne si relaxam.
De Iulia eu zic sa nu-ti faci griji. Fiecare bebe are ritmul lui si pedi. inteleg ca nu si-a facut probleme la ultima intalnire.
Daca vrei sa te distrezi si sa inveti cu Iulia ceva miscari ajutatoare, inscriete la ei la babygym. Eu zic ca pretul e avantajos.
Pe mine ma bate gandul, ca sa socializeze si manzul meu, dar si eu. Eu cam stau insa rau cu timpul. Cand vin de la munca nu-mi mai trebuie plimbare prin traficul din oras. Poate prin iulie, ca intram in vacanta.

Sugubina, multam de intrebare .
Inca rezist. Cand ma apuca sa-mi iau lumea-n cap, imi spun ca laptele de mama e cel mai bun.
Acum ma mulg de 4 ori pe zi, cam la 5-6 ore, cate 160-180 ml, uneori si 200 ml. Incerc sa scot mulsul de peste noapte ca nu mai rezist (la masa manzului de pe la 3-4, dupa ce manca eu ramaneam treaza inca 40-50 min. sa ma mulg). Asta ma cheaunea de somn, asa ca acum aman cat mai mult mulsul de seara si apoi pe cel de dimineata. Asa se face un interval cam de 8 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Nu am mai reusit sa mai intru pentru ca acum stam mai mult pe afara. Ii pun tarculetul Alexiei in curte si o las sa faca tot felul de giumbuslucuri pe acolo. Acum o saptamana a reusit sa stea in fundulet fara sprijin si ieri s-a ridicat singura in picioare sprijinita pe marginea patutului.
In ceea ce priveste alimentatia nu ma deranjeaza ca isi baga manutele in mancare, din cate stiu e chiar recomandat sa lasi bebelusii sa se joace cu mancarea. Si ca sa nu fiu nevoita sa ii smulg lingurita din manuta, pentru ca ii face mare placere sa o prinda, ii dau sa manance cu doua lingurite. Umplu lingurita cu mancare, ea o prinde si o duce spre gura, dupa care o tine foarte strans. Atunci i-o las si iau cealalte lingurita pe care o umplu cu mancare. Si tot asa ne jucam cu linguritele pana papa tot.
Fructele le mananca simple, nu ii plac combinatiile. Piureul nu il vrea consistent asa ca ii fac un fel de supa pasata, iar cu cerealele nu ne impacam prea bine. A inceput sa manance galbenus de ou si vad ca ii place, iar zilele astea vreau sa ii dau si iaurt. Sofiei i-am dat iaurt "Campina" cu care s-a impacat foarte bine. Nu ma pricep la facut iaurt de casa, asa ca o sa ii dau si Alexiei acelasi iaurt.

http://corectareteme.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Heidy: Ai PM. Merci mult.

Va pup, trebuie sa plec din Bucuresti! Mergem la Galati, ca e frumos afara.... Week-end placut tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Buna.
Ai PM la randul tau :).

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ma bucur ca ati putut ajunge la BE, eu nu, am fost tare suparata ca ioakim nu mai mananca deloc legume, iaurt o zi da, una ba, nici LP nu vrea in locul lor, adica are zile cand papa fructele la 9 si mai mananca pe la 5-6 foarte putin si seara LP.nu inteleg si nu stiu cum sa mai face legumele, am incercat tot: tocanitze, fierte, cuptor, aburi, combinate, single, cu/fara cereale, cu/fara iaurt, sufleuri, budinci, cu/fara carne. daca saptamana trecuta papa cate 130, iar ana aproape 180-200, sapt asta au innebunit amandoi si eu de 1000 de ori mi-am pierdut cumpatul. am bocit etc.ana papa de bine, de rau macar 100, plus aproape 200 de iaurt, dar miresul ma innebuneste.sper sa-si revina.

elfica, m-am logat especially for you. copilul tau nu are nimic. sunt copii care stau in popnetz la 6-7-8 luni, nascuti la termeni si normali.
foarte bine ai fct ca nu ai exagerat grabirea statului in fund.
poti sa ajuti bebelusa facand cateva exercitii. te uiti in mama si copilul la gimnastica bebelusului si faci ce e acolo ca incalzire, apoi urmatoarele exercitii pe care le-am invatat la kineto pt intarirea musculaturii si pt a sta bebeii in fund (nu mai repede, ci la timpul lor):
1. pui bebe pe spate, il prinzi de maini si il aduci la 90 grade, de 5 ori.
2. pui bebele la oprizontala, apucvi capul cu o palma si labelke picioarelor cu cealalta si faci copilul ghem si il misti ca si cum ar fi in scoica. ideal e sa nu tii palma pe ceafa, ci cat mai aproape de crestet. nu, nu ii rupi gatul.(20 ori)
3. pui bebelul la orizontala, cu mana stanga ii tii picioarele, cu mana dreapta pui palma pe cap, in spate, in jumatatea de sus si il tragi la 90 de grade. (cam de 20 de oori)
4. pui bebelusa la fel, pe spate, pui mana stamga pe picioare si o ridici cu mana ta dreapta in mana ei stanga, incercand sa o faci sa se ridice in cotul ei drept si apoi in palma dreapta. acelasi exercitiu in oartea cealalta. de cate 3-4 ori. asta se lasa cu lacrimi.
daca mai faci si masaj pe spate, iti jur ca intr-o luna sta in fund. ioakim nu facea mai nimic acum o luna jumate, iar acum sta in fund si merge in 4 labe.
daca nu ai curaj sa faci exercitiile, te poti duce la ina therapy/ina medical sa faci 2-3 sedinte si fetele de acolo te invata ce sa faci acasa. costa 45 ron/50 de minute, nu astepti niciodata si fetele sunt excelente.

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

my god, cum am scris!scuze de greseli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ce linisteee.....

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)

Mergi la inceput