Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Elfica, la al doilea dintisor doar am fost mai marait, iar la ultimii doi, nici nu am observat cand au iesit.Va arata ca un iepuras, doi sus si doi jos, in mijloc.
Doura, la noi in sticlele de apa plata se descopera bacterii, in mare se spala caii, asa ca nici eu nu am de gand sa-l bag in apa marii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

eu nu vreau sa merg la mare cu bebe fara mama, cu cine am vb, toti au zis ca ala n-a fost concediu. Ce sa fac?Sa ies de la 16-17 afara? Si pana atunci sa stau in camera de hotel?

de la cate luni ati introdus ficatelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna! Revin si eu cu cateva ganduri! Si Iuliei i-a iesit un dintisor jos, iar cel de langa se vede, dar nu a scos "capul". La primul nu a plans, a fost ok, sa vedem ce noroc avem mai departe... Asa cum in luna a treia mi s-a parut un progres evident, asa mi se pare in a saptea. Parca a crescut ca Fat-Frumos, intr-o zi cat altii-n trei. Super tare: parca intelege tot, se joaca singura mult timp, isi ridica fundul, i-a iesit primul dinte, a zis mama si nu mai stiu cate, a invatat sa manance. Chiar a invatat, aseara am batut recordul, a mancat dublu cantitatii de seara, daca nu mai mult, foarte repede, inghitea imediat, foarte curat, bavetica fiind la sfarsit perfect curata, cu doar 2 stropi de la un stranut cu mancarea in gura... Ce sa zic, m-am minunat si m-am bucurat... Ce e drept, era si odihnita, cum s-a trezit, cum m-am apucat sa ii pregatesc. Acum am vrut acelasi lucru, doar ca nu a vrut sa adoarma cu niciun chip! Insa azi a fost tare cuminte: dimineata am dus-o la biserica, am impartasit-o, apoi a facut nani afara. Apoi am mers in parc, sa facem sedinta foto de 7 luni, apoi m-a "pacalit" tati, adica mi-a facut surpriza si m-a dus la restaurant, ca maine implinim doi ani de la casatorie. Aveam emotii, ce ne facem daca plange, dar... ne-a facut surpriza placuta de a fi cuminte, a facut si nani si doar spre final s-a trezit si era nelinistita. Dar am mancat in liniste, a fost super! Bine ca nu am citit patania Sugubinei inainte, ca poate nu mai aveam curaj sa intru :) Si sotul zicea ca si-a luat inima in dinti, gandindu-se ca trebuie sa experimentam si sa o obisnuim si in alte ipostaze... Ne-a ajutat Dumnezeu sa sarbatorim cum se cuvine, am mancat super bine, iar restaurantul a fost super, chelnerii la fel. Pentru cine vrea, e vorba de Istria, cu specialitati de peste si fructe de mare, undeva prin Victoriei. Acum trebuie sa ma gandesc si eu la o surpriza, ca maine e ziua noastra si ar fi frumos sa ii pregatesc si eu ceva dulce, bun, dar nu stiu cat ma va lasa scumpa mea... In fine, o sa vad.

Hai, va pup, revin mai pe seara, sper!

Adipapazi: cum te-a invatat kinetoterapeuta sa inveti copilul sa ajunga din fund in de-a busilea?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ce credeti? A adormit imediat, ca era franta, ceea ce m-a bucurat. Imediat m-am apucat sa ii prepar cina: am muls lapte, am pus cereale si ceva pulpa de mar, ca de dimineata ne-am grabit la biserica si dupa nu am revenit acasa. Si pana la ora asta nu s-a trezit :( Cand s-o trezi o iau sa ii dau cateva lingurite, asta daca nu plange, ca nu am incercat niciodata sa ii dau noaptea altceva decat LM de la dozator :)

LidiaP: Am vazut pe FB ca intrebai de o crema buna pentru intepaturi de tantari. Nu stiu exact pt asta, dar pentru iritatii de orice fel, inclusiv insecte, au o crema f buna cei de la Klorane. Mi-au recomandat-o la BE, le-am cerut mostra sa ma lamuresc si functioneaza. I-am dat o data pe niste pete rosii care persistau si i-au trecut repede, deci cred ca crema e ok. E pe baza de galbenele si costa vreo 30 RON. Nu stiu de ce ii ies niste pete rosii, de obicei pe piept, si la fel de repede cum ii ies, ii si dispar. Voi patiti asa ceva?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

Buna seara!
V-am citit pataniile la terasa imi pare rau ca ai avut o zi grea.
de asemenea felicitari pt iesirea la restaurant.
eu ca o mama denaturata ce sunt am mers cu bb cand nici nu avea 4 luni la drum lung aprox 400km. acolo evident iesiri la resaturant la mall si peste tot. foarte cumine, doar e numa ochii cand vede cate ceva zici ca e un om mare ce inspecteaza tot nici macar nu clipeste . Lam dus la botezuri la chefuri mai linistite nu nebuni mari. acasa cand avem oaspeti e senzatie, dar pica repede si ia somn si noi ne putem vedea in continuare de ale noastre de oameni mari.

acu am terminta bagajul pt 3 zile plecam la tara la bunici sa ne relaxam putin, dupa care venim repede acasa facem alte bagaje si plecam la Bucuresti pt a lua avionul spre concediul bine meritat si asteptat de ceva vreme. o sa vedem noi cat de relaxant o sa fie cu bb dupa noi ... sper norocul nostru ca suntem o gasca de 10 persoane si sper ca o sa mai aiba cate o dadaca din cand in cand
Sa aveti un inceput de saptamana frumos cu soare si bb cuminti si mancaciosi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eea_farcau noi am plecat la drum de 400 km cand bebe avea doar 8 zile.
m abag langa bebe , l aun nai, poate doarme mai mult de 30 de minute si pot si eu sa ma odihnesc. iar am avut o noapte grea cu treziri din ora in ora

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna dimineata....

Dupa un weekend scurt, f scurt ca nu prea am apucat si noi sa dormim ca oamenii, va doresc o saptamana usoara cu bebei cuminti si la cat mai multe surprize placute din partea lor.

Noi astazi dam cafeaua, sucul si o tarta cu ciocolata alba si capsuni caci implinim 6 luni!!!

multi multi mamicilor si bebeilor.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

elfica, daca reusesc sa descriu si exercitiul asta, nu degeaba am fct Litere.
deci: sta bebe in fund. iei mana lui drapta i mana ta dreapta si mana lui stanga in mana ta stanga, si ii intorci toracele spre stanga, sa zicem. spre stanga si aplecat i fatza, pana pune el mainile jos, dincolo de picioare, adica ambele palme in stanga piciorului stang (la fel si cu partea dreapta), apoi el isi ridica popul si tre sa isi scoata piciorul de sub el.desigur, e greu, din prima se intampla sa repete accidental, dar daca exersezi, isi dezvolta mai repede reflexele/instinctele. la fel, din 4 labe, pui mainile pe mijlocul lui asa: degetele mari in talie, pe spate, urmatoarele doua pe burta, unde inchei pampersul, ultimele doua sun buculine, si tragi de bebe spre stanga sau spre dreapta, ca sa il pui in popou. asta e mai greu, tre sa ai dexteritatea de a-i manui echilibrul si greutatea din mainile tale. adica exercitiile astea 2 trebuie lucrate in cuplu, caci sunt un fel de du-te-vino.

eea, se pare ca ai un copil care nu face nicio nazbatie. e perfect. nu plange, mananca tot, sanatos tun, nu se plictiseste niciodata, prieten cu toata lumea.

siuta, lorin, pup.
ce credeti ca au bagat ai mei? almette si telemea olympus de vaca. eu mancam si le curgeau balele la farfuria mea si le-am pus pe margine sa ved ce fac. si ce faceau: tineau cu o mana de farfurie si cu gura lingeau branzele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

heidy, sa-ti traiasca majorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

ola! barlog
eu am cam lipsit in ultimul timp dar motivat, joi m-a apucat raceala, vineri mi-a fost foarte rau (tremuram toata si ameteam, cred ca o lipsa de calciu) si a trebuit sa fac si doua tarte pt ziua sotului, sambata ziua sotului (sa imi traisca caci il iubesc mult :*) cu musafiri, si duminica am fost plecati la tara la socrii.
De cand am primit cartea cu Monti am incercat sa respect unele chestii, cu fructele pe stomacul gol si fara faina si zahar, ehhe! ca zilele astea am dat iama in placinte, tarte, clatite... sper ca nu am stricat tot ce am facut in ultimul timp.

Alex a fost foarte incantata la tara, l-am pus in carucior in curtede unde a admirat el gainile, cocosul, curca, rata, cainele, pisica... intindea manutele dupa ele, ar fi vrut sa le smotoceasca putintel...
De aseara are muculeti la o nara, inafara de ser si aspirat ce mai pot sa ii fac, saracutul imi e asa de mila de el, ca plange cand ma apropii de nasucul lui...

aaaa... sa nu uit ieri m-am confruntat si eu cu problema "pai da-i si lui un pic de clatita cu branza sa guste, nu vezi cum se uita, ii e pofta" BANG!!! si era cu mana (ca de tara, de la sapa si plivit, cu pamant sub unghii) cu bucatica de clatita langa gurita lui Alex, din doi pasi am fost langa ea si l-am luat (putin spus, cred ca smuls e mai potrivit) pe bebe in brate si m-am departat, uofff!!! stiu ca intentia ei era buna, ca deh cu credinta asta a crescut e greu sa o schimb eu acum la batranete...

Efica, Sugu felicitari pentru iesirile in oras.

lorin si pentru mine calcatul e o corvoada, orice numai calcat nu...

ral_eli sper ca peste 2 saptamani sa fie ok, sa nu mai aveti problemute la burtica...

Elfica ce ma bucur cand aud ca papa bine si si-a dublat cantitatea, imi da putere si rabdare mai multa cu micutul meu

eea distractie placuta, sa ne aduci poze, da?

barlogul

Mergi la inceput