Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
maria2mami spune:
multumesc de sfaturi
Eu am primit zilele trecute pe mail de la kiabi:
http://www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm
...si vreau sa iau 2-3 body-uri cu maneca scurta, 2 costumase...pt mine camasa de noapte si halat cu buzunare ca am luat o camasa pt alaptat duminica, dar mi-am dat seama ca nu am unde sa-mi pun banutii.....si mai vedem la fata locului....
Am vb mai devreme cu sotul meu si mi-a zis sa stau linistita sa nu ma duc la mama naibii la cumparaturi mai ales ca ma dor picioarele asa de rau.....ca mergem impreuna vineri...dar eu vreau sa merg singurica.
+26 cu Mihnea Nicholas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana Salutare si de la noi Aveti poze pe email sunt obosita, mi s-a trezit Ana la 6.45, asta dupa ce am culcata-o aseara la 10.45PM. Ma enerveaza ca nu doarme macar pana la 8. La 6.45 vine fuguta la noi in pat, se bgaa sub plapuma dar nu mai doarme...si ma intreaba din 5 in 5 min:"mami, te-ai trezit???" na...ziceti voi mai, nu va mai faceti gand rau cu soacrele...ca n-aveti de ce, zau! Nu rezolvati nik. Mama de Ana si 32+ Fashion |
Lissa ff frumos tortul !
Ana este superba !
Si Anastasia vine la mine in pat si-mi zice "Mami trezeste-te!" la infinit + ca-mi baga degetele in ochi sa-mi deschida ochii ...doar ca ea vine intre 7.30-8.30
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Pufi ma bucur mult ca ai revenit!
Babylicious,MIhutza...(si parca mai era cineva, dar nu-mi amintesc si pace ...Aly???)...felicitari pt rez bune de la eco !
Mihutza, eu am folosit crema de galbenele la cutiuta mica, de la Plafar. Am mai avut si una nemtesca, parca, la cutie mai mare (250 g) era si cu miere...
Roxy,ce de hainuteeeee ! Pai va trebui sa o imbraci pe bebelina de trei ori pe zi/zilnic cu altceva ca sa le imbrace pe toate !
Si burtica este fff frumoasa!
Si mie, la ultima eco, imi scazuse dpn tot la 26 iunie...BIne ca tot cel initial a ramas 7 iulie, dar asaaa...
Corry esti f frumoasa!
Aly, unde sunt mama kg alea?
Eu ieri ar fi trebuit sa am doua examene, dintre care la unul din ele extra, ca sa zic asa. Adica vb cu prof sa-l dau ieri, ca sa nu mai stau pana la sf sesiunii cand era programat (16 iunie)....BIneinteles ca aiuritul a uitat si eu m-am dus ca zuza si am mai stat 2h in plus la un curs suuuuuuper plictisitor
Asa ca ieri am dat doar un examen (a fost ok) si lunea viitoare il dau si pe cel ramas de ieri + inca unul miercuri
Ieri am stat in total 5 h pe un scaun de lemn, de simteam ca-mi intra toate oasele in creier...
Mi s-au umflat mainile, picioarele...de zici ca am carnati in loc de degete
Acum ma duc sa ma pregatesc si pt prezentarea de maine ...n-am nici un chef si mi-e un soooomn !
la toate fara exceptie.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
oxidoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Oxidoni de ce mergi asa tarziu la doctor? Voi cum mergeti la eco, cam la ceperioada? Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 33+ DPN 04.07.2011 |
Ultimele doua dati m-a chemat tot la 6 saptamani. Presupun ca din iunie ma va chema mai des, ca atunci, la controlul din 8, voi avea 34 sapt si 4 zile.
Poate m-a chemat asa pentru ca e totul bine...oricum, mi-a zis ca daca am vreo problema, sa ma infiintez acolo fara discutie .
Tu acum cat de des mergi?
31+ cu Miruna-Maria
corry_28 spune:
Anaemi, sper ca stii ca pentru mine esti un model, si am toata admiratia pentru tine: tanara, mamica a trei copii superbi ( al treilea nu are cum sa fie diferit de cei doi), gospodina si iti mai continui si studiile......
26+cu "Mugurel" si "Strugurel"
babyblue spune:
neatza fetelor.
alexia multumim de cafelutza.
mihaela, un calduros LA MULTI ANI!!!
felicit toate fetele pentru rez la eco si pt diversele vesti bune.:)
_
26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Laura13 spune:
la 2 am programare la gineco. si ma duc, pentru prima data, cu mare, mare stres si teama. tineti pumnii?
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
ALINAOPREA spune:
La multi ani Mihaela !
I-ti doresc sarcina usoara in continuare, bebe sanatos si frumos la termen care sa va aduca numai bucurii
Am schimbat si noi prefixul si sunt f fericita pt asta
Pupici pe burtici !
Alina 30+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani