Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura13 la 2 am programare la gineco. si ma duc, pentru prima data, cu mare, mare stres si teama. tineti pumnii? Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
Tinem pumnii!!!
26+cu "Mugurel" si "Strugurel"
MihaelaV spune:
Multimesc mult de tot pentru urari Sunteti niste scumpe
Laura bafta la eco si tinem pumnii
Anamaria spor la prezentare si bafta maine
Felicitari fetelor pt vestile bune de la eco si pt implinirea unui nr de saptamani
Am reusit sa ma deprim putin si astazi ca am vrut sa ma rasfat cu o sesiune de shopping pt mine si am vrut sa-mi iau 2-3 rochii de vara, lejere si vaporoase si masura mea am gasit peste tot doar din acelea gen sac sau din materiale mai grosute
roxybarbu spune:
Anaemi poate nastem amadoua o data
Laura13 Bafta astazi la eco sa vi numai cu vesti bune
Alinaoprea Felicitari! Ai schimbat si tu prefixul
Oxidoni pe mine ma programeaza tot la 4 saptamani si oricum pentru mine este mult
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 33+
DPN 04.07.2011
anaemi spune:
Laura multa bafta azi la doctor!
Alian felicitari pt cele 30 s. Inca putin si tu!
Roxi sa stii ca si eu ma gandeam la asta ! ....Facem intrecere? ...glumeam
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
MatzaRebela spune:
Buna ziua burticute:) pupici multi si de la noi.
LA multi Ani sarbatoritei, multa sanatate si tot ce iti doresti:)
Am mai sters si eu din pozici si am adaugat azi poze cu burtica de 25 sapt(WOOOOOW) nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Felicitari pt rezultatele bune la eco, bafta la examene prezentari si tot ce va doriti. In ultimul timp nu am timp de nimic(mi-e leneeee si sa citesc) si cand citesc, o fac pe diagonala si nu mai tin minte tot!
chiar sunt mandra de mine ca am reusit sa fac pozici(de la 21 sapt nu am mai facut)
Fetita mea e vesela in burtica da din toate cele hehehe, imi place la nebunie cum vad burtica ca fuge asa:)))
Pupici
25+ cu
Krissy spune:
La Multi Ani si de la mine, Mihaela, sa fii sanatoasa si sa ai parte de nastere usoara, un bebe santos si la termen! Mamaaaa, ce tinerica esti, 26 de primaveri!
Anamaria, AlyMih - studentele noastre - multa bafta in sesiune, sa treceti cu bine examenele pana vin bebeii!
Laura, de ce iti faci griji pt vizita la doctor? Doar ingrijorare generala sau ai motive de care ai povestit si mi-au scapat? Sper s afie doar vesti bune - multa bafta si sa ne spui cum a fost!
Felicitari celor cu rezultate de la doctor, scuze ca nu am retinut exact ca sunt in goana calului azi.
Am stres si eu din poze, sa facem loc noutatilor. As chema la apel pe Gogosika si Lulusor, care au cel mai mare nr. de poze in albume, sa participe, daca bunavoiesc, la operatiunea "aerisire album". Si eu vreau sa intreb cine este Alexandra Nistor care are si ea un album, ca eu de cand m-am inscris nu cred ca am citit ceva scris de ea... Te rugam Alexandra daca ne mai citesti, sa ne anunti daca mai vrei sa ai albumul activ...
Numai bine tuturor,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Burtocika spune:
Salutare tuturor ! Nici nu mai stiu de cand n-am scris ... Am intrat in concediu pe 12 mai (de ziua mea), dar am fost asa de ocupata incat am ajuns sa regret zilele cand mergeam la servici
Am o groaza de lucruri de facut prin casa, ma mai suna si colegii sa ma mai intrebe tot felul de maruntisuri cu care mi-e greu sa ma reconectez, la 1 vine Irina de la gradi si nu prea mai pot sa fac nimic ... Am avut o tentativa de cumparaturi joi dupa-masa, dar am renuntat pt ca nu ma puteam hotari ce sa iau pt bb Hainutele de 0-3 luni mi se pareau foarte mici, cele mai mari nu eram sigura ca o sa-i vina ... Am zis ca mai astept pana triez hainutele ramase de la Irina si sa vad ce primesc de la finuta mea si pe urma mai completez.
Incerc sa intru si eu sa vad pozele, pana acum nu mi-am facut timp ... Unde sunt albumele, pe contul comun ? De ce spuneti ca s-au umplut, asa multe poze ati pus ???
Irina (2006) si 27+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
lisssa_ana spune:
neata si de la noi
bafta la eco fetelor!
s-a trezit la 8 fara 5, pai asa o vreau.
Am citit tot...am uitat tot.
Pe mine ma omoara carceii dimineata. Ma misc din ce in ce mai greu si ma enerveaza ca am burta ffff in fata, ca o minge de fotbal, apare burta dupa 5 min io
Mama de Ana si 32+
Fashion
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana neata si de la noi bafta la eco fetelor! s-a trezit la 8 fara 5, pai asa o vreau. Am citit tot...am uitat tot. Pe mine ma omoara carceii dimineata. Ma misc din ce in ce mai greu si ma enerveaza ca am burta ffff in fata, ca o minge de fotbal, apare burta dupa 5 min io Mama de Ana si 32+ Fashion |
Pai, acolo trebuie sa fie, in fata
Am observat ca exista doua tipuri de burta: una minge, la care iti pastrezi soldurile si se dezvolta in fata ( la sarcina cu putzoi) si una care se dezvolata pe solduri, adica te latesti de la stanga la dreapta si mai putin in fata ( la sarcina cu pasa)...
Nu stiu daca ati inteles ceva
26+cu "Mugurel" si "Strugurel"
lisssa_ana spune:
pai daca e asa inseamna ca e putzoi ca eu am minge, din spate nici nu zici ca sunt gravida...am si talie
Mama de Ana si 32+
Fashion