Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
maria2mami spune:
Neata fetele...eua simt aiurea astazi, sunt la serv, nu am chef de nimic, parca nu-mi gasesc locul, ma dor fooooarte tare calcaiele, picioarele, mi-e cald, mi-e foame dar nu pot manca, ...abia astept sa plec la 3 jum...vreau sa merg in Kiabi (militari) sa mai cumpar cate ceva pt bebe.
O zi frumoasa sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
oxidoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria2mami Neata fetele...eua simt aiurea astazi, sunt la serv, nu am chef de nimic, parca nu-mi gasesc locul, ma dor fooooarte tare calcaiele, picioarele, mi-e cald, mi-e foame dar nu pot manca, ...abia astept sa plec la 3 jum...vreau sa merg in Kiabi (militari) sa mai cumpar cate ceva pt bebe. O zi frumoasa sa aveti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006 |
Incearca sa stai cu picioarele ridicate pe ceva...daca ai cum. Cred ca te-ar ajuta pentru calcaie.
Cald rau mi-a fost si mie ieri...cred ca e si ceva cam mare presiunea in atmosfera.
Zi frumoasa si spor la cumparaturi. Din kiabi am luat si noi duminica primele hainute pt bb...2 body-uri marimea 0
31+ cu Miruna-Maria
corry_28 spune:
citat din mesajul lui maria2mami Neata fetele...eua simt aiurea astazi, sunt la serv, nu am chef de nimic, parca nu-mi gasesc locul, ma dor fooooarte tare calcaiele, picioarele, mi-e cald, mi-e foame dar nu pot manca, ...abia astept sa plec la 3 jum...vreau sa merg in Kiabi (militari) sa mai cumpar cate ceva pt bebe. O zi frumoasa sa aveti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006 |
Maria, te rog sa-mi spui si mie ce gasesti pe acolo.
Ma bate gandul sa le fac si eu o vizita, dar in Berceni.
Referitor la starea nasoala, o sa-ti treaca din momentul in care incepi cumparaturile
26+cu "Mugurel" si "Strugurel"
roxybarbu spune:
Ireth cu siguranta nu trebuie sa cumperi asa de multe haine ca mine, eu dupa ce le-am spalat calcat mi-am dat seama ca am mult prea multe si nu are cum sa le poarte toate.
Mihutzas - Felicitari pentru grasunica! Tie ti-a schimbat doctorul DPN-ul? Eu am DPN 4 iulie dar pe ultimele ecografii DPN-ul era 26 iunie insa Dr mi-a spus ca noi ne luam dupa primul DPN,adica 4 iulie
Oxidoni de ce mergi asa tarziu la doctor? Voi cum mergeti la eco, cam la ceperioada?
Si eu sunt de acord sa mai stergem din poze, asa ca ma apuc de treaba -ici pe burtici
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 33+
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
Si eu am sters, am lasat doar pozele cu burtoiul
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 33+
DPN 04.07.2011
anaemi spune:
Mihaela la multi si fericiti ani!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
citat din mesajul lui cristelle25 Buna burticute frumoase!! Va citesc tot timpul dar cu scrisul stau prost dintotdeauna.. Felicit toate burtoasele cu rezultate bune la eco imi pare rau pentru starile de rau prin care trebuie sa treceti.. Eu raportez 16 kilograme in plus si un bebe de 2,2 kg..Am fost azi cu intentia sa facem 4D , se invoise si tati ca sa il vada dar nu a vrut deloc ,deloc sa isi ia mainile de la fata..cred ca vrea sa ne faca o surpriza la nastere In schimb capul e mare , dar in limite, femurul s-a dezvoltat ,mai putin fata de data trecuta, oricum din cate am inteles membrele sunt ultimele care se dezvolta..prezentatia e tot cu capul in sus, dar inca are loc sa se intoarca, si are si parchiar mi se parea amuzant ca eu nu am avut cand m-am nascut eram cheala..inseamna ca seamana cu tati In rest de arsuri ma plang si eu..alt discomfort nu am decat asta si pot sa mananc orice ca tot le am..Si ma tratez cu Rennie ca am citit pe prospect ca nu sunt contraindicate in sarcina..Am intrat si eu in concediu de la 1 mai si incerc sa ma relaxez cat mai mult cu cumparaturile si inotul..Am achizitionat si carucior pt bebe si cadita..va pun link:http://www.combi.com.au/combi-urban-walker-stroller.html http://www.amazon.com/Summer-Infant-Newborn-Toddler-Fold/dp/B000BYBWI4 Noi ne-am gandit la achizitionare ca avem nevoie de lucruri care sa fie transportate usor sa nu cantareasca mult si sa fie usor de manevrat (caruciorul se strange cu o mana si cantareste 6 kg) Am mai luat si unele lucrusoare ..am mai incercat sa pun poze pe picassa dar ma enervez pentru ca se incarca foarte greu si am renuntat... Va pup pe toate , va doresc sa nu mai aveti parte de discomforturi !! 32+ cu Vlad Rafael |
Felicitari pt bebe grasunel.
F frumoase cadita si carutul....cadita imi place in mod deosebit.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
citat din mesajul lui Krissy Buna gasit burtici intr-o noua saptamana! Intrebare- intrebatoare: m-am programat pt cand vin in tara la fostul meu medic ginecolog de acum 100 de ani (ajuns intre timp directorul Spitalului Judetean), pt un examen morfologic de trim. III, de curiozitatea comparatiei. Programarea e la clinica privata unde are cabinet particular. Intrebarea mea este daca in acest context se obisnuieste sa se dea ceva doctorului, sau platiti doar tariful? N-am dat in viata mea nimic la doctori, nici n-am fost prin spitale pana sa plec din tara, si mi-e f jena, dar nici nu vreau sa par deplasata sau nepoliticoasa daca merg nepregatita. Multumesc anticipat de raspuns. Va pup si o saptamana usoara, Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu Poze "The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present" |
Se plateste doar tariful de la clinica