Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

adicatelea eu sunt minge?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Am observat ca exista doua tipuri de burta: una minge, la care iti pastrezi soldurile si se dezvolta in fata ( la sarcina cu putzoi) si una care se dezvolata pe solduri, adica te latesti de la stanga la dreapta si mai putin in fata ( la sarcina cu pasa)...
Nu stiu daca ati inteles ceva
Corry... Inteleg da' nu pricep. Nu neaparat exista doar astea 2 tipuri, zic ca depinde de gene, la mine forma e cam la fel si cu si cu . N-am avut burta lata cu Sophia, ci tot bombeu, doar parca mai jos. Din spate zici ca nu-s gravida, nici prima data, nici acuma.

Burtocika, pai La Multi Ani cu intarziere - ti-ai tinut ziua la secret. Sanatate si bebe la termen! Da, pozele sunt la contul comun, pe picasa.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai de aia nu ma iau eu dupa astea. E diferita burta fata de cum a fost cu Ana,dar acum e jos pozitionata deci cred ca asta e explicatia stintifica.
Oriocum, va spun peste 7 saptamani si ceva

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

...
Oriocum, va spun peste 7 saptamani si ceva

Vaaaai cat de putin mai eeeeee...
Incepe sa imi fie frica!! mai ales ca acum imi calc camasile de noapte si halatul pt bagajul de spital...

30+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Multumescv, Krissy ! Nu mi-am tinut-o la secret, chiar am anuntat-o dinainte sa intru in concediu, doar ca n-a observat nimeni Asta e, acum am oficial 37, nu pot s-o mai dau cotita Numai ca nu-mi place sa-mi pun datele pe prima pagina, sa le vada toata lumea , ca nu stii cine sa mai uita prin subiectele noastre ...
Am avut doua experiente neplacute cu forumul, una in care directoarea unei gradinite la care am vrut s-o inscriu pe fii-mea mi-a vazut comentariile si pozele pe forum si m-a balacarit de m-a facut sa-mi "privatizez" albumul, si alta cu directoarea gradinitei de stat unde o am pe fii-mea, care m-a recunoscut dupa nickname si mi-a facut atmosfera la gradi pt ca indraznisem sa o critic (intr-un mod foarte politicos de altfel, sa nu va inchipuiti ca i-am zis cine stie ce ...); asa ca m-a facut sa-mi schimb nick-ul si sa fiu foarte atenta ce informatii divulg pe net, ca nici nu stii cine le citeste si la ce le foloseste !

Am inceput sa ma uit prin albume ... Fetelor, sunteti tare dragute ! Mi-e si rusine sa ma pun si eu acolo ...
Apropo de albume prea mici, de ce nu faceti pozele mai mici cand le incarcati ? La 2,15 mega sunt foarte mari si ocupa mult loc ... Plus ca ati putea sa faceti un album pe webshots, eu acolo il am pe al meu si se pot incarca foarte multe poze; plus ca e mai sigur, nu se pot conecta tot felul de ciudati pe el, sau cel putin eu n-am intalnit; picassa e mai expus ...

Irina (2006) si 27+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

parca ieri era primul capitol

trece repede timpul.

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Pai, acolo trebuie sa fie, in fata
Am observat ca exista doua tipuri de burta: una minge, la care iti pastrezi soldurile si se dezvolta in fata ( la sarcina cu putzoi) si una care se dezvolata pe solduri, adica te latesti de la stanga la dreapta si mai putin in fata ( la sarcina cu pasa)...
Nu stiu daca ati inteles ceva

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

LA MULTI ANI CU SANATATE Mihaela!

Eu cred ca burta e in functie de pozitia lui bebe. Norocoasele la care s-a intors si e in pozitia de nastere, cu capul in jos, au o burtica tugluiata. La restul (cum e cazul meu), cand bebe sta la orizontala ca in leagan, impinge in laterale si burta e lata(desi am baiat). Sper totusi sa nu se lateasca soldurile si de la asta ca deja eu sunt lata in bazin ca o chitara, o sa ma fac cat contrabasul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Da ce trece timpu..nici mie nu mi vine sa cred..30 sapt..uhuuu..un pic mai e doamne ce frica mi e

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

raportez:

32sapt+3zile, dupa ultima menstruatie, 33 saptamani dupa masuratori, greutate intre 1.900 - 2.300, intors in pozitie de nastere, circulara simpla de cordon.

incercam nasterea naturala la spitalul privat, daca in apropierea datei se schimba ceva ne reorientam spre cezariana. am stat, m-am invartit si am decis: e mult mai important pentru mine acum, sa nasc cu doctorita mea, chiar daca prin cezariana, decat sa risc o nastere naturala cu cine s-o nimeri.

is super fericita, linistita, relaxata.

PS. unde rupe pielea este un piciorus ... deci cu ala joaca fotbal da' e dragut. jur.

gasca, multumesc pentru ganduri si energii pozitive.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

La multi ani, Burtocika!! Scuze de intarziere, sa fii sanatoasa, frumoasa, mereu vesela si cu copii frumosi, destepti si cuminti!

30+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput