Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicitari, Laura!

30+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

LAMULTI MULTI ANI BURTOCIKA, MULTA SANATATE SI FERICIRE

nu am zis atunci, dar am primit atele si sunt super, cand intru in concediu ma si apuc de lucru

mama de Carol (29.12.2008) si 31+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Felicitari Laura pt vestile bune

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Bravo Laura, felicitari!
pai si-atunci inainte de Pasti, care a fost treaba? ce s-a intamplat, a dat eroare ecograful?
ca era destul de sumbra povestea atunci...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bravo Laura! Te-ai mai linistit un pic

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Bravo Laura, felicitari!
pai si-atunci inainte de Pasti, care a fost treaba? ce s-a intamplat, a dat eroare ecograful?
ca era destul de sumbra povestea atunci...

28+

poate o fi fost vreo eroare, poate pur si simplu bb a recuperat. drept e ca atunci eram si eu praf cu toate (florin bolnav, dani bolnav si tot asa). acum, cred, m-am mai linistit, mananc, imi iau elevitul zilnic ... cine stie ... cert e ca am fost la acelasi cabinet si acum masuratorilor sunt ok. sau poate, revenim, din nou, la discutia cum ca totul este estimativ cu eco, ca pana la urma vb de mm care nu se pot masura chiar la fix. cine stie.
oricum, eu nu ma astept la un grasun, mai ales ca fumez, dar sper sa fie sanatos. Dani a avut 3.200 cu tot fumatul meu, daca iese si acum asa ma declar super multumita.

gasca, ma duc sa zac in pat ca ieri am butonat contabilitati pana la 12 noaptea, azi am fost la munca pana la 17.30 si sunt cam ostenita.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

bebele meu pana acuma are 5 bodyuri, 3 camasute cu pantalonasi, patut si ce mai are mostenire de la carol

dar mi-am facut ieri damblaua si i-am comandat jucarii de pe amazon, bouncer, saltea de joaca - ca a lui carol "imperiul" cum ii ziceam noi, e ferfenita. ce ieftine pot fi si cele de marca in strainatate fata de preturile ticaloase de la noi

mama de Carol (29.12.2008) si 31+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

La multi ani, Mihaela!
Felicitari Laura pentru rezultatele de la eco si tuturor fetelor ce au mai fost!

Si eu ma simt din ce in ce mai nasol, parca nici pofta d emancare nu prea mai am, mi-e greata, ma doare capul si as dormi non-stop. Nici o urma de energie, off

Nu imi vine sa cred ca a ma ramas asa putin, eu una abia astept sa se termine ca-s moarta de nerabdare sa vad ce ascund in garsoniera Chiar daca mi-e teama de ce va fi dupa..

Foarte frumoase pozicile de la intalnirea voastra, toate radiati!
Aa, am facut si eu curatenie in albumul meu!

Va pup

32+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

raportez:

32sapt+3zile, dupa ultima menstruatie, 33 saptamani dupa masuratori, greutate intre 1.900 - 2.300, intors in pozitie de nastere, circulara simpla de cordon.

incercam nasterea naturala la spitalul privat, daca in apropierea datei se schimba ceva ne reorientam spre cezariana. am stat, m-am invartit si am decis: e mult mai important pentru mine acum, sa nasc cu doctorita mea, chiar daca prin cezariana, decat sa risc o nastere naturala cu cine s-o nimeri.

is super fericita, linistita, relaxata.

PS. unde rupe pielea este un piciorus ... deci cu ala joaca fotbal da' e dragut. jur.

gasca, multumesc pentru ganduri si energii pozitive.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Bravoooo!
Eram sigura
Doamne, dar prin ce emotii ai trecut si tu.....

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Pai, acolo trebuie sa fie, in fata
Am observat ca exista doua tipuri de burta: una minge, la care iti pastrezi soldurile si se dezvolta in fata ( la sarcina cu putzoi) si una care se dezvolata pe solduri, adica te latesti de la stanga la dreapta si mai putin in fata ( la sarcina cu pasa)...
Nu stiu daca ati inteles ceva

LA MULTI ANI CU SANATATE Mihaela!

Eu cred ca burta e in functie de pozitia lui bebe. Norocoasele la care s-a intors si e in pozitia de nastere, cu capul in jos, au o burtica tugluiata. La restul (cum e cazul meu), cand bebe sta la orizontala ca in leagan, impinge in laterale si burta e lata(desi am baiat). Sper totusi sa nu se lateasca soldurile si de la asta ca deja eu sunt lata in bazin ca o chitara, o sa ma fac cat contrabasul!

Ce am spus eu, sunt babisme.Asa se spune...
Si ai mei sunt asezati transversal, ambii, si nu am burta lata, ci tuguiata.
E, nu exista o regula...

Mergi la inceput