Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_2010 spune:
Buna seara. N-am mai avut timp sa intru, ne-a terminat piciul meu.
Am avut azi o ieseala la un gratar si a fost linistit citeva ore, ca in rest e nenorocire cu el.
Mai fetelor, a mai patit cineva asa cu bebelu': mancam linistit, san si completare, apoi ne bagam in patut si incepem scandalul. La fiecare masa, fara exceptie, de vreo luna. Seara are program de istericale, nu doarme cu orele(3-5). Gresesc eu undeva? Ce sa-i mai fac? Cand citesc la voi ca unii bebei dorm o noapte legata, nu-mi vine-a crede, al meu la 2,5-3 ore se trezeste.
Yasmi, Nativa ii dau si eu, dar tot e constipat si iese doar cu supozitor. In ideea asta mi l-a recomandat pediatra, dar fara efect
Parca era cineva aici ce avea ca medic pentru bebe un neonato de la Giulesti? Si eu am tot de la Giulesti, poate schimbam ceva opinii, daca nu-i cu suparare.
Mami de Radu Andrei - 16.03.2011
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_2010 Buna seara. N-am mai avut timp sa intru, ne-a terminat piciul meu. Am avut azi o ieseala la un gratar si a fost linistit citeva ore, ca in rest e nenorocire cu el. Mai fetelor, a mai patit cineva asa cu bebelu': mancam linistit, san si completare, apoi ne bagam in patut si incepem scandalul. La fiecare masa, fara exceptie, de vreo luna. Seara are program de istericale, nu doarme cu orele(3-5). Gresesc eu undeva? Ce sa-i mai fac? Cand citesc la voi ca unii bebei dorm o noapte legata, nu-mi vine-a crede, al meu la 2,5-3 ore se trezeste. Yasmi, Nativa ii dau si eu, dar tot e constipat si iese doar cu supozitor. In ideea asta mi l-a recomandat pediatra, dar fara efect Parca era cineva aici ce avea ca medic pentru bebe un neonato de la Giulesti? Si eu am tot de la Giulesti, poate schimbam ceva opinii, daca nu-i cu suparare. Mami de Radu Andrei - 16.03.2011 |
fa ceai de musetel infuzie ca pt tine si da-i o lingurita.. mie mi-a spus Lavinia de chestia asta si la noi a functionat
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
AlexinaA spune:
Deea- bine te-am gasit :) sa-mi spui si mie ce ti-a zis doc de la Budimex. Of doamne. Acum la masa de seara iar mi-a facut asa...a mancat 50 ml. GIZ!! Recunosc ca recupereaza la alte mese si mananca si 130
bafta maine dim!
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
Deea99 spune:
Multam Alexina!!!....i-am facut baitza in baie cu caditza ei aproape plina de apa mai fierbine....asa i-a placut...apoi masaj...si obosita , aproape cu ochii inchisi a mancat 110ml...a tras cu viteza dar cand s-a oprit mi-a impins bibele cu limba de era sa i-l scap peste fata..si mai e si de sticla
Anaeu am pomenit de dr. de la giulesti...dar nu este medicul nici al meu nici a lui viss...doar ca o invatase pe ea la externare cum sa procedeze cu apa pt lapte
tu pe cine ai ..pe nanea sau pe doctora simona si nu mai stiu cum?..tipa aceea satena cu parul cret....de ea am auzit numai lucruri bune
Ailed am zisca fac si eu un ceai azi..da am uitat...insa parca imi e putin teama, caci am impresia ca o irita musetelul la burtica
stefyapost spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ina.click
http://www.bebeinbrate.ro/ro#tipuri-de-portbebe-instructiuni-de-folosire-filme Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
multam
MsBB spune:
Neatza,
, n-am mai intrat de tare mult pe aici . V-am mai citit dar pe bucati si cand/cum am apucat.
Profit acum ca dorm fetele si intru sa va salut - sa va zic ca sunt alaturi de voi, va doresc , cum imi doresc si eu , liniste ( ma rog, cat se poate ) si zile frumoase cu puisori nostri
Scriu rapid si eu un mesaj, cat apuc pana se trezesc fetele.
Noi ne pregatim de botez - pe 22 mai il vom face - deja am mega-emotii si sper sa fie totul perfect.
Strumphy si mult succes cu si cu Sophic-ului!
Somleac si ma bucur tare mult ca esti aici , alaturi de noi si ne impartasesti din experienta ta. si incaodata . Bag la cap tot
Multumiri ca-ti rupi din timpul tau sa povestesti-impartasesti cu noi
BB-yasmi ce dulce povestesti tu de Iasmi si bb Luca
Miki suntem colege de suferinta , multa rabdare
Ina-click uof, multa sanatate, sper sa nu fie nimic grav. Cu vaccinul mai bine mai asteptati sa fie 100% ok.
ana_2010 , bebelu rabdare si tutun . Va spune cineva care timp de un an nu a dormit odata mai mult de 2-3 ore . La un mom dat se rezolva - sa speram ca mai devreme.
Seara in general copii sunt mai agitati, chiar glumeam cu prietenele mele ca de la 6-7 seara au program fixat, de agitatie, foiala, plans. La un mom dat intra si intr-un cerc vicios - obosesc prea mult si de prea multa oboseala nu mai reusesc sa adoarma, se agita si mai mult, devin si mai nervosi.
Andra pana nu a inceput sa doarma noaptea bine nu a dormit nici ziua. Dormea max 15-30 de min si alea agitate. Cand a inceput sa doarma noaptea si-a facut si un program de somn pe timpul zilei - imi dormea in 2 reprize cel putin cate 2 ore, boierie neica
Asa ca - rabdare si tutun - vestea buna este ca trece, vestea proasta e ca nu stim niciodata cand
Madutz - sper ca a fost frumos la botez , sa va fie de bine increstinarea
De altfel va doresc la toate botezuri frumoase, bb cuminti, necolicosi si dormiciosi!
Va si fug, deja aud foiala la cea mare
AAA - simonacip , ce mai faci? Parca nu am vazut nici un mesaj de al tau . Sper ca sunteti bine cu totii si prea ocupati cu petrecerile . Cum este mama ta ? Zicea Laura ca s-ar putea sa fie operata? V-ati mutat? Toate bune?
Va
P.S. - imi pare rau ca n-am mai mult timp , sa va raspund fiecareia , asta e si motivul pt care de multe ori nici nu intru sa scriu. Mi-as dori sa va raspund la toate - dar cate un la fiecare am in fiecare zi
Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi
simonacip spune:
neata fete
Msbb scumpa!...n-am reusit sa intru in weekend, de obicei sunt mult mai aglomerata in weekend decat in timpul saptamanii..Am fost si in petreceri ieri..sa-mi traiasca nepotul!!
Mama se interneaza azi si tot azi se opereaza, i-au facut deja analize, RMN...oof, speram sa fie ok, cu DUmnezeu inainte!
Tu ce faci?? Intra mai des pe la noi ca iti simtim lipsa, Strumpfi te mai striga periodic..stii ca ea e cu prezenta de regula fetele.
Lavi, ti-am vizionat pozele din contul personal, esti slaba si frumoasa...mi-au placut la nebunie..la fel tortul si organizarea si familia ta frumoasa
Ina, sfatul meu este la fel sa mai asteptati cu vaccinul.
Sanatate multa!
Somleac, wow, mami de 5..parca o vad pe mami meu..Felicitari! Cred ca sunteti o familie fericita si frumoasa! Am citit si eu Dolto, am recunoscut idei de acolo, sfaturile tale sunt pertinente si adevarate...Totusi nu mereu le putem aplica...cel putin eu...baietii mei nu asculta doar asa de vorba buna, cu explicatii si discutii..nu intotdeuna merge ca la carte..ca sa zic asa..
Miki, daca mai ai rabdare 2 sapt pana ne mutam am sa-ti trimit eu cartea cand apare copilul...o am in format electronic, dar e in calculatorul pe care l-am dus dincolo..Sa stii ca si eu am avut multe dileme, dar sa ma conduc dupa o carte n-am reusut, tot stilul propriu(imbunatatit si cu ce am cules de prin carti) a dat roade..E greu sa gestionezi totul cand ei sunt asa mici si fiecare vrea toata atentia, iar tu ai si alte treburi si nevoi si nu mai stii cum sa te imparti..
Alina.n, sanatate puilor...ooof, imi pare rau!
Mada, te astept cu poze..sunt convinsa ca a fost super la botez...si ce vreme super ati avut...Si ce bine ai slabit tu 9 kg...nu-i de colo..
Deea, bafta la dr azi, sper sa fie doar nelinistea ta, iar fata sa nu aiba nimic!
Pisuc, Scrish, felicitari pt locatie!!
Cami tare...pe Antonia o lasi in curte singurica, o privesti pe geam sau cum procedezi?
Ailed, Cuscra pai mi-e dor de tine...de ce nu scrii mai des?? Mai spune-mi de relax & Tone...
Strumpfi, asta-mi suna a puseu de crestere...Las ca trece repede...
Stefy ..deci ne vedem in bucuresti fetele???Sper sa pot veni si eu
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota fa ceai de musetel infuzie ca pt tine si da-i o lingurita.. mie mi-a spus Lavinia de chestia asta si la noi a functionat mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
Ok, intrebare stupida probabil, dar cu zahar sau fara?
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
irinuca05 spune:
neatza fetelor!
de la 5 sunt pe baricade cu pufoshenia in brate. e tare maraita. o apuca plansul, o linistesc leganand-o, adoarme 10 min si uite asa facem de 4 ore. si mie mi-e atat de somn.
dar nu m,a stresez, ca vad ca patiti si voi asa, deci e ceva normal
programul asta l-am avut si de la 1 la 3
trebuie sa ne pregatim de botez. il avem pe 25 iunie. ati comandat invitatii de pe net? ce site-uri imi puteti recomanda?
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ina.click
Ok, intrebare stupida probabil, dar cu zahar sau fara? Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
E bine fara zahar, sare pana la 1 an..totusi dc vrei sa-i pui, pune in apa sa fiarba cu ea, nu dupa ce se face..si pune brun..1/3 -1/2 lg rasa.
Scuze ca raspund eu