Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 8
LauraOana spune:
picky dap, sebatian de 3 zile deja sta singur si doarme la cresa..il duc pe la 8:00 si ma duc dupa el la 14:30...nu am avut deloc probleme..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
cris_82 spune:
sectoriciul face nani
..am fost la posta pe jos si va dati seama ca dupa 2 km de mers ca sa facem copanul frumos,a cazut lata![]()
andreea pai era normal sa o laude,e un copil bun si cuminte
laurao il las sa faca bors pe ala.Si asa a lovit alte 2 masini pe langa a noastra..adica toate care erau acolo parcate
.Nu ma mai obosesc sa-l dau in judecata ca raman si cu banii luati pe chemltuieli ed judecata si cu buza umflata ca ala e sarac vai mama lui.Si cu vecinul de langa...pai s-au facut 3 ani de cand suntem in proces cu el si tot nu am facut nimica ca desteptul vrea sa se urce cu cadastrul lui peste al meu
.Pe 24 luna asta am infatisare sa vedem cum si ce ,ca nila la judecator nu i-a placut ce e acolo la dosar.. .Dar am auzit asa..un zvon: ca daca pierde procesul cu noi,rea sa-l ia pe vecinul din partea cealalta
,numai ca baiatul vecinilor,care are vreo 20 de ani a zis ca sare gardul si ii trage o bataie sora cu moartea.Aoleuuuuuuuuuuu ce patanie urata si la voi..Asa si eu sa fac infarct cand am vazut cat de praf e masina
.Tare mi-e ca o s-o scoata dauna totala si eu eram moarta dupa skodita

.Ca sa nu mai zic ca nu am cu ce ma deplasa,si cine stie cat o sa dureze toata nebunia asta
.
ema La cat de beat era,asta mai lipsea..am adus politia si a venit si salvarea ca sa-l duca la spital sa-i ia alcolemia,care era la limita de coma
picky nu fetita,nici sa nu aud de tribunale ca amalergie la ele.IMi ajunge ca ma tareste vecinul meu de 3 ani
laurao fataaaaaaaaaaaaa,ce baiat mare ai

Mirunel
terorista 

BAZAR
Lali_mete spune:
Of,nu mai spuneti de d-astia inconstienti ca mai am eu o cunostinta... Acum vre-o 3 ani era o moda intr-un satr de pe aici sa aiba lumea masina...dar carnet de sofer ciu-ciu.Si intra un prostoi beat manga intr-o caruta venind din sens opus. A omorat calul, a bagat in coma o fetita de 12 ani si a nenorocit pe viata o alta de 14. Cea de 12 a iesit din coma,dar e vai mama ei,cea de 14 merge schioapa si nu mai are uter,pentru ca i-a fost sparta burta cu ceva de la caruta,si a trebuit sa i-l scoata dr-ii. Acum el trebuie sa faca inchisoare si sa plateasca aproximativ 500 milioane lei vechi daune morale si cheltuieli de judecata. Mama lui se dadea de cesaul mortii acum vre-o luna la sora-mea in casa ca de unde face ea rost de bani ,si ca vai,ii intra baiatul in puscarie,ca "scroafele alea( fetele alea nenorocite pe viata) nu se mai satura de bani!" ,si le injura cu foc. Atunci i-am spus ca sincer,daca erau fetele mele, el era ori mort de mult,ori infunda puscaria de mult timp deja,nu asteptam sa treaca atata timp. S-a suparat, dar oricum nu o am la inima prea mult. Cum frate,nenorocesti niste oameni pe viata,aproape ii omori,si spui ca ai primit prea mult 2 ani de inchisoare si plata la banii aia? Pai atat fac vietile lor?
Eu am umblat pin oras,am fost si am dus o adeverinta la spital pentru sora mea, am platit un rest de la bazar,ca nu am stiut ca trebuie sa platesc si transportul la ceva ,si pentru 3 ron am mers in centru. Noroc ca am mers si la spital,ca cine stie cand ii plateam si pe aia. Nu am BT in cartier,si imi e naspa sa ma deplasez unde este cea mai apropiata banca
.
Va pupic,revin dupa nani,ca noi ne-am oprit si in parc,ne-am dat pe topogane,ne-am jucat cu nisip..A avut o tentativa desocializare cu o fetita,dar era cam salbatica mititica
... ( o stiu de mult timp,mama ei e tare mandra cand tranteste pe vre-un copil la pamant,sau ii baga nicip in ochi
) .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!
?
Pot spune ca ma chinui sa il dezvat pe Paul sa loveasca lucrurile cand nu ii convine ceva,si am aplicat o metoda invatata de la Getuta[:d],il pun sa mangaie lucrul lovit. Sa vedeti ce mangaie si pupa mobila si jucariile
...
Ema ce faci? A mai racit Darius? La ce ora s-a trezit
?
Pick cum esti? Ce fac fetele? Am vazut si eu pozele cu Stefania,cred ca am mai spus,cat de dragalasa era cu multe codite cand abea statea in fundic
!
Ninia hai ma ca nu suntem babute daca nu mai purtam tocuri
. Eu am cateva incaltari cu talpa platforma,si asa plang ca nu le mai pot incalta
,ca imi placeau tare,dar sunt prea inalte si nu pot merge cu PAul de mana incaltata in ele,iar acum cu burtica in nici un caz. Si iar imi vine saplang,ca pana ajung sa le pot incalta iar nu se mai poarta
...
Lavinia cum e la munca? Cand il sarbatoriti pe Rares?
Voi va plangeti ca papa copilasii vostri prea mult lapte,al meu prea putin
.Abea il fac sa inghita 150 ml dimineata si 150 seara,in cazuri exceptionale imi bea 200 dimineata. Acum scutura canita cu pai pe pat
,de imi vine saii leg paiul in gura
...
Anna
,abea astept sa iti facem galerie
..
Alynta ai gasit cresa pentru Matei? Acum am vazut ca pregatiti dosarul
,bravo! La program lung am inteles ca le e mai bine copilasilor,ca se invata cu o anumita rutina de papa-joaca-somn
.
Mady cum au iesit varza si ardeii umpluti
?
Cris supa de galusti am terminat-o repede,ca e supa noastra preferata
... Cand mai fac trimit si la tine o portie mare[pup!
Mady pai inainte de nunta trebuie sa dormi bine cateva zile,sa mananci cate un ou fiert tare pe zi ca sa ai abdomenul plat,si sa incapi la fix in rochia de nasa, sa te programezi la masaj sa fii relaxata
... si dupa nunta,dupa ce ne dai si noua tort
, poti sa iti iei liber doua zile. Iti ajung
?
Serialbastre cum e buburuza? A mai facut febra? Eu sunt sigura ca viruselul nu e de la gradinita. Il putea foarte bine lua si din parc,de la joaca
.
Laura felicitari la baiatul curajos care sta singur la gradi
!
Eu va las,merg sa imi cumpar carnita de pui,sa fac cu mazare si cartofi
!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
Asear iar am stat la serialul ala si de dimineata la 7 oripiliciul asta mic deja tipa :"ma-maaaaa"
.Cu ochii pe juma deschisi,i-am pregatit 150 lapte si am pus-o in pat langa mine.bai frate,atat s-a frichinit,atat s-a sucit..de imi venea sa ii dau una.Pana nu am coborat eu acuma din pata,nici ea nu a vrut sa se dea jos

.Acum se chinuie sa faca puzzleul pe care l-a primit si bogogane

![]()
haideti pentru inceput sa savuram 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

La Multi Ani sarbatoritilor de azi,sa traiti cu numele 

lali Sa fi fost in locul tau,si sa vina duamna sa imi spuna ca vai saracul fi-su(care e un nenorocit) si scroafele alea...pai ii zburau dintii din gura.Si idiotul asta care mi-a facut praf masina,pai nu o sa-l dau in judecata ca si asa sistemul romanesc e de tot rahatul,dar sa fi sigura ca o sa am personal grija de el ..o sa-i arat eu lui cum e sa fi haiduc si sa plateasca reparatiile daca tot e zmeu si ii place sa conduca beat fara permis.
Esti de belea fata,sa stii ca asa am scos-o si eu la liman cu Miru,aplic metioda asta de mult timp si acum se vad rezultatele..apreciaza lucrurile din jur si nu e pusa pe distrugeri,iar daca vede e cineva ca loveste,sa vezi ce il cearta
.
Multam fata,dar noi nu ne omoram cu sup[a de galuste..nici macar Miru care e mereu cu foamea in glanda.
Si eu azi trebuie sa fac de mancare,si nu stiu ce
..si teoretic ar trebui sa mergem la fina ca este "Elena" dar Nato e in oras iar ca sa rezolvam cu masina si nu se stie la ce ora termina,si pe deasupra a mai aduc si dacia din oras ca sa o faca si sa avem o masina cu care sa ne facem treaba.Nu cred ca plecam nicaieri.ca sa nu mai zic ca m-am apucat de o gheisa pe un perete din living si am de munca serios la ea..
Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei!
Sa petreceti frumos!
Cezara e mai bine, vad ca dimineata nu a mai facut febra.
Dar azi pe-acasa, maine poate facem un parc.
O zi frumoasa! ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
emanouela spune:
La multi ani! sarbatoritilor de azi, in special Elenei, buburuza Niniei, sa fiti sanatosi si voiosi
crisule....nervi tari si rabdare, altceva ce pot sa-ti urez in lungul drum pt rezolvarea cauzei
lali...sa nu il deochi dar si-a revenit cu somnul....uneori se mai foieste noaptea cate 1 ora, fara sa se trezeasca.....mai bodogane prin somn, mai maraie...dar se linisteste la un mom dat....cand doarme noaptea fara sa se foiasca, se trez la 7, daca se foieste, dupa 8....deci progresam
. ador si eu platformele
...ce marime porti?
, glumesc
is home alone, ficiorul e la piata cu tata![]()
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
alynta27 spune:
La multi ani Elena si C-tin!
Da Lali, mi-a zis sa aduc dosarul. Eu mai stauacasa pana face fata 2 ani,dar am vrea sa-l ducem pt socializare, imunizare.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madyrizi spune:
buna... mai pe la pranz
.
in primul rand LA MULTI ANI, SA NE TRAITI CU NUMELE! tuturor elenelor, constantinelor, constantinilor... etc... in special elenei nicuratze pe care o asteptam sa ne dea o berica ![]()
in al doilea rand sa-mi traiasca baiatul (ca-l cheama costin alexandru)
si va dau
,
,
,
... si tot ce mai doriti...
cris, nasoala rau faza cu masina. eu am facut urat de tot cand mi-a zgariat-o un nemernic ce venise sa-si repare masina la vecinul (care avea atelier neautorizat)... si i-am pus pe butuci "afacerea" vecinului. a avut atatea controale in 2 zile ca i-au trebuit 2 ani sa acopere datoriile
. religia e benevol-obligatorie... adica daca nu vrei sa faca, copilul tau religie trebe sa dovedesti ca apartii de alt cult si scoala trebe sa-i asigure copilului un optional sa-l faca in ora respectiva... ceea ce aproape nici o scoala nu face
.
lali, buunneeeee si varza si ardeii umpluti. nu stiu cum naiba ca atunci cand fac putin din fiecare iese razboi si ar manca toti, cand fac mai mult nu se atinge nimeni de ea... acum frigiderul e iar siecsi, gol pusca...si trebuie sa o iau iar de la capat. azi am in plan sa fac ciulama cu mamaliguta, iar maine aripi picante
.
picky, as vrea sa fac mult mai multe cu alex, dar timpul nu-mi permite deloc. as vrea sa-l dau la inot, dar e f.f. departe bazinul, iar cel de langa casa costa dublu si nu se fac cursuri k lumea. as vrea sa faca meditatii la lb. engleza, dar avand sotul un program ca naiba nu stiu cand sa fixez o zi/ora convenabila, asa ca mai astept vreo 2-3 luni pana ii fac camera lui si poate veni profesorul acasa. sunt multe kestii care ii plac... dar nu am timp sa le facem.
ema,
sa faci nani acum cat poti ca nu stii cum se intoarce roata...
mai revin, ca ii am pe amandoi si sunt singura cu ei...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
madyrizi spune:
am uitat...
lali am costumatia de nasa cam larga... daca mai tin si regim tre' sa cumpar alta
. am cumparat-o acum o luna si deja imi e larga rau, noroc ca e fusta si corset, iar fusta e cam lunga... deci avem de unde taia
...
lavi, tu pe unde umbli? ai vreun sarbatorit in familie si iti faci de cap? 
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII