Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 9
anaela spune:
Hello,
profit ca imi dorm copii si am intrat putin la voi, azi am ajuns acasa din spital.
Miercuri 18.05.2011 a venit pe lume Sonia Elena avand 2750 gr, 49 cm si scor Apgar 9 prin cezariana.
Suntem ok amandoua acum, eu vad ca ma recuperez foarte bine iar bebelina e si ea ok acum, a trebuit sa stam o zi in plus in spital deoarece in prima noapte fata s-a innecat dupa ce a mancat si a trebuit sa ii puna branule una in manuta si una in piciorus ca sa ii administreze glucoza si pe langa asta ca sa nu ne trezim cu vreo infectie ceva i-au facut si doua zile de antibiotic, am innebunit cand m-am dus joi dimineata la ea eu abia iesita de la reanimare am vazut-o cu branula si m-a luat cu lesin, de am speriat pe toata lumea pe acolo ( stiti antecedentele mele cu Darius cu branule si de asta m-am speriat rau), acu suntem ok amandoua acasa impreuna cu Darius care cand am ajuns acasa era asa de incantat de bebe incat pe mine nici nu m-a bagat in seama, desi sincer m-a cam durut sufletul pt ca mie imi era un dor enorm de el, ma asteptam sa sara pe mine de fericire dar pt el mai important era bebe, abia dupa ce a stat pe langa bebelina ne-am jucat si noi putin.
Nu stiu cand mai intru asa ca va pup pe toate si urez si eu La multi ani! tuturor sarbatoritilor
Ana
32 saptamani si
Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
Lali_mete spune:
Reporterul de serviciu raporteaza : La Constanta incepe sa ploua,deja tuna ,s-a innorat tare,eu mi-am adunat hainele de pe sarma(iar am luni de calcat
) , mi-am facut o salata de varza sa mearga cu tocanita mea de pui cu mazare si cartofi,si astept ssa ploua
. Mi-am facut si floricele,sa urmaresc fulgerele in direct
...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
25+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
madyrizi spune:
lali, sunteti in urma: in bucuresti a turnat cu galeata. acum s-a potolit. norocul meu ca nu pusesem rufele la uscat
ca am tras un pui de somn si nu ma duceam sa le iau nici batuta
.
anaela, 

sa fiti sanatoase amandoua! deja eu sunt bolnava... toate aveti fetite si io n-am
...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
Lali_mete spune:
Anaela felicitari,sa iti traiasca printesa,sa fie mancacioasa si necolicioasa,tu sa ai laptic mult si rabdare cat mai multa
!
Mady ce sa-i faci, a venit ploaia mai din centru,asa
, si vine catre s-e. Inca nu ploua,doar sunt foarte multi nori pe cer
.
Si zici ca ti-e larga rochia? Lasa mami ca strangi corsetul mai bine
! Si fusta o asezi tu sa iti stea bine
!
Lali
25+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
alynta27 spune:
Ce povestiti de ploi?! Vreti sa le alungati pe la Is cumva?!
La noi este festivalul berii, chiar in cartier. I-am dus azi pe prichindei: bucurie mare- au savurat vata de zahar, sucul la terasa si au fost incantati de masinutele pe sine. Maria a dormit o bucata. Azi a fost o zi de vara calduroasa. Maine mergem la petrecerea e 2 ani a finutei.
Cris imi pare rau de masina voastra. Nasol si cu vecinul lacom... Nu e nici o "placere" sa te judeci. Noi am ajuns o data cu un dosar la judecator, ce a implicat si angajarea unui avocat. S-a rezolvat in 2 luni, dar stresul a fost maxim. Nici nu vreau sa-mi amintesc... Asa ca te inteleg!
Sa stii ca am mai "pandit" sectoriciul! E o dragalasa si s-a facut mare!![]()
Lali ce papa bun ai facut tu!
Eu am facut cartofi cu pulpe si o salata cu de toate. Am luat masa cu totii. Le-a placut copiilor, mai putin salata care am mancat-o noi!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
HAideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

Sa va spun ca de la 3 dimineat am luat oripiliciul cu noi in at?Nu de alta dara daca nu a vrut deloc sa doarma pe zi,aseara era prea obosita si nu putea sa doarma cum trebuie.
ema o fi fost un episod in care se chinuie sa-i iasa maselutele,cred..de aia nu dormea el bine![]()
mady ce smecheri asta cu religia lor..lasa ca la Miru ii pun eu cu botul pe labe
.Ia sa dai fata reteta aia la aripi picante ca m-ai spart tu pe mine 
anaela sa-ti traiasca tititza
.Tu cum te simti?
mady lasa fata ca mesteresti tu tinuta de nasa si o sa fi una sexoasa![]()
alynta la noi ieri a fost zi de plaja.Efectiv te topeai stand pe loc si nu adia deloc vantul.Nici la sectorici nu-i place salata,doar castravetii din ea ii papa![]()
[b]
Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
neata
las sa mai ploua si pe la voi, ca eu is satula
....aici e o vremeeeee, sa nu o deochi....ptiu ptiu....cald, soare
alynta hai ca m-am mai linistit nitel, o sa te sun zilele astea, pana vineri (ca vineri vine al meu sot, deci nu pot pt cateva zile) sa vedem cum ne vedem...si daca ne vedem acu, daca nu, o sa ne vedem dupa 2-3 iunie, ca al meu pleaca si is free dupa
anaela sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase
bre....pregatiti-va mataniile, ce aveti prin casa....papusi voodo....pe 9 iunie am traseul....uitai sa va zic ca am luat sala cu maximum maximodum![]()
hai va pup si duminica frumoasa.....eu ma duc la grarar
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
Neatza!!
Cris saru'mana de cafea, foarte buna asta de la buburuze de dimineatza
!
Ema si zici ca iti vine sot in vizita? Sa ne consolidam casele/blocurile deci
? Ma,eu nu am nici matanii nici papusi voodo( ba parca am niste matanii de la Manastirea Sf Andrei,dar habar nu am pe unde sunt
) ,dar fac neste incantatii vrajitoresti, si vedem noi cum facem sa iei carnetul cu felicitari. Bravo,punctaj maxim
! Si frumoasa si desteapta deci...
Alynta cum ii e sotului la job? S-a obisnuit cu programul? Cand ia primul salariu faci cinste,da ? Nu de alta,dar si la tine au fost papusi voodoo,matanii si incantatii
.
Maria a gustat si din spuma berii de a dormit putin? Vata de zahar si eu as vrea,abea astept sa pap si eu. Nici nu stiu daca sunt deja prin mamaia sau Satul de vacanta cu asa ceva. Anul trecut de 1 iunie am fost in Mangalia si s-a organizat un targ cu ocazia zilei copilului,si se papa vata de zahar pe grtis daca aveai un copil de mana.Cine credeti ca era primul la vata de zahar? Sotul meu,cu fi-su de 8 luni in brate
...E mai pofticios ca mine,si cu bani nu era,numai cu copii
...
Mady musai sa pui reteta de aripi picante aici,ca am lasat o gramada de bani la kfc pana acum
. Pap singura o portie mare de aripi cu sos de usturoi,si mai fur si de la sot
...
Va pupic.Pe mine numai duminica ma apuca asezatul hartiilor si prostiutelor mele de pe birou si din cutiile pentru bijutereli,materiale pentru croit...nici nu va imaginati ce e in camera
...
Lali
25+
madyrizi spune:
moamaaaa, sunteti o armata de femei aici si n-ati mai scris nimic de 10 ore
.
hai sa va spun noutatile:
alex a luat 100 de puncte din 100 la concursul de matematica 
si craaaaa... i-am luat bomboane sa duca la scoala pt. onomastica, i-am facut aripi picante (preferatele lui), l-am rasfatat toata ziua si i-am zis: acelasi tratament vei primi la fiecare rezultat din asta
.
mihaita imi da, in sfarsit, pupici, io n-am vazut de la copilu' meu pupici dati de bunavoie. a inceput sa rupa cateva cuvinte, sa planga dupa mine cand plec undeva, sa ma ia in brate in fiecare seara
de ma topeste...
si acum sa trec la raspunsuri:
fetelor, v-am pus reteta de haripi picante pe mail... dar cum n-am reusit de pe mailul meu ca cica nu exista adresa
, am pus de pe mailul buburuzelor. reteta e f. simpla si satisfactia e maxima. acum, sa stiti ca eu nu le fac f. picante ca mananca tot neamul pisicesc... asa ca daca vreti picante de sa va usture dosul, puneti 2 pachete de chili in faina
si o sa scoateti fum garantat... pe gura si pe partea cealalta
.
lali, cris, io ma stiu sexoasa rau asa ca nu ma indoiesc ca o sa fiu bella... si sunt si modesta dupa cum se vede
. mai astept oares'ce accesorii la tinuta
si o sa fiu cea mai tare nasa...
aoleu... azi mi-au murit laudatorii. m-am laudat, nu-i asa?
ema, sa fii cuminte zilele astea ca dupe aia iti facem si tie galerie
.
revin, sa mai citesc cate ceva ce ati scris, ca am uitat...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
lavinia.p spune:
Buna fetele mele dragi...stau foarte prost cu timpul liber si imi este foarte dor de voi. Am avut o saptamana si un weekend full, sunt foarte obosita, ma resimt de la servici mai ales ca in fiecare seara ies dupa servici cu Rares in parc. Vin de la servici mananc, ma schimb apoi merg dupa el la soacra mea si in parc pana pe la 21, apoi venim ne mai jucam si cand cade el lat cad si eu. Ieri am si dormit la amiaza cu el ca n-am mai putut de somn. Azi am fost cu Ioana si cu Stefi la strand sa ma relaxez cica. Nu mai merg altul fara insotitor, a scos Rares ficatii din mine vb lui Cris. Pe langa ca numai in apa a vrut non stop ca o rata apoi spre final a inceput sa alerge cu Stefi de a cazut de nush cate ori dar n-are el treaba, ideea era sa fuga in continuare, tot e vanat pe picioare. Acuma a cazut lat la datorie si ma bag si eu in pat. Va
pe toate si pe buburuze si va imbratosez cu drag si dor

Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru