Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 7
Serialbastre spune:
Ca sa nu dau cu copy-paste, va invit sa cititi pe blog cum a fost la cresa. E de bine! ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Lali_mete spune:
Serialbastre ma bucur ca se adapteaza bine Cezara la cresa, dar parca te asteptai totusi sa planga putin,nu? Asa parca prea e independenta
.Imi aduc aminte ce am suferit cand l-am lasat pe Paul cu altcineva prima data,si nu a plans deloc, a adormit repede,a papat tot ,nu mi-a simtit lipsa. Am simtit asa,ca parca as fi vrut sa fie mai dependent de mine
.
Ce-i cu linistea asta pe aici? Pe unde imi umblati? Deschid pusculita acusi
....
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Eu inchid,eu deschid
...
Buna dimineata!
Poftiti la cafele premergatoare celor de la Cris,eu va astept
...
Sa aveti o zi frumoasa!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
sunt treaza de ceva timp,dar am o stare de tot rahatul
haideti sa ne tratam cu 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

lali fata,eu nu am probleme decat de la ce e in combinatie cu miere,ca in rest pot sa mananc si ciulini cu friptura de soarec si sa beau lapte cu suc si nu am nimica![]()
mady religia e obligatorie?
.Cand o sa nasesti o sa iti dam scutire cateva zile ca sa-ti revi![]()
andreea ce bine s-a adaptat cezara la cresa
felicitari pentru reusita din prima
Si sa va spun si o bomba??? Un dobitoc fara permis,baut si cu o dacie care nici macar asigurare nu avea,mi-a pocnit skodita parcata in fata la o cunostinta

.Tot spate si partea dreapta e praf
.Evident ca nu am casco,dar prostul ala nu avea asigurarea obligatorie la masina si de la politie ni s-a spus ca partea daunelor se rezolva pe parte civila.Ei i-au intocmit dosar penel de condure sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis de conducere a unui autovehicul fara asigurare obligatorie,dar eu trebuie sa-mi rezolv problema in instanta.Adica sa-l dau in judecata si sa astept ca mirificul nostru sistem sa solutioneze dosarul si sa nu treaca ani de zile ca sa-mi repar masina(daca mai poate fi reparata).Arata de parca as fi concurat la raliuri si s-a dus dracului
.Si boul ala e un tigan parlit care e vai mama lui
.Deci am avut o sera de tot rahatul,si continua si ziua de azi sa fie una la fel.Al meu o sa se ocupe de toate cele si bine ca avem prieteni mecanici si frate-miu e pe partea de tinichigerie-vopsitorie.Inca sper sa nu fie cum au spus ei ..adica sa ma coste reparatiile mai mult decat face masina

Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
Auleu, Cris, jale mare! Nici nu am cuvinte pentru intamplarea ta! 
Noi azi suntem acasa amandoua ca Cezara a racit, a facut febra toata noaptea. Si nu era nici un copilas racit, dar virusii astia zboara oricum.
Sper sa o tin din antitermice si vitamina C. Of, ma gandeam ca apar si din astea, dar parca prea repede ....
Andreea si
In bucataria mea
POZE
cris_82 spune:
andreea doar dupa o zi de colectivitate a racit?Tind sa cred ca nu de la cresa a luat virusul,ci e doar o coincidenta.Oricum,multa sanatate sa scapati repede de febra si muciuleti
.Asta e,bine ca nu a fost atunci soatul in masina ca cine stie ce patea..noi as fim santaosi ca banii si bunurile materiale se refac
Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
Cris, si eu ma gandesc ca din alte parti a cules cate ceva. Dar sa stii ca doua zile am fost la cresa.
Dimineata a trecut tati pe acolo sa anunte ca nu merge (am omis sa luam nr de telefon) si ingrijitoarea de dimineata i-a spus ca Cezara este un copil cum rar intalnesti.
Ne-a crescut inima.
Andreea si
In bucataria mea
POZE
LauraOana spune:
cris m-ai lasat fara cuvinte
e clar ca va trebui sa iti plateasca daunele..dar daca nu are omul de unde sa-i scoata poti sa te stergi cu hotarirea judecatoreasca la fund 
...chiar ce ai mai rezolvat cu vecinul? ala care se cearta in instanta cu toti din plictiseala 
surori mele ia intrat un bou fix de revelion in masina parcata, masina ei a intrat iar in alta parcata si sa oprit in mijlocul strazi.....vaaarza ia facuto buna de fier vechi ..numai era nimic de reparat la ea..si bouu bineinteles ca nici nu sa oprit a fugit de la locul accidentului..dar din cauza ca era revelion si era ceva lume pe strada chiar si la ora 3 dimineata, cineva a scris numarul de inmatriculare, a sunat la politie si asa lau gasit si a fo pus la plata..sora-mea cind a ajuns dimineata la masina a crezut ca face infarct, dupaia a vazut ca avea bilet de la politie si de la pompierii care iau tras masina de pe mijlocul strazi si iau puso inapoi in parcare 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
emanouela spune:
neata
crisule nasol rau...stiu ca asta dureaza, a patit si un amic asa ceva....si nu l-ai luat de ceafa sa-l dai cu bapul de parbriz???? cati inconstienti frateeee.....fereasca sfantul....nu le pasa nici macar de ei ca pot infunda puscaria.

ca sa n u mai zic ca nu le pasa ca pot omori oameni

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Picky_toto spune:
Neata
Cris ce patanie off 
, adica alta judecata, alta bataie de cap si te trezesti ca dupa ce cheltui bani si timp pe la judecatorie afli ca nene nu are venituri si nu poate achita datoria;..

Multma de vizionat pozicile mele, asa e seamana ca 2 picaturi ![]()
Andreea cand ai spus si tu ca fata s-a acomodat cu cresa cum a luat un virus si acum trageti..offf..mititica..sanatate multa
Mady imi place ca Alex are activitati si nu se plictiseste niciodata iar tu te implici in acitvitatile lui, il susti...bravo..chiar imi place 
Laura ai inceput sa-l lasi singur la cresa?!
Va pup pe toate dulce si poate intru mai tarziu daca nu ma culc ![]()
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai