Buburuze de 2009 in actiune **15**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Pagina 2?????

Eu am arsuri, naspa,nu am mai experimentat asa arsuri pana acum...

Pupiicii...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

haaaa, am terminat de pictat icoana pt. religie .

pe mine ma omoara fii-miu cu lectiile de cateva zile. sunt in perioada de evaluare si au la lectiiii... offf, abia astept sa vina vacanta.

lali, poi la cat ai mancat, mamicule, ma mir ca nu ai dat la boboci inca .

cris, si eu am nervi pe astia cu apa/curent cand opresc asa mult si bine. de parca le-ar pasa de noi... n-au nici o jena. pune o pupaza de te scoate din sarite si gata, au terminat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa

Sunt rupta de oboseala..imi pica ochii.Si stiti de ce?M-am culcat la 2 dimineata ca am descarcat un serial belea si am stat sa mai vad niste episoade din el.Fi-mea era treaza de la 7,dar daca nu s-a scartait,am lasat-o pana a strigat.Acum e la noi in pat si bea lapte,iar ta-su doarme de rupe patul si eu am ciuda pe el.

Dar sa ne tratam mai intai cu ,perfuzabila e numai a mea,ca ca nu va atingeti de ea,cei fructat ,rabuce si vougue

lali ia mai stai si pe acasa fata ,pai tu te plimbi fara mine?Gata,ai terminat treaba?
ana sarumana pentru info.
mady aha,eram sa zic o prostie la ce trebuie sa le cumparam ca sa foloseasca eledar ma abtin ca nu e frumos sa spunem cuvintecu conotatie neortodoxa.Ce??i-a dat tema la baiat sa picteze icoana?stai sa vezi ce de maldar de hartii o sa fac eu rost cand o incepe Miru scoala ca sa ma scuteasca ei pe mine de materia asta religioasa.Laa ca mai e putin,nici o luna si o sa ia Alex vacanta si scapati de teme.Si stii ce e cel mai tare la apa/curent?ca nu e concurenta..nu poti sa apelezi la o firma concurenta ca nu exista.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatzaaa...dau si eu o inainte de plecare, imi este dor de voi, dar nu apuc sa intru, sper ca sunteti bine ca n-am apucat sa citesc nimic. Va dulce pe toate
O zi buna va doresc!

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

Buna dimi!!

Eu savurez niste bruschete,ca alataieri s-a vorbit la "strugurasi" numai de bruschete( odiseea burticii mele)asa ca ieri dimineatza mi-am facut,mi-au placut,azi am repetat experienta...
Asa ca eu va invit la bruschete ,cafeaua &co le-a dat Cris...

Mady,nuuu ,ca ce am mancat mult "cu tine" ,am mancat dupa 20.30,alea erau de la supa cu galusti...
Cat despre icoana,eu scoteam una la imprimanta,doar desenata,o copiam cu creionul si o pictam,ca sa nu ma chinui prea mult ;)...

Cris,nu am terminat treaba ca ieri am tras matza de coada,m-am cacait cu niste rufe de calcat,poi am cusut o perdea pentru nasa lui Paul,si mai am inca una,am bagat la spalat o masina de rufe si am dat nitel cu aspiriciul in apartament. Aa,si am spalat pe jos in bucatarie si balcon...toata ziua...
Iar despre religie,ce sa zic, eu eram sa raman corijenta in clasa a IXa la religie ca ii puneam prea multe intrebari preotului.Il stiam de ani buni,ca fusese preot la noi in sat si ne-am intalnit din nou cand am intrat la liceu,si ii puneam tot felul de intrebari de nu mai stia sa raspunda ,si imi trantea cate un 2 sau 3 pentru diverse,pana a intervenit diriginta.Ea de mult astepta un elev de asta sa ii puna intrebari pertinente,sa il incuie...

Va pupic, ma duc sa ma joc cu PAul.

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

lavi servici usor mamicule.Ce mai faca Rares?
lali bruschete??damn muher..ce pofte aimai ai supa de galusti?.Ia las-o mai usor cu alergatura si treaba ca agiti fetitza.Si mi-a crescut asa un zambet ca la prosti,pana la urechi cand ai zis de popa ala care se credea prof. la liceu.Bine i-ai facut.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

noroc ca nu sunt trecuta in listuta si asa nu ma pune nimeni la plata am cam tras chiulu in ultima saptamina

cris ce serial belea ai tras?

lavi cum e la lucru? ti-ai intrat in mina deja?

picky m-am uitat la pozele cu stefi cind era mica..seamana fetele tale ca 2 picaturi de apa te-ai hotarit cum faci cu locul de cresa pt stefi?

lali eu mai luam cite un Rennie cind aveam arsuri asa naspa de nu puteam sa dorm noaptea cind eram gravida mie dr mia spus ca pot sa le iau fara probleme si in timpul sarcini

sebastian e bine..deja doarme la gradi fara probleme..din cauza ca el si inainte de somnicul de dupamasa bea 250ml de lapte pina la urma ne-am hotarit (educatoarea si cu mine) totusi acum la inceput sa-i duc in fiecare dimineata si o sticla de laptuc pe care sa o bea inainte de nani..acum va merge la gradi de la 08:00 la 14:30...ii place foarte mult..cum se trezeste imi spune ca vrea la "pii" = copii...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

smecheroasooooooooo,deci nu vrei sa platesti contributia..ce fal suna,parca suntem la partid
Vizitatorii se numeste,e cu extrateresti..mai excat cu soparle care nu pot trai decat clonand corpuri straine ..e super marfa.Noi il punem in VLC si ne uitam la cate 3-4 episoade in fiecare seara dupa ce adoarme teroriciul.In sear asta cred ca o sa ne uitam la mai putine ca am si Mostenirea pe PROTv si nu pot sa pierd nici un episod.
Imi plate ca s-a adaptat foarte repede Sebi a programul de la gradinita.Ai baiat mare mai mami

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Laura poate ti-o fac si te trec in lista pe nv,si sa vezi ce contributii grase tre' sa aduci partisului. ,noi cum ne chemam? Ca partidul poporului e luat... De Rennie stiu si eu,are doar calciu si magneziu in el,sau ma rog,derivati, si se ia si in sarcina,dar nu aveam in casa. Am rezolvat-o cu adormit pe 3 perne,ca printesele si un pahar mare cu lapte cald inaite de somn. Lapte dupa brocoli,rosii,castraveti ,noroc ca nu am probleme cum are Cris de la cafea cu miere...

Cris aplic metoda "pauzele lungi si dese" si nu obosesc bebelina.... Mai am putin si termin a doua perdea de cusut... Si ma joc si cu Paul in timpul asta... Imi da sa mananc mancare imaginara cu lingurita,din castronul gol....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza! cu mine si mihaita

lali, pai tu cum crezi ca am facut icoana? normal ca scos pe hartie, pus pe geam si facut cu creionul pe deasupra, apoi pictat ca madam religioasa a vrut cu acuarele. alex e paralel la materiile astea boeme . eu ma oftic ca nu te lasa sa alegi daca vrei sa faca, copilul religie sau macar sa fie fara calificative. adica daca tot e obligat sa faca religie, macar sa nu fie notat. nu stiu ce sa zic, dar lui ii place religia.

picky, alex a fost la concursul nastasescu de romana, iar sambata are la matematica. avem full de sambete: pe 28 mergem la olarit cu clasa, pe 4 iunie merge in excursie cu doamna + 7 fete la pestera dambovicioara (gratuit ca a luat punctaje mari la concursuri) . plus ca pe 2 iunie e ziua socrelului...

cris, e bine ca poti sa pierzi noptile/jumatate din noapte. eu ma declar zombi doua zile daca ma culc mai tarziu de 2 noaptea. nu stiu ce o sa ma fac la nunta la care voi fi nasa .

azi lenevesc... ca trebuiau sa vina electricienii dar n-au putut. cica vin luni . am gatit ieri toata ziua, sotul a dat cu aspiratorul, asa ca nu mai fac nimic.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput