Buburuze de 2009 in actiune **15**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Dragelor, am si eu o intrebare, mai ales pt cele care au incheiat deja CIC.
Ati primit indemnizatia si pe luna in care e nascut copilul? Luna intreaga?
Eu am primit indemnizatia intreaga si nu stiu daca sa ma ating de ei sau sa astept sa mii ceara inapoi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sorina, astia fac greseli, si mie mi-au trimis o indemnizatie in plus pe care astept sa mi-o ceara In mod normal, in luna nasterii trebuie sa-ti trimita fractie de luna, nu complet.

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 9+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am vb acum cu o mamica, care anul trecut avea aceeasi dilema ca si mn si mi-a zis ca nu i-a mai cerut nimeni nimik inapoi si are copilul aprox 3 ani
Cum se ia indemnizatia + alocatia, luna in curs sau cea din urma ?!?!
Voi ati primit alocatie pt luna in care s-a nascut copilul? Chiar si fractie ? EU NU AM PRIMIT NIMIC PT LUNA MAI 2009. Nu mai inteleg nimik.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Sorina, eu luam indemnizatia in luna iunie pt luna mai, iar daca copilul e nascut pe 11 mai, teoretic indemnizatia ar trebui sa fie numai pt cele 11 zile din luna mai. Acum ce sa zic, si eu sper sa nu ne mai ceara inapoi banii

Parca am primit si alocatie pe luna in care s-a nascut copilul, dar sincer nu pot sa bag mana in foc ca nu mai tin minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ce faceti mandrelor?
eu is cu un program tare sexos oferit de bestie....trezire noaptea, trezire la 5 si gata, nu mai doarme pana la pranz....dimineata ce s-a trezit mai tarziu nitel, in restttt....5....ziua urla, zbiara, tipa, nimic nu-i place, vrea numai afara...asta incepand de la 5 dimi cand face ochi
Lali, imi pare rau pt sora ta
picky is cam zombie, is cam indispusa si fara chef....nu prea intru pe net decat rarrrr....plus ca-s flenduri de oboseala...sper sa treaca mai repede ca nu mai pot, cu tot ajutorul pe care-l am. sanatate la pitice
ano vazut samburelul...sa fie sanatos si sa stea acolo pana la termen
va pup pe toate, mai intru eu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Pregatim dosarul pentru cresa. Va fi program lung.
Lali imi pare ff rau! Cred ca e greu pt orice femeie sa treaca prin asta...
Picky vazut fete frumose si pletoase! Hai ca te descurci tu!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Sunt obosita, si nervoasa.ieri a fost apa prita de la 8 dimineata,si pana bine dupa orele 22.Sun pe tanti aia de la ei pe la 9 si tipa incerca sa ma aburesca ca apa ar fi venit "cucuoana" sunt langa robinet si de mai bine de 12 ore nu am apa".Drept urmare..acum e 7:20 si ciu-ciu apasi nu s-a anunt pe nicaieri ca o vor opri.

dar sa va dau ,perfuzabila cu apa,ceai fructat,trabuce si vougue

La Multi Ani Larisa Elena si Robert Andrei si poate mamicile voastre mai vin sa ne spuna ce faceti

ana suna bine de tot meniul vostru de aseara
picky nu cred ca esti singura la capitolul asta,si eu la fel ca si tinele doses asa de bine ca si dupa 5 min daca ma intrebi unde am pus,pai sa mor daca mai stiu.Am avut treaba cu bancile ieri,a fost data maturitatii creditului si am fost sa-mi inchid contul,sa reactualizez datele la banca unde am card si mi se vireaa banii pentru Miru,sa rezerv masa pentru ziua la sectorici si sa fac si comanda de tort..deci treaba.Cu jobul nu am facut mare lucru,inca astept raspuns.Iar pe miru cred ca o s-o tin pana in toamna cu mine acasa si dupa o s-o duc in 4-5 la gradi. cu program prelungit ca zilele astea mergem in vizita la ele(in sfarsit).Nu stiu cum sa faceti cu locul de la cresa,puneti in balanta avantajele si dezavantajele si vedeti pe urma cum o fi
lali imi pare rau poate asa a fost sa fie si data viitoare o sa fie o sarcina fara probleme.E super bine ca papa si nu e mofturici
intre timp am splata maldarul de vase care tona peste tot,dar cu apa tzaraind
picky asa e,parca ieri era Puca bebelusha,si Anna e la fel de scumpa si pletosica ca si suruioara ei
ana daca iti spun ca nu am facut poze ma crezi?Dar promit ca de ziua sectoristei sa o trag in poza pe teroCe ai nevoie pentru inscriere?
sori indemnizatia si alocatia se platesc retroactiv cu o luna in urma.Adica tu avea in iunie o sa fie fractie din indemnizatie,calculat la numarul de zile(adica de pe 1 pana pe 11 mai) si alocatia juniorului.Asa ca luna asta daca ai luat suma intreaga e ok,sunt de fapt banutii aferenti lunii aprilie
ema fata ce program are giner-miu
alynta ce hartii ai nevoie pentru la dosar?
[b]

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!
La multi ani frumosi sarbatoritilor de azi!

Fetelor,va pup pe fuga,iar am treburi de nu imi vad capul.Asa imi trebuie daca de 4 zile nu stau pe acasa...

Va multumesc la toate si va pup pe fiecare in parte pentru gandurile bune la adresa surioarei mele,va pupa si ea inzecit!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Buna,

Cris, pt gradi imi trebuie adeverinta de serviciu de la mine si de la sot, copie de pe buletine si de pe certificatul lui Vladut de nastere. Si cam atat am inteles eu, vad maine cand merg cu dosarul daca mai lipseste ceva

Eu azi am fost la doctor de mi-a mai dat niste analize de facut, saptamana viitoare sper sa ajung sa le fac. Maine imi iau o zi de concediu ca sa fac treaba acasa, spalat, calcat, curatenie...m-au acoperit cate sunt de facut. Iar sambata trebuie sa ajung la tara ca e ziua bunicii mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

va raspund la fiecare mai incolo... acum gatesc.

eu stiu ca la gradinita s-a cerut si fisa medicala de la medicul de familie, inclusiv cu o adeverinta ca e apt pt. gradi si sanatos clinic pt. intrarea in colectivitate. aaa... si sa nu uit... la gradinitele din bucale se obisnuieste sa-ti dea si o lista cu rechizite ... interminabila. desigur, lista asta include si kestii pe care copilul vostru nu le va folosi niciodata, dar le sunt necesare doamnelor educatoare .

pup, ma duc la varza mea si la ardeii umpluti .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput