Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 4
alynta27 spune:
Buna! Am fost azi sa ma interesez de cresa pt Matei, din sept. Ne-am gandit ca-i va prinde bine socializarea!
SeriALBASTRE CONDOLEANTE!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna-mama spune:
Aaa, si sa va arat ce copil frumos am, nu cred ca ati mai vazut mai frumos pe lume https://picasaweb.google.com/annavladut/BebiMic?authkey=Gv1sRgCP-eubCV-ofPeg#5607608935571921090
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 9+
http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Serialbastre spune:
Multumesc, fetelor! Nu pot sa zic ca a fost o mare durere sau ceva neasteptat, dar tot te impresioneaza cumva. S-au adunat toti verii, unii nici nu-i cunosteam, desi cunosc familia asta de vreo 13 ani.
Is obosita, dupa-amiaza merg la medicul de familie dupa aviz si maine la cresa. Sper sa fie totul ok. Inca nu stiu cat o sa stea maine, oricum nu mult. Asistenta de acolo a zis sa nu ne facem planuri, vedem cum reactioneaza fata.
Ar trebui sa bucataresc ceva ca bate vantul in frigider .... dar ce?!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Aaa, si sa va arat ce copil frumos am, nu cred ca ati mai vazut mai frumos pe lume https://picasaweb.google.com/annavladut/BebiMic?authkey=Gv1sRgCP-eubCV-ofPeg#5607608935571921090 de steluta norocoasa (09.02.2009) si 9+ http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
emotionant!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
http://community.webshots.com/user/alinamirela79" target="_blank">POZE
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=7" target="_blank">Cum a aparut Printul!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149316" target="_blank">Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
Deci,am venit acasaam rezolvat toate cela cu brio si sunt happy
picky sanatate multa la printesele mucioase .ma crezi daca iti spun ca toate pozele mele sunt bine puse,dar nu am scos nici una macar cu Miru? ma refer la fotograf
ana sa-ti traiasca mica minune si sa fie roza.Fata ,da tu l-ai facut pe strada pe Vladut,atunci inseaman ca eu pe fi-mea am conceput-o la locul de joaca cu copii ca ea nu stie decat "capii"(copii)
alynta si l-ati inscris deja pe Matei la cresa?
andreea peste la cuptor cu legume?sau un piure de cartofi cu sos si putina carnita langa cu o salata?nici nu stiu...ca si eu am o mare dilema cu mancarea asta pentru deseara
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Eu diseara fac pizza cu piept de pui
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Am cuclat fata mare in dormitor si pe cea mica in living ca in dormitor in patut se foia si nu vroia sa adoarma..iar acum manac si apoi sa caut stick-ul ca nu stiu pe unde l-am pus
Le pun bine ca sa nu ajunga Stefi la ele si atat de bine le pun ca nu le mai gasesc nici eu
Ieri cand sortam din poze am descoperit-o pe micuta mea bucalata ce scumpa era si frumusica... cum incepuse ea sa descopere ce-i in jurul ei de-a buselea, cum a adormit in premergator, cat de fascinata era ca se putea ridica in picioruse in patut ..scumpa lu mami care acum e rautacioasa, nemultumita si crizata ..ce repede a trecut timpul..
Iar acum o vad pe Anna ca ne urmareste cu privirea, cand vb cu ea imi zambeste, mai chicoteste cateodata si e atat de cumintica cand nu are crampe...
Anna sa treaca greturile mai repede..ce mititica este(eu cred ca-i fetita) de abia astept urmatorul eco...
Andreea condoleante, ok deci la asa fel 2 te-ai referit..eu credeam ca felul 2 dupa primul fel la masa de pranz cum fac ai mei socrii, trebuie musai ciorba felul 1 si mancare scazuta felul 2 ..eu nu practic decat un singur fel..si de multe ori se intampla sa fie o masa pe zi bafta la cresa, asteptam sa ne spui cum s-a comportat Cezara
Lavi sper si eu ca sa nu se pricopseasca Rares cu raceala,
Ema tu pe unde umbli, nu semnezi condica?
Getik la fel, ce deja esti cu treaba in curte?!
Alynta chiar te admir cum reusesti sa faci fata cu 3 fara nici un ajutor..mai da-mi si mie ceva sfaturi ..bafta sa gasiti cresa
Cris si ti-ai rezolvat problemele? cu interviurile? cu job-ul? pana la urma cu cine o vei lasa pe Miru?
Ninia voi ce mai faceti?
Si restul fetelor, ce a dat caldura la voi si profitati de ea?!
L-a sunat pe al meu de la primarie ca au un loc la cresa ptr Stefi din septembrie aici aproape de casa, azi mi-a venit in posta contractul, ok il semnez, il trimit, dar ce fac cu Anna? ca ptr ea nu am loc iar cresa unde au gasit loc ptr Stefi e ptr copii de la 18 luni asa ca vom vedeam...cred ca vom refuza locul, cu toate ca as fi vrut sa-l tinem dar din ce am citit in regulament astia iti dau amenda daca nu respecti contractul ..adica sa tinem locul ocupat si sa nu duc copila deloc ...
Aaa, aseara dupa baita ma reusit sa-i schimb cercei Stefaniei ca de luni bune ma chinuiam si nu imi dadea voie ca cica ii fac buba..dar aseara pe cand ii stergema urechiusele am zis sa incerc din nou si ea nu si-a dat seama ca-i umblu la cercei..
Merg sa caut stick-ul...
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Salutare la buburuzici!
Se pare ca sarcina surorii mele era oprita de mult timp din evolutie,dupa spusele dr-ului,s-a eliminat embrionul pe parcurs ,si fiind foarte mic nici nu si-a dat sora-mea seama cand,iar sacul embrionar a continuat sa creasca. acum ii fac investigatii mai multe,ca e mult sange in uter,dar in afara nu,nu se elimina. O vor chiureta,apoi tratament si sa vedem cat o tin internata.Dr-ul a spus ca nu mult- o zi sau doua dupa chiuretaj.
Anna , ce frumos se vede bebele! Felicitari,iti doresc inca o data o sarcina usoara,fara probleme!
Serialbastre condoleante.
Crisai fetita mare mai daca va aduna pe toti la masa! Al meu baxeaza singur ,nu da la nimeni,nu cheama pe nimeni. Ieri mi-a papat frumos cu furculita,bucatele de omleta,rosie,castravete si cascaval.
Picky faceti cu cresa cum credeti voi ca e mai bine . Si pe mine ma apuca nostalgia cand ma uit pe poze,ma uita la Paul ciufulici cum arata la cateva ore de la nastere,si cum e acum,cand ii zic " treci la nani" ,si el il striga pe tac-su.
Va pup pe toate,revin dupoa ce ma odihnesc putin,ca sunt franta.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Picky_toto spune:
Gata ma gasit stick-ul..
Lali uite ca tie uitasem sa-ti raspund desi citisem problema sorei tale..imi pare rau ca totusi s-a ajuns sa piarda sarcina si imi pare rau ca nu a luat masuri inainte...sper sa treaca peste trauma asta usor si sa ii dea Dzeu bebelusul pe care si-l doreste Cred ca-i tare scump cum il striga el pe tacsu ca sa-i ia apararea..sa inteleg ca-i baiatu' lu tata ..ee las ca fata va fi fata lu' mama si v-ati gandit la nume?!
Am facut asa o mica selectie si vii le arat si voua ca sa vedeti despre ce vb eu in postarea trecuta
v-am pupacit....
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Lali, imi pare rau pt sora ta, offf, sper sa depaseasca repede momentul, sa fie sanatoasa si sa-i dea Dumnezeu bebe pe care si-l doreste
Picky, m-am topit cand am vazut pozele cu Stefi mititica , tare frumusica era si bebelica, draga de ea
Cris, ce tare e Miru, si fi-miu zice "pochii" in loc de "copii" In schimb, plimbare sa fie, nu se supara daca nu-l duc la parc, se multumeste si cu o plimbare, orice, numai afara sa fie Unde sunt pozele din wkd?
Andreea, condoleante, imi pare rau ca trebuie sa existe si astfel de momente
Alynta, super, te-ai hotarat sa-l dai la cresa. Il dai la program scurt?
Si eu ii pregatesc dosarul de inscriere la gradinita lui Vladut Avem copii mari
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR