Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*
Raspunsuri - Pagina 18
iselin spune:
Amiaza buna doamnelor!
Sunt la Norman Manea, cel cu premiul. Sa vad cat imi place data asta.
As manca niste langosi cu branza sau cu magiun/povirla...dar cine sa le faca?
Aveti voi idee ce simptome sunt pentru o hemaglobulina scazuta? Adica: te doare aia, cazi pe jos, nu mia vezi bine, etc...
Anda, gata cu lucrarea: A+ , s-a afisat! Ce nu mai pot de mine! (cum zice sotul meu...)
Anda, mie nu-mi lipseste din Ro ambianta si galagia, caci noi suntem in MTL si cam avem dintr-astea. Dar ca si lui Delphin, imi lipseste teatrul+opera+opereta si cartile si patiseriile si mai ales prietenii.
La teatru, opera merg si aici, acelasi raport pret bilete/ salarii castigate, buticari cu carti sunt in Vieux Montreal, merg cu drag si frunzaresc, dar prietenii nu-i pot schimba, de-a lungul timpul se adauga altii, care cresc incet din amici devenind prieteni, fara note fortate. E greu de refacut radacinile, nu?
Mia, nu-mi amintesc de tine, dar daca e sezatoare, pai sezatore sa fie. Bine ai re-venit!
Anda Panda spune:
iselin, FELICITARI !!! flo flo flo
am fost la carmina burana, acum 2 sapt si a fost f frumos.
aici e wicked acum; un musical foarte comentat pe la radio.
ha ha, iti lipsesc patiseriile.... vino in calgary, si AICI sa vezi penurie. acolo mai sint citeva locuri fitzoase de prajituri si patiserii, am fost in montreal la o nunta anul trecut in iulie. mi-au placut bodegile si atmosfera, toata noaptea balamuc. am stat in centru, st denise, st katherine...
in calgary f rar iau praji de la mag rom, napoleon de la rusi sau tarte de la coop. in rest "ce fac aia maninc"
delphin, stiu ca traiesc mult francezii , ca am vazut un studiu pe net, eu o luam ca o investitie pe termen lung pt perioada de pensie. tot pe net am citit ca daca iei cu renta viagera casele sint in medie cu 25-30 la suta mai ieftine. cindva o sa ajung acolo, sa vad zona. ha ha. ce misto ! tinem leg.
iselin spune:
Voi ati vazut meciul? Noi o parte din el, dar imnul cantat de Andra mie mi-a placut tare, de fapt m-a emotionat tare. Dar sotul meu a intrebat cine e? cine canta? El nu mia stie nimic din noua generatie. Voi mai stiti?
http://www.youtube.com/watch?v=3gyjR1XSmhs
Acum mai mult de o luna am achizitionat o tufa mare de afine, intr-un ghiveci enorm, cu gandul sa o asezam in pamant mai spre toamna. I-am gasit un loc in gradina si ieri intra copilul in casa cu o mana de afine mari coapte. Am mancat afine din gradina!
O seara buna!
Pucku spune:
buna seara pe innoptate.....
revin si eu in forta, am intrat in vacanta, asa ca o sa am mai mult timp
noi tocmai venim de aici, o parte din poze voi trimite pe sezatoare
http://www.aspiequebec.org/?p=885 , unde am avut parte de vreme excelenta si o organizare de milioane din partea echipei, iar animatia a fost bestiala
Delphin, eu nu am fost, mi-ar place sa ajung, dar e nebunie mereu, eu cu asta mic dupa mine nu plec, trebuie sa-l obosesc bine intr-o seara ca sa pot pleca cu Steph....acum e momentul ca e festival d'été si poate e mai liber
sa te duci la moulin a image, asta e fain, sper sa mai ajung si eu vacanta asta.
pe noi ne tenteaza un parc safari saptamana viitoare cu camping, mai e cineva interesat? dar in timpul saptamani de gen miercuri, joi, vineri
Iselin si eu am pus niste fasole verde in ghiveci in balcon cica sa-i arat cupilului cum creste, si de o saptamana mananca fasole verde din balcon
felicitari pt nota
dana podeanu te-ai intors din vacanta? cum a fost?
nelia nu mai zici nica? tzi-am lasat un mesaj da-mi telefon
anka cum mai esti? ce fac feteleÉ?
miki ce face Marc? ce m-am distrat cu duo tangul....
hai ca mai revin maine, ma pun la dodo acum
delphin spune:
Pukule ma bucur sa te "revad" pe aici. Sper sa fii libera pt. o cafea intre 15 si 22 august.
mikiion spune:
Ce-mi vad ochii ? Putem sa ne punem poza la profil?
Iselin felicitari pentu terminarea sesiunii!!! Si odihna placuta .
Pucku esti in vacanta? Noi mergem la Granby sambata(din nou ca ne-am luat bilet de doua zile). Noi Safari nu ne omoram.
Anka ne-am luat ghiozdan deja, am gasit modelul de anul trecut cu pirati ( care nu se repeta anul asta) de la Garneau la jumate de pret. Eu eram disponibila sa ma duc 15 km pana in Centre Laval unde vazusem ca mai e in magazin, la pret complet. Si l-am gasit la o librarie independenta de langa noi la jumate de pret!!! Asa ca cu banii economisiti i-am luat jucarii la zoo Granby.... Aviz amatorilor, nu intrati in magazinul de suveniruri :) ca au adus o gramada de jucarii si obiecte noi si dati faliment ca noi
Bine ai revenit Mia.
Delphin, mult a fost putin a ramas!!! Pana la urma ai fixat de vreo intalnire?
In rest, caldura mare monser.... Cum am ajuns acasa am luat toata familia pe sus sa ne plimbam in gradina botanica , ca nu mai facea fata aerul conditionat in casa....
By
iselin spune:
Caldura mare astazi!
A mers aerul conditionat toata ziulica, la turatie maxima si cred ca abia facea fata.
Nu atiu cate grade or fi fost afara, dra nu pare ca adie vantul.
A venit smogul?
Pucku, bine ca te vad!
Activitatea caeea unde ati fost voi pare fff interesanta. Buna idee!
Cate zile si cate nopti a fost? Cine a acompaniat copilul?
Miki, ai fost cu tagurile tale!
Sa va fie cu placere plimbarea la Granby!
Noroc ca aveti un baietel, astfel cumparati toate animalutele, daca era o fetita aveati numai printese si roz prin casa! Si totusi gustul pentru cavaleri medievali, castele, voi i l-ati cultivat, nu? Neaparat tre' sa fie povestirile voastre!
Delphinule, gata bagajele?
Undse s-or fi ascuns restul fetelor?
Anda Panda spune:
io sint aici dar nu ma pot lauda. ploua incontinuu de imi e ca imi fac casa barca.
tot de vreo 3 zile ma doare capul incontinuu ziua si noaptea. nu-sh ce naiba o fi in atmosfera...
http://www.youtube.com/watch?v=joGlR1Ra5a0&feature=player_embedded
Diana2007 spune:
Salut si eu Sezatoarea de la departare, sunt in Bulgaria cu copiii si socrii de duminica trecuta, plecam maine inspre casa, a fost frumos, anul acesta am ales Nessebar ca destinatie, foarte frumos orasul vechi si imprejurimile, jos palaria inca o data bulgarilor ca stiu sa-si valorifice resursele.
Dar sufletul imi este gol, am mers in vacanta doar pentru ca rezervasem deja biletele, altfel nu m-as mai fi dus. Bunica mea s-a stins cu trei zile inainte de plecarea noastra in Bulgaria, la zece zile dupa ce am ajuns acasa in Romania. Toata lumea spune ca m-a asteptat sa vin sa ma vada pe mine si pe copii, asa in inconstienta si suferinta ei, eu nu stiu ... stiu doar ca ma bucur (cat de aiurea ar suna) ca am fost acolo cand s-a stins ca am putut sa sufar alaturi de mama si sa o conduc pe ultimul drum pe cea care mi-a calauzit drumul si fara ajutorul careia poate ca azi nu aveam o familie.
Promit sa revin cu vesti mai bune, vacanta placuta in continuare tuturor si ne vedem poate in toamna,
Pe curand,
Diana