Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

J-24
frantuzoaica pupa fata in vacanta! Spor la citit! Eu ma amuz seara asa cate putin cu virginia woolf, cartile ei sunt usoare de citit...adica pur si simplu de la lecture de relaxation.
mi-e rusine sa recunosc, da' in romaneste imi da cu virgula cand citesc.
Am una buna. Intr-o zi mi-a lasat sotul un bilet pe parbrizul masini, scris in ro. A trebuit sa-l citesc de vreo trei ori ca sa-mi dau seama ca e scris in romaneste si sa inteleg, evident. Mai rau ca Raducioiu am ajuns
Ah, mor de nerabdare.
Am gasit o oferta pt. parc Safari, 7pers 85$. Eu am cumparat-o, suntem doar 4, daca dintre voi, aveti masina cu 7 locuri si sunteti doar 3(ceea ce e un pic absurd, dar ma rog) putem merge impreuna.
Oferta suna asa: cupon pt. un véhicule 7 places assises maxi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

D, eu am avut masina 7 locuri, dar nu mai am. O sa-ti zic povesti dupa ce ajungi...
Voi ce masina o sa inchiriati?
Sa ai drum usor si sa va pregatiti de sauna la iesirea din aeroport, nu e ca in Franta continentala, hehe!!!

D, sa stii ca eu d-aia mai intru pe forum romanesc, sa nu uit tot, mai rade sotul de mine, zice ca fetele cu 10 la romana invatau gramatica pe de rost...

Pupu

Mergi la inceput

Cea de la schimbul de casa si masina, adica pana pe 14 august e una de 5 locuri, normala quoi, ca ei sunt 3 de toti.
Incepand cu 14, cea cu care vom pleca la Quebec Ville este una familiala nu stiu ce ne vor da insa, 7 locuri, habar nu am ce e pt. ei familiala. Am luat sa incapa 5 adulti si 4 bagaje, ce daca noi suntem 2 adulti 2 copii si de restu' bagaje!
Cu sauna, stai linistita, sunt obisnuita, mai sauna ca la Djibouti nu poate fii.

Mergi la inceput

PUKULEEEEnu mai zici nimic?
Ai fost la "pestacle" de Cirque du soleil gratuit, seara la Îlot Fleurie?

Mergi la inceput

Nu stiu daca Puku a fost, dar eu n-am reusit sa intru.
In schimb orasul vechi e f pitoresc, sunt spectacole gratuite, noi am prins alt circ nu cel de care vorbim.
Tu aterizezi direct in Qc ville?

Familiala: Mazda5 = 7 locuri, Dodge Caravan = 7 locuri, etc.

Puku? pe unde esti? Aveam multe sa te intreb? Pe PM?

Mergi la inceput

Nu bre, de pe 31juliet pana pe 15 august dimineata suntem la Montral, de pe 15 seara pana pe 22 august dimineata suntem la Quebec ville. Pe 22 seara luam avionul de la Montral.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Nu bre, de pe 31juliet pana pe 15 august dimineata suntem la Montral, de pe 15 seara pana pe 22 august dimineata suntem la Quebec ville. Pe 22 seara luam avionul de la Montral.

O sa tin minte asta, iti garantez, ai scris ca pentru ...mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

iselin, bafta la lucrare!
io am stat in pantelimon cu iancului, vis a vis de electroaparataj . jobul meu a fost mai aproape, bucur obor (connex - pe vremuri). prieteni tot in grozavesti.dupa aia m-am mutat in titan, dragut si cartierul ala. eram cei mai fericiti, aveam 2 (doua!!!) bodegi la parter. si dupa colt o alimentara.
azi locuiesc intr-un cartier in calgary, mult mai civilizat din toate pct de vedere, curat, strazi fara gropi...etc...insa as da orice citeodata, sa simt forfota si balamucul de bucuresti, injuraturile de la volan, sa imi vad prietenii adevarati si ...si VIATA de acolo. incep sa ma lamentez, si sa ma gindesc ca, canada este tara unde TREBUIE sa stau... cel putin momentan, pina ma fac mai mare si vad incotro ma indrept la pensie.....

delphin tu ai stat/stai in carcassone? tocmai ma uitam pe imobiliare in zona aia acum vreo luna. f multi cu renta viagera, preturi bune la case. nu am fost niciodata insa. doar celebra coasta de azur.

unde gasiti voi cirque du soleile free? ca la noi e pe bani. cavalia este extrem de scump. am vrut sa ma duc dar am renuntat.
cirque du soleil vine in toamna in calgary cu OVO. pretul mi se pare decent insa e rindul sotului, ca eu am fost anul trecut, el a stat acasa cu mindra.

am incercat briosele alea (din stinga), dar nu au iesit, pt ca am pus un plic intreg de bicarbonat stins in putin otet si compozitia a avut un gust puternic de bicarbonat. bleah. au crescut atit de mult, ca au acoperit total ciresele. trebuia doar juma de plic adica 7gr. reteta totusi parea promitoare cu nucile alea in aluat. sau poate nu mai puneam nici un agent de crestere , doar bateam albusurile spuma si incorporam cu grija si atit...

cam asta e dragelor. zilele astea vinez plante ieftine, sint reduceri peste tot. am gasit cite ceva, dar acum tb sa fac o lista cu ce am si sa imi fac o schema sa vad cum le pun. ha ha, printre altele am luat si o planta agatatoare, am uitat cum ii zice in romana, care am aflat ca prin sud e considerata buruiana, si ca sint state unde nu se vind nu se dau "geaba", ca sa nu se mai intinda.

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am intrat sa va salut pe toate! Nu am intrat demult si acum ca am mai citit un pic aici pe forum am realizat ca mi-a lipsit...facebookul e de vina...
Nu stiu daca ma mai tineti minte...
O vara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Anda, eu locuiesc la 20km de Carcassonne.Si lucrez in immobiliare

Case sunt si ieftine si scumpe, iar cele cu renta viagere e cam cu chix, ca aici lumea traieste mult.Doar sa iei pe cineva care are 85 trecuti.

Bucuresti...ehe. Am stat prima data in Berceni, apoi la Bucur Obor si apoi langa pac Herastrau. Fain...mie imi lipseste uneori orasul, doar atat orasul cu teatre cu buticari de carti la universitate, cu cofetarii si placintarii. restul nimic.

Circ du soleil gratos este vara asta la Quebec ville. Sotul mi-a zis pas ca el nu-si pierde timpul la cozi. Eu ma consolez zicandu-mi ca nu trebuie sa vedem tot acum, mai vedem si data viitoare, datile viitoare

Citii acu mesajul meu de mai sus, rusine cat roata carului, ati inteles voi ca e MontreAl.

Mergi la inceput