Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*
Raspunsuri - Pagina 13
Podeanu spune:
Cristina stai linistita ca nu ma supar eu asa repede. pai este gasca noastra de romani pe care ii tot vezi in pozele de la aniversari. Am planuit de anul trecut, in Noiembrie am cerut un quote, cind mi-a cerut avansul am fost sigura ca multi vor zice pas, uite insa ca toata lumea a participat. va fi mare balamuc, e un resort mic.
Copiii sunt in culmea fericirii, sunt 9 adolescenti.
Vacanta placuta si tie.
cristip71 spune:
Buna fetelor,
Unde lucrati voi de aveti vacante de 2 luni.Eu cu cele 3 saptamani ale mele nici nu stiu cum sa mi le mai impart!!!!!
Noi in vara asta mergem cateva zile in Niagara.
E careva de pe acolo?
Ce e de vazut prin Niagara in afara de cascada si Marineland?
Andy felicitari pentru cea mica. Succes si multa rabdare.
Cristina
mimitete spune:
Dana, ai dreptate, asa fericire ca nu mai trebuie sa fac lunch-ul la copii de nu se poate. Sa va distrati de minune in Cuba si asteptam povestirile.
Noi plecam azi o saptamina in Ro si doua in Spania (Andalusia si Barcelona), va dau detalii la intoarcere.
O vara de vis si va scot cu forta la terasa cind ma intorc!
cris1511 spune:
Si noi asteptam vacanta sa mergem in Romania. Cel mic cica sa ramanem acolo forever, cel mare nici sa nu auda, vrea inapoi in Canada. Dar eu am gasit solutia, raman cu cel mic in Romania si se intoarce cel mare cu taica-sau.
Podeanu spune:
Mihaela drum bun si vacanta placuta.
Cristip Cristina e profesoara si intra in vacanta odata cu copiii, noi ceilalti avem 2 saptamini amarite, nici macar 3.
cristip71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Cristip Cristina e profesoara si intra in vacanta odata cu copiii, noi ceilalti avem 2 saptamini amarite, nici macar 3. Born to shop, forced to work. |
Merci de informatie. Credeam ca sunt singura cu un concediu amarat de cateva saptamani
_carmen spune:
Intru si eu din cand in cand sa vad ce mai faceti, dar nu prea scriu ca nu am ce...
Andy08, felicitari pentru fetita, sa creasca mare si sanatoasa, iar fratiorul sa fie la fel de tandru in continuare. Doloress, ai tai cum se mai inteleg?
Dana, concediu placut in Cuba! E frumos ca aveti asa multi prieteni romani.
Mimette, concediu placut, pregateste-te pentru canicula in Ro
khristin, vacantaaa, ce frumos!
Maru, felicitari pentru noul job!
Zavalita, Ankalaura, Iselin - n-ati mai scris de mult...
columbiana spune:
Mihaela, vacanta frumoasa in Europa
mi-e tare dor de o terasa/terapie cu voi, cum ii spunea Dana!(m-am stimparat nitel simbata cu doua fete faine la terasa , dar nu ajunge.
sa aveti o vara frumoasa, everybody.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
rocs02 spune:
Bun venit pe lume Emma Ioana!!!
La noi copiii de bucura deja de vacanta, luata anul asta cu citeva zile mai devreme. Au plecat de vineri in Romania sa isi viziteze bunicii si se bucura deja de rasfatul lor. Julia e momentan pe post de translator ptr bunici ptr ca mezinul vorbeste tare amestecat, predominant engleza. Sper ca in citeva saptamini sa isi dea drumul, ca nu prea are de ales.Urmeaza sa plec si eu si sotul meu din nou dupa mine si sa ne oprim inainte de intoarcere in Croatia si sudul Germaniei.
Donia, poate impartasesti niste impresii de Brasov sa stiu la ce sa ma astept. Pina atunci, vacanta placuta in continuare.
Dana (Podeanu), Daiopri a ajuns cu bine in Ro si se bucura din plin si binemeritat de familie si de bunatatile locale .Impresii de calatorie ne va impartasi probabil in a doua parte a lui iulie.
Tuturor, o vacanta de vara ( mai scurta sau mai lunga ), pe la soare sau la umbra, mai departe sau mai aproape de casa,minunata si ... poate impartasiti si aici la intoarcere ceva impresii.
Starlet spune:
Bine v-am gasit!
Ma primiti si pe mine in sezatoare?
Sunt noua pe acest forum si am descoperit cu placere grupul vostru de canadience.
Sunt de 7 ani in Canada. De 5 ani locuiesc in Laval,Qc.
Am 2 copii minunati. O fetita de 11 ani si un baietel de 3 ani.
Acum ca tot am intrat aici va rog ajutati-ma si pe mine . Am o intrebare.Vreau sa-i fac fratelui meu o invitatie pentru doua luni. El este in Romania. Unde si cum fac acea scrisoare de invitatie?