Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*
Raspunsuri - Pagina 12
cge spune:
Andy08,felicitari pentru Emma Ioana!!!
E un nume tare frumos.
Sa ne povestesti cum ti se pare aventura cu 2 copii.
Donia, vacanta placuta !!
O sapt. buna,
Andy08 spune:
Multumesc mult pt. urari.
Andrei e tandru cu ea, e delicat, intreaba daca poate sa puna mana pe capsor, pe manutza, dar e un pic iritat si nu doarme bine noaptea (de stres si pt. ca e cam suparat ca nu mai am atata timp pt. el). Stiu ca e o perioada de adaptare si ca o sa-si revina si incercam sa-i facem program peste zi. Noroc ca e tati acasa cu noi si saptamana asta. Micutza ma vrea si ea tot timpul langa ea. As vrea sa pot sa ma impart in 2, sa stau atat cat vor cu ei.
Diana, nasterea a fost ok, mai scurta decat prima. Eram programata pt. inducere la 41 sapt. +2, luni, dar sambata seara m-am dus la spital ca mi s-a parut ca s-a fisurat sacul amniotic si m-au oprit acolo. Pitica s-a nascut duminica dimineatza, la 41+1.
Fug iar la pitica.
Andy, mami de Andrei si 34+
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Donia Felicitari Andy, bun venit Emma Ioana! Simonna, intru pe fuga sa-ti spun ca am fost in bloc, blocul e tot acolo, scara tot asa, si mai sunt niste trandafiri frumosi in fata blocului. N-am stiut numarul de apartament sa vad daca si apartamentul e tot acolo :)) Si Saguna e tot acolo, cel putin asa se vedea de pe Tampa si asa mi-au spus nepotii mei care invata acolo:) (Poze cand termin turneul) |
Donia, you made my day!
Abia astept sa vad si pozele!
S.
Podeanu spune:
Andy sa-ti traiasca fetita. Bine ai venit pe lume Emma Ioana si ce frumos nume ti-a pus mamica ta.
mimitete spune:
Din categoria, scriu o data la 3 luni si tin morala la altii, am si eu o intrebare: Ce se intimpla cu sezatoarea? S-a mutat toata lumea pe facebook? au fost certuri in culise si lumea
s-a retras?
Cum aparitiile mele sint meteorice, m-am obisnuit sa am sute de pagini de citit, acum am crezut ca e o problema cu site-ul si ca au disparut subiecte.
Hai sa incerc o reanimare intirziata.
Unde plecati in vacanta? Vad ca unii sinteti deja in vacanta, asteptam povestiri.
Aripa Quebec:
Oana, ce mai face Antonia?
cge, tot asa cuminte e Victor?
AnaStroe, pupici lui Tudor
simi, ce mai face frumoasa Alice?
Nelia, unde ai disparut? Ti-ai gasit stagiu sau de lucru ca nu mai stiu in ce stadiu erai cu facultatea?
Diana, felicitari pt tenacitate. Sonia semana cu mamica
Dana, te mai doare spatele? (dupa cum vezi am informatii vechi) Ce fac copiii tai in vacanta?
mikiion, v-ati reobisnuit cu Montrealul, va lipseste ceva de la Quebec?
pucku, ce mai face pustoaica ta?
lorelaim, pe cind back to Canada?
delphin, mai e putin si vizitati Quebecul daca am inteles eu bine.
ione, long time no see. La ce teatre ai mai fost?
iselin, ma bazez pe tine sa readuci energie forumului ca scrii asa frumos
ankalaura, gata cu acomodarea?, s-a facut anul de la aterizare?
zavalita, still in Qc?
dragaica, ce mai fac baietii? Ai reinceput serviciul?
pitilache, vreau bijuterii frumoase
Doloress, ce face minunea mica car enu mai e asa de mica acum?
Simonna, da si tu reteta aia sa ma fac si eu slaba si mai tinara, daca reteta implica alergat dupa copil mic mai bine imi string burta in poze
Aripa Ontario:
mqqm, pierduta in spatiu? Stiri despre Oliver please.
Donia, sa va bucurati de vacanta.
maru, daca am inteles eu bine ti-ai schimbat serviciul. Felicitari. Tot in To s-au ti-ai mai redus din commuting?
khristin, esti deja in vacanta ? Care e emoticonul in care crapi de invidie?
inacanada, ce iti mai fac fetele alea frumoase?
Voi v-ati mai intilnit in To?
Aripa West:
Dairopi, totul bine? In forma pisoii?
LauraB, ce mai face Diana?
Precis am uitat pe cineva...sper sa nu-mi iasa vorbe ca am facut-o intentionat.
Noi cind ne mai intilnim? Stiu ca e greu cu vacantele dar e frumos afara si putem sta pe terase.
Emma Ioana, LMA sa fii sanatoasa si fericita!
O vara frumoasa tuturor!
Doloress spune:
ANDY- felicitari! Bun venit Emma Ioana! Imi pare bine ca fratiorul este asa de grijuliu si de delicat. Si la noi treburile s-au imbunatatit simtitor. Totul e sa nu aiba ei nevoie de mine amandoi in acelasi timp ca atunci ies scantei.
Noi suntem bine, Kevin creste pe zi ce trece, la fel de cuminte si linistit, Patrick creste mai putin cuminte si mai putin linistit dar per total suntem OK. Asteptam vacanta in august, mergem in Romania 2 luni. Ne intoarcem in octombrie.
MIMITETE - lasa ca si tu trebuie sa dai reteta de frumoasa si in forma!
cge spune:
Mihaela/ Mimitete, frumos mesaj.
Ai ales bine momentul in care m-ai intrebat de Victor, e cuminte, mai ales acum ca e plecat in excursie
Si stam numai cu mandra mica, ca a remarcat ca am stat 5 ani numai cu frati-sau, n-am stat numai cu ea pana acum.
In rest, asteptam vacanta si noi si copiii.
Podeanu spune:
Mihaela chiar mi-a fost dor de tine, de cum scrii. Si de Ione mi-e dor dar ea nici pe FB nu e mai activa.S-o fi pus pe facut copii
Eu sunt f bine cu spatele, am redus sedintele la chiropractor si am reinceput sa merg la gym. Copiii au terminat azi ultimul examen, f fericiti, ei ca a venit vacanta eu ca am scapat de pachete. Miine Denisa merge la un parc cu apa, Edi nu a vrut si m-a pus sa mint si sa semnez ca pleaca cu tacsu la peste. A zis ca pur si simplu nu il mai atrage acolo.
Ah si ce e mai important AMR 6.Luni plecam in Cuba gasca de 30 de romani.
daiopri e in vacanta in Ro. Dana sper ca ai ajuns cu bine si te simti acasa asa cum ti-ai dorit de anul trecut.Nu am apucat sa-ti urez vacanta placuta
Acum cu vacantele astea e cam greu de adunat toata lumea, desi mie mi-a tare dor de sedintele noastre de terapie.
khristin spune:
Andy, felicitari mamico si sa-ti traiasca printesa
Mihaela, noroc de tine cu strigatul catalogului . Merci de intrebare, mai am un pic pana la vacanta, doar 6 zile de munca si apoi vreo 2 luni de pauza binemeritata . Spune-ne si noua pe unde te mai plimbi ca sa ma faci green envious
Dana, numaram impreuna atunci? Gasca de 30 romani? Aoleu, aveti grija sa nu va transformati in hooligans, glumeam fireste....De unde ati strans ditamai gasca asa? Noi in weekendul asta am ajuns la Kingston la 1000 insule, a fost foarte fain , nice memories... Si noi plecam pe 2 iulie, si n-am facut bagaje, trebuie sa mai fac un replenish la costume de baie, etc. dar nu-mi fac griji prea mari ca nu ne trebuie prea multe la plaja
Donia, cum ti s-a mai parut RO de la ultima vizita?
Inacanada, tot incerc sa dau de tine
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.