Scaun auto Bertoni Grand Prix pareri...

Scaun auto Bertoni Grand Prix pareri... | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetele, trebuie sa-i cumpar urgent lui Iustin un scaun de masina..nu prea dispun de banuti ff multi..am vazut in Carrefour un scaun de la Bertoni grand prix...ati auzit de scaunul asta..e ok sau nu-i asa bun...e redus de la 400 la 300 si ma gandeam sa-l cumpar azi...Astept pareri !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

http://www.nichiduta.ro/images/produse/2011/04/Scaun-Auto-Bertoni-Grand-Prix-5648-4.jpg

asta e scaunul de care intreb!

Mergi la inceput

Se pare ca n-a auzit nimeni de scaunul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ce sa spun, Oana...noi am folosit un scaun no-name, nici nu stiu cum il cheama, scrie pe el ca e pana la 18 kg, si dupa asta m-am orientat, sincer, sa il pot folosi cat mai mult.

cred ca si cel din poza se prinde bine de masina, vad ca are si acele aparatoare laterale...din punctul meu de vedere e ok. Daca si puiul se simte bine il el, atunci...de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

nu stiu nimic despre scaunul pe care intentionezi sa-l cumperi dar uite dupa ce m-as ghida eu:

sa fie adecvat greutatii pe care o are copilul, eventual sa se poata ajusta pe masura ce copilul creste

sa se potriveasca cu masina pe care o ai (are/n-are isofix)

centura scaunului sa aiba 5 puncte de prindere si sa fie de lungime ajustabila, astfel incat sa poata fi fixata corect atunci cand copilul este imbracat mai gros/mai subtire

daca ai copil micut va dormi mult in masina, asa ca verifica daca scaunul se intinde suficient pentru ca bebe sa aiba un somn cat mai confortabil

scaunul trebuie sa fie usor de instalat si sa aiba manual de utilizare/instalare

husele sa poata fi spalate, n-ai idee in ce hal se pot murdari

in final, ia copilul cu tine la cumparaturi si pune-l in scaun, vezi cum se simte, cat este de comfortabil

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nici eu nu stiu nimic de Bertoni, fetele au punctat bine regulile esentiale in alegerea scaunului

Adra, eu din cate stiam, odata intors copilul cu fata la drum trebuie sa stea in pozitie verticala si nu intins pt a dormi ca in caz de coliziune este mai bine protejat in poz verticala.

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Ms fetelor, l-am comandat pe net, sper sa fim multumiti de el.Va multumesc pt sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

As vrea sa intreb fetele care au folosit deja scaun de masina caruia nu i se inclina spatarul, cum dorm copiii la drum lung. Am folosit scaun 9-18 kg care se inclina in 5 pozitii si acum vreau sa iau scaun pana la 36kg, dar sunt f putine modele care se si inclina. Thea doarme super cand mergem la un drum mai lung si nu stiu daca nu s-ar chinui stand la verticala.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Laura noi avem un scaun de masina pt 36 kg, e din acela care nu se inclina pentru dormit (doar daca spatarul banchetei se inclina si asta nu se poate la toate masinile).
E cam incomod pt dormit; desi am folosit tot felul de pernute pt sprijinirea capului, tot ii cade capul in fata cand doarme.
Al nostru este Inglesina Mille Miglia si cand l-am cumparat noi nu cred ca existau din acelea care se inclina ca si scaunele care se folosesc pana la 18 kg.
Pt mine e un stres sa stau cu ochii pe copil si sa-i asez capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ela, laura, incercati sa folositi pernutele acelea speciale de calatorie, care ofera suport capului si gatului. sunt fie in varianta gonflabila, fie din material textil, umplut cu...ceva.

eu i-am luat fetitei mele anul trecut, cand avea 3 ani, un scaun de masina de la primii pasi, m-a incantat faptul ca este incapator (adica nu sta ca o momaie in el, fara sa-si poata misca umerii si mainile), spatarul se poate aranja in mai multe pozitii, suportul pentru cap este reglabil pe inaltime, are manere rabatabile, suport rabatabil de sticla/pahar. si nici nu am dat foarte mult pe el, cred ca era si la oferta.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ela Corina multumesc mult fetelor.
Nush daca Thea ar accepta pernuta aia de se pune in jurul gatului, ea mai adoarme pur si simplu, fara avertisment si nu as mai deranja-o sa i-o pun....
O sa mai caut oferte de scaune pe net. Ce-mi surade acum este caretero diablo, care se inclina in 3 pozitii si e destul de ieftin...sper doar sa nu stea inghesuita in el cand mai creste.
http://www.mykids.ro/7-c7/scaune-auto-copii-9-36-kg-s96/scaun-auto-copii-caretero-diablo-xl-albastru-deschis-d844.html

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput