Scaun auto Bertoni Grand Prix pareri...
Raspunsuri - Pagina 2
Ela2001 spune:
Corina avem pernute si gonflabila si din material textil si capul nu-i sta bine cu nici una din ele. La drumuri lungi e un chin somnul copilului si nici n-am loc sa stau in spate (caci am 2 scaune de masina) ca sa-i aranjez tot timpul capul.
As cumpara altul, dar nu-mi vine sa mai dau banii pe alt scaun. Poate celui mic o sa-i cumpar altul atunci cand va fi cazul.
Edit: Pe mine m-ar interesa pareri de la mamici care au cumparat scaune pt grupa 15-36 kg si care sunt rabatabile.
CorinaDani spune:
noi cand am plecat la drum lung, am procedat in felul urmator : cand stiam ca e ora ei de dormit sau vedeam ca da semne de oboseala, opream masina, mutam scaunul ei pe scaunul din fata-dreapta si intindea tati repede prosopul, cearsaful si pernuta, pe bancheta din spate. apoi era o chestiune de minute pana pitica mea adormea, normal ca stateam langa ea sa nu cada de pe bancheta in timpul somnului. in scaun nici fetita mea nu poate dormi bine. stiu ca e un compromis cum procedam noi si ca siguranta copilului e pusa in mare pericol in caz de ceva...insa prefer sa doarma asa, decat sa nu doarma deloc si sa nu ne mai putem intelege cu ea mai tarziu...mai ales daca drumul e lung, cum a fost cand am fost in Bulgaria anul trecut si am facut aproape 8 ore pana la destinatie...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Ela2001 spune:
Corina e f periculos; eu n-as risca. Ii tin in scaun indiferent de situatie si de cat de lung este drumul.
adra_bell spune:
Ela, si noi tot Inglesina Mille Miglia, si-mi pare rau ca l-am cumparat. Totusi, pe masura ce a mai crescut, parca sta din ce in ce mai bine.
Eu indes niste pernute mici de plus intre tetierele acelea si scaun si asa doarme mai bine si cateodata ii pun si copilului intre umar si obrajor. De calatorit am calatorit mult cu el, dar se putea sa fi fost mai bun.
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Ela2001 spune:
Adra si eu ma asteptam sa fie mai bun, fiind Inglesina. Macar este destul de mare si are protectii laterale mai bune decat altele.
Laura Ioana spune:
Si eu am acum inglesina (9-18kg) si e super, doarme in el f bine (are 5 pozitii de inclinare)...am fost si-n Bulgaria si in Austria si la noi pe litoral si doarme mult, chiar ii place. Cand urcam in masina si-i spun ca mergem la Bucuresti, de ex, imi cere sa-i dau scaunul pe spate sa doarma un pic si doarme macar pana la Focsani (cam 1/2 din drum).
M-am convins, gata, ii voi lua neaparat tot un scaun care sa se incline, ca facem cateva drumuri lungi pe an. Si tre' sa ma grabesc ca deja are 18 kg si 105cm
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
oana_lex82 spune:
Buna fetelor, mi-a ajuns scaunul..e ff ok..am si facut o proba la un drum mai lungut..sta ff bine in el, doarme bine..ma declar multumita si de pret/calitate!