Telefoane enervante si deranjante
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorikay/Lorikay.jpg)
Lorikay spune:
Noi am patit-o prin SMS. Eram in masina, sotul conducea si primeste un mesaj pe telefon. Fiind la volan imi spune sa il citesc eu. Deschid mesajul si raman masca: o tipa il facea cu ou si cu otet ca a plecat si a lasat-o ca pe proasta cu amandoi copii si termina cu niste blesteme crunte. Ne-am lamurit pana la urma ca tipa gresise numarul (a sunat-o sotul, chiar daca ea daduse mesajulde pe numar de Italia). Plecase cu iubitul in Italia in urma cu 4 ani si acum o lasase cu cei 2 copii si plecase in alta parte.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bulinuta27/bulinuta27.jpg)
bulinuta27 spune:
foarte tari
aseara mi s-a intamplat:
aloo, doamna doctor?
eu: nu
ea continua: doamna doctor vroiam sa va intreb..
eu: nu sunt doamna doctor
ea: doamna doctor lupu am o problema
eu: eu nu sunt doctor sunt inginer spuneti-mi si va ajut
mi-a inchis
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
![](images/user_woman.png)
OanaP spune:
Asta imi aduce aminte de glumele pe care le faceam pe vremuri cu fratele meu. Sunam diverse persoane din cartea de telefoane (de regula nimeream persoane in varsta acasa la ora aia) si ii luam:
- Buna ziua suntem de la telefoane, va rugam sa ne spuneti cati metri de cablu telefonic aveti in casa?
Si de aici variam, in functie de ce raspunsuri primeam:
- ca trebuie sa si-l taie, ca vor lua amenda
- sa sufle in receptor
- sa spuna zizi zice zece
Si o tineam asa pana cand aia se prindeau ca e cineva care se tine de sotii si ce ne mai boscorodeau! Mai nostim era sa ii sunam inca odata si inca odata pana cand ii scoteam din minti.
Bine inteles ca dupa aia ne luam si noi urecheala cand venea factura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
AkaManah spune:
Dap. Uneori fazele de genul acesta sunt sinistre sau scot din tine ce nu stiai ca ai.
Faza 1: La 4 dinineata suna telefonul si aud:
- e politia la mine! Ce sa fac?
- pauzaaa. Nu reuseam sa procesez
- Tu auzi mah ca sunt astia la mine si nu stiu ce sa fac?
- Da` de ce sunt acolo? Ce ai facut?
- Esti un prost! Eu iti cer ajutorul si tu te comporti ca ei!
De aici nu pot reproduce dar daca mi-a urmat sfatul a fost foarte apreciata de politisti.
Faza 2:
Suna telefonul pe un numar cumparat de o zi. Il avea numai prietena mea (actuala sotie).
- Ba, iar te-ai dat la nevasta mea! (accent de Bucuresti)
- Amice, ai gresit numarul. ADIOS!
Inchid.
Suna telefonul:
- Ba te sparg daca imi inchizi telefonul in nas! Dupa ce imi f... nevasta faci figuri.
- Domule ai gresit. Pe bune. Nu sunt eu acela!
- Ba faci misto cu mine. Ma p... pe tine de aproape! (sincer injuratura mi-a placut si de aceea am tinut-o minte si i-am mai si acordat un timp de conversatie)
"Eu"- Bun! Cine sunt eu? Sa lamurim situatia.
- Esti bla bla din Targoviste si ai o relatie cu sotia mea.
- Sunt din Alba deci ai gresit!
- Ce mah? Ma faci tu pe mine? Pai ai accent de Targoviste!
- Eu?!!!!
- Da mah! Esti bip biiiip
Am cedat nervos si "am recunoscut" ca am o relatie cu nevasta-sa ba i-am si descris unele momente fierbinti dintre "noi".M-am tot gandit dupa daca am procedat corect dar imi facuse creierul varza cu injuraturile.
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Violeta, nu prea ai ce sa faci decat daca vezi numarul de la care suna.
Daca ai telefon cu ID caller, serviciul in sine costa 1 euro/luna. Si in 24 de ore il ai functional.
Eu am Id caller si ii sun inapoipe ratacitii care ma supara.
Acu' catva timp ma tot suna un baietel de vreo 4-5 ani.
Ma intreba daca e doamna cacat, se hlizea si inchidea. De 20 de ori pe zi.
Dupa 3 zile am sunat eu inapoi. A raspuns baietelul. I-am zis: "Sunt doamna Cacat ce mai faci?" Nu am mai auzit decat cum a cazut telefonul pe jos.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Violeta, nu prea ai ce sa faci decat daca vezi numarul de la care suna. Daca ai telefon cu ID caller, serviciul in sine costa 1 euro/luna. Si in 24 de ore il ai functional. Eu am Id caller si ii sun inapoipe ratacitii care ma supara. Acu' catva timp ma tot suna un baietel de vreo 4-5 ani. Ma intreba daca e doamna cacat, se hlizea si inchidea. De 20 de ori pe zi. Dupa 3 zile am sunat eu inapoi. A raspuns baietelul. I-am zis: "Sunt doamna Cacat ce mai faci?" Nu am mai auzit decat cum a cazut telefonul pe jos. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Hahahaha
![](radtare.gif)
Eu am primit un telefon cand eram in luna a 8,5-a, stateam pe canapea cu sotul meu. Era o doamna care m-a intrebat daca mai e Aurel cu mine. Eu: ati gresit numarul. Ea: te rog sa recunosti!
Eu: ce sa recunosc doamna, n-am niciun Aurel in casa! Ea: stii ca e preot, da? E pacat de la d-zeu! etc etc etc totul s-a terminat cu mine sfatuind-o sa divorteze, ca nu merita, etc.
A doua zi m-a sunat sa-mi spuna ca n-o sa-mi faca jocul sa-mi lase drumul liber :))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ina.click spune:
citat din mesajul lui viviana Violeta, nu prea ai ce sa faci decat daca vezi numarul de la care suna. Daca ai telefon cu ID caller, serviciul in sine costa 1 euro/luna. Si in 24 de ore il ai functional. Eu am Id caller si ii sun inapoipe ratacitii care ma supara. Acu' catva timp ma tot suna un baietel de vreo 4-5 ani. Ma intreba daca e doamna cacat, se hlizea si inchidea. De 20 de ori pe zi. Dupa 3 zile am sunat eu inapoi. A raspuns baietelul. I-am zis: "Sunt doamna Cacat ce mai faci?" Nu am mai auzit decat cum a cazut telefonul pe jos. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Bwahahahha! Genial!
Cel mai frumos martisor: Alex
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inbox/inbox.jpg)
inbox spune:
E mortala!!!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Acum am descoperit si eu subiectul asta. Super haios!
Eu nu am patit faze din astea, pe mine doar ma pisau la cap unii cu niste jocuri de noroc. Sunau de pe numar ascuns, asa ca de atunci resping orice apel primit de pe numar ascuns. de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
5 sapt cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
![](images/user_woman.png)
irinai spune:
Mie mi s-a intamplat de doua ori...
Prima data un domn isi diverta numarul catre numarul meu. Nu mult, cate 3-4 ore/zi. Timp in care, vreo doua saptamani la rand, m-a sunat o doamna care vroia sa vorbeasca cu el. I-am explicat ca nu este posibil, ca este o greseala. Deja din a doua zi de discutii incepuse sa tipe la mine ca stie ca suntem impreuna si nu vreau sa il dau sa vorbeasca cu el. Ca ea are numarul in agenda, si ca sigur nu este o greseala.
Dupa o saptamana incepuse sa ma ameninte, ca daca nu il dau vine la mine si ma paruieste. Era enervanta.
Si nici nu am reusit sa aflu numarul celui care isi diverta telefonul catre numarul meu. Noroc ca a incetat relativ repede.
O alta intamplare care era deja obsesiv de deranjanta...Ma suna un domn care vroia sa vorbeasca cu Dorina. I-am explicat ca este o greseala, dar nu a inteles. Si timp de vreo 3 luni ma suna tot timpul si incepea sa planga sa vin acasa. La un moment dat a sunat si o doamna mai in varsta care a inceput sa tipe la mine ca mi-am parasit barbatul si copilul ca sa plec la amant.
Si a sunat si copilul. Care spunea "Mami, vino acasa". Sincer, mie mi se rupea sufletul de mila copilului.
Daca nu raspundeam, suna pana o faceam. Ii explicam de fiecare data ca a format un numar gresit, dar imi spunea " Nu este adevarat, ce, eu nu iti cunosc vocea? Cand vii acasa?"
Apoi trimitea mesaje. Cu "te iubesc", si "iarta-ma" si "intreaba copilul de tine".
Ma mai lasa vreo 2 zile si suna din nou. I-a raspuns si sotul meu, au raspuns colegii, dar lor le-a inchis.
Si nici nu puteam sa tin telefonul inchis, caci era cel de la firma.
Am sunat la operatorul de telefonie sa blocheze numarul, dar mi-au spus ca nu pot face nimic fara un ordin de la politie. Iar la politie nu aveam timp de pierdut.
A incetat la un moment dat, iar eu ma mai intreb cateodata daca Dorina s-a intors acasa...