Telefoane enervante si deranjante

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Ce curios! De ce oare marea majoritate a greselilor sunt drame emotionale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Alta poveste legata de telefoane, drame si necunoscuti.
Intr-o dimineata, sa fie cam 6, primesc un sms pe mobilul de serviciu. Surpriza, cand ma uit de la cine... era de la mine, de pe telefonul personal.
Ma uit in text,doar atat "Hotel Confort".
Ma uit in celalalt telefon, nu aparea nimic la expediate.
Cum Doamne iarta-ma?
Ma mananca...si dau reply cu "?" sa vad daca ajunge pe tel. personal.
Nu ajunge, in schimb ma suna in mai putin de 2 minute o cucoana isterica... (de pe numarul meu personal) sa ma intrebe cine sunt si cum imi permit sa-i dau sms-uri la ora aia. Langa ea un nene extrem de agresiv care urla ca vrea sa stie cine e la tel si cu cine-si da nenorocita (de langa el) sms-uri.
Recunosc ca m-am gandit ca respectiva e cu musca pe caciula asa ca mi-a fost teama pentru integritatea ei corporala sa pomenesc de SMSul cu hotelul :). Asa ca m-am pretins proaspat trezita din somn, i-am spus ca nu inteleg ce vrea de la mine la ora aia si am scurtat convorbirea.
Misterul ramanea insa, cum sa primesc sms de la propriul numar si cum sa ma sune dna (pe care o banuiesc si acum adulterina :) ) tot de pe el.
M-am interesat la providerul de telefonie mobila si uite ce-am aflat:
Telefonul in general citeste ultimele 7 cifre memorate, le ignora pe primele... Asa ca se poate ca atunci cand te suna persoana, cu numar similar unuia pe care il ai in agenda, dar prefix diferit sa-ti apara numele pe care il ai memorat. Deci nimic ciudat in partea tehinca.
Dar cat de ciudat sa-mi dea sms din greseala cineva cu un nr aproape identic cu nr meu personal al carui (presupus de mine) amant sa aiba numar foarte similar cu nr meu de serviciu?

Si ma mai intreb daca s-or fi intalnit pana la urma la Hotel Confort dupa toata povestea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

el: cucoana, tot nu merge...
eu: ce?
el: com ce? tilivizorul...
eu: ati gresit numarul, nu stiu despre ce vorbiti...
el:am cumparat ieri antena, am pus-o si nu merge...(aud alaturi o voce de femeie: ce zice ma?..zice ca am gresit numarul..ea:da-o incoace..si ma preia..)
ea: auzi fa? ai zis ca merge cu antena asta, ti-am dat banii, de ce nu merge tilivizoru? ca vin peste tine si-ti fac..si-ti dreg ..etc.
eu: doamna, ati gresit numarul...
ea: doamna este ma-ta si toata familia ei, mie sa vii sa-mi faci tilivizorul, da? etc. ....percuteaza intr-un final cum? am gresit nr?
eu: da
ea; noi suntem din Radauti, tu de unde esti?
eu: Bucuresti...
se aude zgomot de fond, cum pasa telefonul, si o aud: da-o dreaq ca-i din Bucuresti, n-are ea cum sa rezolve cu tilivizorul nostru...
marturisesc ca a fost halucinant... am tras aer in piept si am vrut sa ma racoresc, sun inapoi, nu apuc sa zic nimic
ea: de ce suni, fa, daca nu esti in stare sa repari tilivizorul?
M-a umflat un ras isteric...

a doua patzanie
facusem un abonament nou pe care il foloseam doar cu ai mei, familia... la vreo 3 luni am parte de prima tentativa de "incarcat cartele"...marturisesc ca si acum tremur: stiau cum ma numesc si vroiau ultimele patru cifre din CNP ca sa nu-mi blochezez accesul (chipurile nu platisem factura)... in prima faza m-au luat usor: unde am achitat? (stiau ultima suma de plata), le-am spus ziua, banca, chiar credeam ca este o greseala pe undeva... m-au sunat la interval de cateva minute si aici mi-au cerut ultimele patru cifre, ma rog, m-am prins ca-i facatura,am spus ca anunt Politia si pana sa inchid telefonul,m-a injurat si gata... am trecut peste episod.. am incercat sa fac reclamatie verbala nu am reusit sa trec de robotul companiei, am scris un mail, am dat numarul de la care am fost sunata... nu m-a sunat nimeni inapoi... am trecut peste incident, hotarata sa renunt la servicii cu proxima ocazie... Dupa aceea au inceput sa curga mesajele: floare de colt, floare de mac, ce "haladita" sunt eu si cum nu m-am lasat pacalita, cum nu las eu oameni ajunsi dupa gratii din greseala sa faca un ban cinstit, etc.. Apoi telefoane la care nu am raspuns..
Intr-o zi, fratele meu era in vizita, suna telefonul si-i zic, era telefon doar de familie, raspunde tu, cred ca-i mama.... El raspunde, asculta pret de cateva minute, inchide si-mi zice: soro, ai dat de naiba, asta mai are 7 ani de parnaie si ti-a promis ca te cauta cand iese din puscarie ca esti femeia vietii lui!!!!Ca stie din CNP ca esti mai batrana cu 5 ani ca el, da" nu conteaza, iubirea-i mare!!!
M-a apucat rasu-plansu" am scos cartela din telefon, am pus-o deoparte si am platit abonamentul inca vreun an jumate, degeaba, fratele meu a facut ceva cercetari si a aflat ca acel nr nu a apartinut niciodata companiei respective(lucreaza in domeniu)...habar nu am de tehnica, probabil au facut in asa fel ca pe ecran sa apara un alt numar, nu stiu, stiu doar ca persoana respectiva imi stie numele si primele cifre din CNP
Mai am 5 anisper ca pana atunci sa-si gaseasca fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Eu nu raspund la bipuri si sa fie cu sutele pt ca cei pe care ii cunosc ma suna sau imi trimit sms uri altii nu ma intereseaza. O singura data am patit ca in timpul unei ore cat mi-am lasat telefonul pe silance sa se adune vreo 50 apeluri pierdute si mi-a fost mila de disperat.
Sun:
- Alo....
- Ma faci sa astept ca un prost in gara....?
_Pai ati gresit, cred numarul
- Nu, asa ne-am inteles ca te sun cand sunt in gara
- Imposibil...la noi in oras nu este gara
_ Atunci ma scuzati....ce dracu de numar oi fi format?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

AkaManah, esti total! Cat am putut sa rad la povestirea ta!!! Si io am inregistrat injuratura, chiar e originala, frate! Mai rar!

Viviana, si povestea ta a fost bestiala!
De fapt, la toate povestile am ras cu lacrimi, mai putin la aia cu copilasul, care ar fi fost haioasa daca nu ar fi facut copilul din ea una atat de dramatica.

Vroiam sa va spun ca n-a mai sunat aia, ori si-a dat seama tampita, ori, mai stii, chiar o fi fost inregistrare cum zice xio, desi am mari indoieli. Dar acum sper ca nu va opriti din povestit. Ma duc la "mi-a fost rusineeeeee" sa caut povestioara mea cu un telefon pe care l-am dat eu aiurea sa va dau copy si aici, si aia a fost tare. Trebuie sa mai fac si eu un efort sa tin subiectul viu, nu?
Revin cu povestioara.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Faza de care va povesteam anterior:

Sun la Salvare, din greseala, vrand, evident sa sun la taxi.
Raspunde tipa, nu sunt atenta, spun repezit: trimiteti, va rog, cat se poate de repede o masina in Bd. Tineretului nr, sc, bloc etc.
Tipa: ce s-a intamplat?
Eu, perplexa: Nimic, ce sa se-ntample? Vreau o masina in bd. tineretului.
Tipa (nu stiu nici pana acum cum de n-a inchis): imi spuneti, doamna, care e problema, de ce sa trimit masina la adresa?
Eu, din ce in ce mai nervoasa: Si pentru care motiv, ma rog, ar trebui sa detaliez eu aici motivele pentru care vreau o masina? O trimiteti sau nu???
Ea (probabil si-a dat seama, habar n-am): Deci spuneti, doamna, care e problema? Cui ii e rau?
Eu (inca nervoasa rau): De ce ar trebui sa ii fie cuiva rau ca sa chem o masina??? Trebuie sa ajung urgent intr-un loc, trebuie sa mi se faca rau, sau cum?
Tipa: Doamna,dvs stiti unde ati sunat? La Salvare!!!!
Eu (isterizata de ras): Aoleo, ma scuzahahahahahaaaaati!
Logic, a inchis tipa, razand si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Nu e a mea, ci a unei prietene. De fApt a sotului prietenei.

Suna telefonul.

- Alo?
- Vasile nu veni ca s-a intors barbata-meu!

Click.

Si asa as fi vrut sa stiu daca a venit totusi Vasile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Faza de care va povesteam anterior:

Sun la Salvare, din greseala, vrand, evident sa sun la taxi.
Raspunde tipa, nu sunt atenta, spun repezit: trimiteti, va rog, cat se poate de repede o masina in Bd. Tineretului nr, sc, bloc etc.
Tipa: ce s-a intamplat?
Eu, perplexa: Nimic, ce sa se-ntample? Vreau o masina in bd. tineretului.
Tipa (nu stiu nici pana acum cum de n-a inchis): imi spuneti, doamna, care e problema, de ce sa trimit masina la adresa?
Eu, din ce in ce mai nervoasa: Si pentru care motiv, ma rog, ar trebui sa detaliez eu aici motivele pentru care vreau o masina? O trimiteti sau nu???
Ea (probabil si-a dat seama, habar n-am): Deci spuneti, doamna, care e problema? Cui ii e rau?
Eu (inca nervoasa rau): De ce ar trebui sa ii fie cuiva rau ca sa chem o masina??? Trebuie sa ajung urgent intr-un loc, trebuie sa mi se faca rau, sau cum?
Tipa: Doamna,dvs stiti unde ati sunat? La Salvare!!!!
Eu (isterizata de ras): Aoleo, ma scuzahahahahahaaaaati!
Logic, a inchis tipa, razand si ea.

Daca ziceai ca doresti un Taxi nu se mai taragana conversatia
Apropo de masina, cand am mers la rezidentiat in Bucuresti am stat la cuscra parintilor prietenului, ea fiind bucuresteanca. Imi explica pe unde sta si imi spune ca trebuie sa iau masina de langa gara. Eu ma tot gandeam ce naiba de masina, eo fi vreun fel de maxi-taxi? sau sa iau taxi-ul?
Dupa aceea m-am lamurit ca se referea la autobuz.
E greu ca regionalismele astea

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu la subiectul asta ma clasez de partea cealalta

In agenda telefonului am foarte multe nume asemanatoare :
Andreea S
Andreea V
.
.
.
Andreea X
...e chiar interesanta o conversatie din asta :
eu: Alo..buna Andreea,te caut cu problema x
Andreea: care problema?
eu: fata,n-ai toti neuronii cu tine?pai,problema aia cu Costel de la departamentul x
Andreea: nu cunosc nici un Costel
eu: imi dau seama ca ceva nu-i in regula si ma uit la telefon ...scrie Andreea la apelat ,tot nu realizez si ma enervez ...bey,daca nu vroiai sa ma ajuti puteai sa-mi spui de la inceput
Andreea: ti-o fi promis mama ceva ,ca eu la scoala n-am departamentul X
...era fata nasilor si era eleva la liceu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am patit-o cand eram insarcinata prin luna 7-a. Noaptea pe la 4 tot suna telefonul fix, de cateva ori, cand raspundeam nimeni in celalt capat, in alta noapte, tot pe la 4, suna interfonul, dar ce interfon aveam atunci, cand suna imi statea inima in loc. Si a durat cateva luni bune, deja eram acasa cu Petra si tot erau episoade dina stea, atunci am pus ID caller si vad ca e numarul vecinei de jos. O intreb ce probleme are? Si imi spune: ce tot faceti voi noaptea, ca se aude cum izbiti patul de perete si nu poate dormi. O chem la mine sa vada ca nu de la noi se aude, si copilul imi doarme linistit, iar ea cu o scuza foarte vaga spune "bine". Pana la urma ne-am dat seama ca era de la vecinul de la scara celalata, de la etajul 3 , era ceva problema cu centrala si se auzea prin pereti la noi mai tare dacat la el.

Mergi la inceput