Telefoane enervante si deranjante

Telefoane enervante si deranjante | Autor: violetan

Link direct la acest mesaj

Cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns?
Ieri am primit vreo 7 telefoane de la o individa, care nu pricepe ca greseste numarul. Ca sa va fie mai clar, iata cum a inceput.

Ring!
Raspund.
Ea: Cine esti, nenorocito?
Eu (pentru ca eram bine dispusa): Pentru ca tu ai sunat, cred ca ar trebui sa te intreb eu pe tine. Deci: cine esti tu, nenorocito?
Ea: Auzi, tu sa nu faci glume cu mine si da-mi-l pe frati-tu la telefon nimediat.
Eu: Ai gresit numarul de telefon, n-am nici un frate.
Ea: tu nu-ntlegei ca s-a terminat, nenorocito? Da-l imediat pe-ala la telefon.

Si asa a continuat inca vreo doua conversatii in care deja am incercat sa ii explic frumos ca a gresit.
Evident ca nu i-am mai raspuns la celelalte apeluri. Asa cum ma asteptam, a sunat de 6 ori fix la 6 dimineata, cand copilasul meu doarme. Eu nu inchid telefonul si nici nu-l pun pe silent pentru urgente si serviciu...

Ce credeti? am vreo sansa cu cei din reteaua de telefonie sa blocheze numarul disperatei aleia, ca altfel nu stiu sa ma exprim???

Multumesc pentru ajutor.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Of of, mai mai

Hell has no fury like a woman scorned, zicea William Congreve.
Doamna respectiva e furibunda si va fi destul de greu sa inteleaga ceva rational; momentan are fix atata inteligenta si determinare cat un taur.

Uite ce fac eu daca patesc dintr-astea: vorbesc TARE, CLAR, RAR. Cuvinte putine.

"NU SUNT EU AIA. Alo, doamna. NU SUNT EU AIA. Cocoana? Greseala! NU SUNT EU AIA!"

Dar nu e musai sa fie o femeie apropos,o prietena s-a luptat juma de zi telefonic cu niste Gigei care sunau la un numar evident gresitsa raporteze ca "Am adus soba, doamna! Pai ce facem, stam acilishea cu soba in strada!"

Edit:
Reteaua de telefonie nu ti-l blocheaza
DAR, daca e mobil, poti sa blochezi tu, cred? adica poti sa faci sa se duca direct in mesageria vocala, sotul meu asa a facut cu cineva care-l tot intreba de sanatate la ore inoportune.
Majoritatea au optiunea asta, ia uita-te pe Call Settings

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

ina, multumesc, ia sa verific daca merge.

Edit ca sa zic ca m-ai distrat grozav cu patania aia cu soba!
Ce oameni, frate!
Asa a patit si sotul meu. El lucreaza la banca, la prevenire fraude. Trebuia sa sune la una sa verifice o posibila fraudare a cardului ei. Raspunde una in varsta. Sotul meu intreaba: Sunteti doamna XY? Aia raspunde: nu, sunt mama ei, de ce o cauti? Sotul spune pe scurt ce vrea, iar aia ii zice: fata mea s-a maritat si nu mai are voie sa mai iasa cu barbati. Si ii tranteste telefonul in nas. Asta incepe sa rada si revine, in ideea de a explica inca o data ca una-i frauda, alta-i sexul. Aia ii mai spune inca o data ca n-are ce discuta cu fata ei, care, recent a parasit scena sexului ocazional, dedicandu-se, trup, dar mai ales suflet alesului ei.
Multi dusi cu pluta, frate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns?
Ieri am primit vreo 7 telefoane de la o individa, care nu pricepe ca greseste numarul. Ca sa va fie mai clar, iata cum a inceput.

Ring!
Raspund.
Ea: Cine esti, nenorocito?
Eu (pentru ca eram bine dispusa): Pentru ca tu ai sunat, cred ca ar trebui sa te intreb eu pe tine. Deci: cine esti tu, nenorocito?
Ea: Auzi, tu sa nu faci glume cu mine si da-mi-l pe frati-tu la telefon nimediat.
Eu: Ai gresit numarul de telefon, n-am nici un frate.
Ea: tu nu-ntlegei ca s-a terminat, nenorocito? Da-l imediat pe-ala la telefon.

Si asa a continuat inca vreo doua conversatii in care deja am incercat sa ii explic frumos ca a gresit.
Evident ca nu i-am mai raspuns la celelalte apeluri. Asa cum ma asteptam, a sunat de 6 ori fix la 6 dimineata, cand copilasul meu doarme. Eu nu inchid telefonul si nici nu-l pun pe silent pentru urgente si serviciu...

Ce credeti? am vreo sansa cu cei din reteaua de telefonie sa blocheze numarul disperatei aleia, ca altfel nu stiu sa ma exprim???

Multumesc pentru ajutor.

Daca este vorba despre telefonie mobila, nu, cei de la telefonia mobila nu vor rezolva nimic. Am fost si eu intr-o asemenea situatie, ma sunau diversi indivizi obsceni. Cica nu era numar de abonament, ci de cartela, si nu il puteau bloca. I-am amenintat ca ma duc direct la Politie si solicit punerea numarului sub urmarire, cu plangere pentru hartuire. Ia procedeaza si tu asa.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Zi merci ca erau la telefon, nu la usa
Acum vreo juma de an ma sunau niste recuperatori la interfon, cautand firma care avusese sediul unde locuim acum.
Era o discutie circulara si tampa:
- Decii....io aicea vad restanta da plata pa adresa asta.
- Restanta cui, bre?
- A firmei cutarica.
- Io nu-s firma cutarica! Firma a plecat, pa!
- Unde?
- De unde dracu sa stiu?
- Deciiii....io aicea vad...ca tre sa iau banii da la adresa asta.

Pana n-am zbierat o data niste cruci, dumnezai si organe reprodutive de a rasunat parcarea si au rosit vecinii cand ma vedeau 2 saptamani, plus amenintat cu politii, trasnete si ochi crapati, n-am scapat de ei.

Reveneau saptamanal :)) "decciii....."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Uite ce fac eu daca patesc dintr-astea: vorbesc TARE, CLAR, RAR. Cuvinte putine.

"NU SUNT EU AIA. Alo, doamna. NU SUNT EU AIA. Cocoana? Greseala! NU SUNT EU AIA!"

si merge? ca la mine n-a tinut ma suna o anume tanti Tina, convinsa ca eu sunt Lia, si ca sunt singura persoana care-i poate spune ce mai face Viorel (inca nu stiu daca eram sau nu maritata cu Viorel ). si nu, n-a mers cu "nu sunt eu Lia", replica era "ce, crezi ca nu-ti recunosc vocea?"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

si merge? ca la mine n-a tinut ma suna o anume tanti Tina, convinsa ca eu sunt Lia, si ca sunt singura persoana care-i poate spune ce mai face Viorel (inca nu stiu daca eram sau nu maritata cu Viorel ). si nu, n-a mers cu "nu sunt eu Lia", replica era "ce, crezi ca nu-ti recunosc vocea?"

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

"Pe Viorel l-a calcat trenul acum un an, tanti Tina. Imi pare rau"

...mai stii, poate asa merge
edit: sau in caz cae cardiaca doamna tina: " A luat viza in Canada, nu mai stiu nimic de el"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Am patit si eu o chestie similara cu telefonul acum ceva timp. Pentru ca persoana de la capatul firului n-a vrut sa inteleaga ca nu ne cunoastem si nu avem ce discuta, am lasat telefonul deschis si l-am pus langa mine (aveam ceva de munca pentru birou). Dupa ce mi-a ascultat vreo trei minute tastatura, a inchis. A mai sunat de cateva ori, am deschis telefonul dar n-am vorbit. A vazut ca n-are cu cine vorbi si pana la urma s-a plictisit . Poate functioneaza asa, cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

la partea cu viza nu m-am gandit de "omorat" l-am omorat o data pe Viorel (cred c-au fost mai mult de 10 telefoane), ca nu mai rezistam la intrebarea "da' ce mai face Viorel, mai traieste?"

stati linistite, pare ca nu e cardiaca tanti Tina. a revenit si dupa telefonul ucigas conversatia a continuat la modul "si pe mine de ce nu m-ai anuntat cand a murit?" "si unde l-ai ingropat?" (cred ca totusi eram nevasta lu' Viorel). "la ... Ghencea" "tu ma minti, n-aveai cum, ca doar nu era militar" "pai... la Ghencea civil" "da' de unde ai avut tu bani de loc de veci la Ghencea? aa, da, ti-or fi dat ai tai, erau instariti"...

si tot asa

in schimb, la "doamna, va rog sa intelegeti ca ati gresit numarul, eu mi-am instalat telefonul in urma cu un an, cand m-am mutat aici, e o confuzie" nu percuta deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Dupa inca cateva zile te va suna de pe un alt numar un tip care te va intreba: Nu va suparati, nenorocita aia m-a cautat cumva?

Mergi la inceput

Hahaha, genial, Mianna :))

Topicul asta promite sa fie hazliu, mai are cineva experiente asemanatoare, sa il dezvolte?

Violetan, mult succes cu blocatul

Mergi la inceput