Telefoane enervante si deranjante

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

tari fazele
de top raman ale lui Vio si ale miannei cu tanti tina si viorel

Vio, nu poti filtra apelurile? sa iei numarul respectiv si sa-l pui la "cosul de gunoi", iar cand te suna de pe acel nr, tu nu mai auzi telefonul...

Am patit si eu o faza din asta, dar nu cu asa urmari, deci doar o convorbire, care tot asa se invartea in loc.
Omul: "Alo, buna ziua, in legatura cu banii aceia..."
(noi tocmai comandasem ceva pe e-mag si trebuie sa ajunga comanda acasa si sa o platim, si credeam ca ei or fi)
Eu: care bani? pai vi-i dam cand ne aduceti comanda
omul "pai da, ca sunteti restanti demult"
eu: pai cum restanti, ca nici nu ati venit
omul: "pai v-am dat la inceputul iernii ajutorul pt incalzire" (era vorba de niste lemne pentru care omul ala astapta ceva bani)
L-am lamurit pe om ca nu-s eu cu lemnele si nu a mai sunat. N-o fi format numarul corect de prima data...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io, da nu cu telefonul.
De 3 !!! ani niste jandarmi cauta la mine acasa pe o anumita doamna care a calcat pe cineva cu masina.
Intii o cautau sa ii dea citatia pentru proces.
Apoi au cautat-o sa o aresteze.
I-am plimbat in casa, le-am aratat buletinul, le-am aratat la asociatie ca numai noi 3 stam aici.
Intr-un final au notat undeva ca tipa nu mai locuieste la domiciliul asta. Intre noi fie spus, nu a locuit NICIODATA aici, eu am cumparat apartamentul de la cel care il cumparase in 85 cind s-a facut blocul...

De cite ori se schimba jandarmii "arondati" in zona asta, ma mai trezesc cu cite o vizita.
Numa' ca-s jandarmi si politicosi, nu pot sa-i injur

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si eu pe numarul de cartela de Orange sunt cautat de persoane din Craiova pentru a merge sa le repar frigiderele. Am numarul de 5 ani cred si vara trecuta am raspus la vreo 2 apeluri de genu

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hihihi, numarul nostru de telefon l-a avut inainte o societate de electrice si inca mai suna elevi care vor sa vina sa faca un stagiu de citeva zile ca sa vada cum e munca in intreprindere ori faxuri ori publicitati pentru faxuri (cu astea e mai naspa, ca suna pe la 12 noaptea si nu ai nici pe cine injura, ca sa te descarci, "dincolo" e doar o masina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

si eu pe numarul de cartela de Orange sunt cautat de persoane din Craiova pentru a merge sa le repar frigiderele. Am numarul de 5 ani cred si vara trecuta am raspus la vreo 2 apeluri de genu

Mama de Ana si 31+

Fashion

Demential..

Eu am patit de multe ori din astea..ba ma suna unu in creierii noptii de ma exasperase,ba intr-o vreme ma suna unul la prima ora dimineata si prima lui fraza era vesnic ''sunt in spatele tau,ce crezi ca nu stiu ce faci mah?O sa te urmaresc mereu(eu in pat,adormita),ba primeam niste sms-uri ''eroice''sa nu zic altfel de la o doamna..cum in sms-uri nu se prea intelegea ca e o tipa,am sunat sa vad cine e si sa-i zic ca sigur a gresit,ca deh,eram si eu maritata si sa nu se interpreteze aiurea la mine in casa..
Nici orange-ul si nici vodafone-ul nu au avut ce face,tel nu-mi permitea sa blochez un singur nr de tel ci toate apelurile catre mine,asa ca mi-am mai inchis tel,ne-am mai luat la cearta..si tot asa,pana au incetat
Anul trecut tin minte ca m-a sunat un tip..si ma tot intreba ce fac si daca am reusit cu aia..Care aia nu stiu,dar omul o tinea intr-una ai reusit ma cu aia huh???????
Intreb si eu, dar pe cine cautati?..cum pe cine?pe tine!Dar tu cine esti?Cum cine sunt..sunt eu maaaa,acu faci misto de mine ?
Am inchis telefonul si i-am zis sotului sa raspunda el daca mai suna si sa-i zica in caz ca mai intreaba daca am reusit cu ''aia'' ca n-am reusit si nici nu ma mai intereseaza.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Capcaune, Mianna
Ina, mi-ai luat vorba din gura: chiar ca e un subiect care devine hazliu. Sa continuam zic!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Acu' ca m-am starnit mi-am amintit ca am mai avut acum vreo 12 ani o faza de-asta cand abia incepusem un job nou (deci numar de mobil nou) si am primit timp de vreo saptamana telefoane de la diversi indivizi care ma somau sa le fac masaj cu happy end. Ce ma distreaza e ca, desi le spuneam ca au gresit ei tot insistau, crezand ca asa e jocu', sa fac figuri la inceput, adica sa ma las greu. Cica aveau numarul meu din romania libera. Aveau dreptate, chiar asa era, anuntul suna ceva in genul: "execut masaj erotic cu finalizare"
Nu stiu nici acum cine mi-a facut-o, dar am convingerea ca noii mei colegi.

Hai, mai ziceti si voi. Acu' chiar imi pare rau ca n-am deschis topicul asta chiar pentru intamplari hazlii cu telefoane, dar nici acum nu-i tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pe bunica din partea mamei o suna fest cineva, seara tarziu, sa o intrebe de nu stiu ce cursa aeriana. Credea ca a sunat la aeroport si nu intelegea ca a gresit numarul. Pana nu i-a facut bunica un orar, un grafic de zbor sau cum sa zic, nu s-a potolit.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

acum cativa ani am patit-o si eu cu telefoanele. dupace mi-am schimbat numarul. intr-o seara suna un tip si soptit imi spune "ti-ai dat jos chilotii?" what??????? mai baiatule, ai gresit adresa. el nimik "scumpo, ti-ai dat jos chilotii?" inchid. suna din nou, tot cu aceasi replica. mi-am dat seama ca nu aveam cu cine si cum il auzeam ii inchideam. a continuat sa sune de doua trei ori pe saptamana, timp de cateva saptamani. suna de pe numar necunoscut, asa ca nu aveam ce face si raspundeam. ajunsesem pana acolo ca oricui suna de pe numar necunoscut ii spuneam "sunt in pijama, nu-mi dau jos chilotii"

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns?
Ieri am primit vreo 7 telefoane de la o individa, care nu pricepe ca greseste numarul. Ca sa va fie mai clar, iata cum a inceput.

Ring!
Raspund.
Ea: Cine esti, nenorocito?
Eu (pentru ca eram bine dispusa): Pentru ca tu ai sunat, cred ca ar trebui sa te intreb eu pe tine. Deci: cine esti tu, nenorocito?
Ea: Auzi, tu sa nu faci glume cu mine si da-mi-l pe frati-tu la telefon nimediat.
Eu: Ai gresit numarul de telefon, n-am nici un frate.
Ea: tu nu-ntlegei ca s-a terminat, nenorocito? Da-l imediat pe-ala la telefon.

Si asa a continuat inca vreo doua conversatii in care deja am incercat sa ii explic frumos ca a gresit.
Evident ca nu i-am mai raspuns la celelalte apeluri. Asa cum ma asteptam, a sunat de 6 ori fix la 6 dimineata, cand copilasul meu doarme. Eu nu inchid telefonul si nici nu-l pun pe silent pentru urgente si serviciu...

Ce credeti? am vreo sansa cu cei din reteaua de telefonie sa blocheze numarul disperatei aleia, ca altfel nu stiu sa ma exprim???

Multumesc pentru ajutor.

vezi ca sunt niste glume inregistrate cu diverse voci care vorbesc asa. intreaba-ti prietenii

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput