Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vreau.eu am fost acum 2 ani jumate la inot cateva sedinte si mi s-a parut ok pt adulti(mergeam [e la 9, 10 dimineata)
am vazut acum si situl.
dar vreau sa stiu ce mai e nou

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Eu merg 1/saptamana de la 19-20.00
Este aglomerat, chiar si la copii. Un culoar este impartit in 2 , iar intr-o jumatate se fac lectiile cu copiii...si cred ca sunt 7 copii
revin
asa...dupa cum spuneam, seara este aglomerat dupa parerea mea..copiii nu apuca sa dea de 2-3 ori din picioare ca se si ciocnesc de cealalta grupa de la celalalt intructor.
S-ar putea ca dimineata sa fie mult mai liber...nu stiu
Vestiarul...mult prea mic si inghesuit -cu doar 1 dus
La receptie am intrebat daca nu se dau ciupicei de protectie a incaltamintei de exterior si mi-au raspuns:" numai cand este urat afara si ploua"..deci mergi cu praful direct in vestiar...unde este apa pe jos de la cei care vin de la bazin...

dupa parerea mea...nu seara cand este aglomerat si in bazin si in vestiar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu sunt bucuroasa la astia de la Aquateam ca in intervalul in care-mi duc eu copiii sunt putini in bazin. Sunt cam doi antrenori cu maxim 10 copilasi. Asta de la 14.00. Daca as reusi sa-i duc de la 13.00 cica ar fi si mai putini (cand am discutat cu antrenorul, de la 13.00 fusese un singur copil). Seara sunt si aici multi.

Mergi la inceput

multumesc mult de sfaturi. sa mai vedem:)

Anya, ai idee ce fac azi la ziua scolii? sofia a fost morocanoasa de dimineata si nu a vrut sa imi spuna nimica, pt ca nu mi-au iesit coditele din prima;)))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Si eu m-am luptat dimineata cu coditele...
Problema la noi este ca fata nu vrea codite si nu suporta sa fie pieptanata ..dar trebuie sa i le fac...la gradi ii intra parul in mancare...asa ca am facut doar 1 codita (chinuita) azi si zilele astea musai la tuns...spre fericirea ei si a lui tati

Ea vrea parul scurt...nu-i place lung (spre disperarea mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am inteles ca au ceva in sala de sport. Niste fetite de la el din clasa au pregatit un dans. De altii nu stiu. Doar ca zapacitul a zis ca azi merg sa vada fetele (in timpul orei de religie) si maine au nu stiu ce actiune.

Mergi la inceput

aham:)
noi am avut lectie de pian, asa ca nu mi-a povestit mare lucru, ci doar ca ei au stat cel mai putin afara din cauza ca baietii au facut o prostie. N-am aflat ce prostie:)), dar oricum ea e mai aeriana.
un acalda una rece: se pare ca cei [este 85 de puncte se duc la etapa pe municipiu la calator prntre randuri, deci merge si ea
iar cea proasta e ca are -1.75 dioptrii. In iarna a avut -1.
oooof.

:(

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Sabina, au fost punctaje relativ mici la Calator,iar peste 90 au fost rare.Am inteles ca etapa pe municipiu ar fi luni.Daca nu se schimba iar ceva.
Totusi,daca tot sunt la acest subiect vreau sa spun ceva legat de acest concurs,poate citeste cineva mai avizat:organizarea este proasta;subiectele ok,ideea buna interdiscpl.;schimbarea modalitatii de promovare la municipiu ciudata.Nu poti schimba regulile unui concurs de la o etapa la alta doar pentru ca s-au calificat prea putini.
Mai comentam luni ,daca se da
In rest,ne bucuram de soare si de carti.
E destul de mare diferenta de dioptrii in asa interval scurt.Ai fost la acelasi medic,ca doar stim ca pot exista diferente semnificative de la un cabinet la altul[?bang]

Mergi la inceput

nu am fost la acelasi medic, pt ca problema era urgenta. Dar o sa o duc in iunie dupa examen tot unde am fost prima data. Cert e ca dr a fost f dragut si atent consultatia profi,, cu atropina pusa, vazuty fund de ochi,cu probat multe perechi etc etc, a fost un control riguros.
Si la mine cand eram copil pana pe la -4 a fost galopanta miopia :((
cu concursul, sper din inima sa nu fie luni!
daca s vrea sa o "prepar: putin, nici macar nu stiu ce sa ii spun sa faca. Idei?:)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Referitor la acest concurs,chiar nu am nicio idee.Ea nu a facut si nu face suplimentar la romana,citeste in schimb muuuult,iar subiectele de mate am inteles ca sunt usoare. Nu le-am vazut,din auzite.Eu zic sa nu te agiti prea mult.

Mergi la inceput