Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Multa sanatate tatalui tau,Sorana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

M-am uitat (de curiozitate) pe baremele de clase mai mari la evaluari. "Aspectul" scrisului a avut multe puncte la a II-a si a III-a, putine (2) puncte la a IV-a si deloc de la V-a in sus.
Asa ca e ok, la clasele mai mari nu va mai pierde puncte pentru aspectul scrisului. Sau, poate, o lasa si ei mai moale, si vor pune mai putine puncte si la clase mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Happiness, si eu abia astept vacanta...
Programul baietelului meu este incarcat...si solicitant. Am organizat activitatile extrascolare astfel incat sa nu fie 2 in aceeasi zi.
Si inca un lucru foarte important ...somn la pranz in 3 zile din 5.
(obligatoriu)
Luni si Miercuri - engleza + somn la pranz.
Marti si Vineri - Aikido - fara somn la pranz
Joi si Sambata - inot + somn la pranz...
De citit citeste seara inainte de culcare...de cand a inceput clasa a2a si pana acum are 10 carti citite
Anul asta nu a facut nimic suplimentar pentru scoala...totul prinde din clasa...
In week-end ..plimbari cu bicicleta (toti 4)/ trotineta /role...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sorana, imi pare rau ca ai necazuri. Sanatate multa!

Lalya, examenul va fi in 11 sau 18 iunie, inca nu stim exact.
Pana acum si Matei a avut cate o activitate extrascolara/zi. De saptamana asta s-a aglomerat cu 2/zi. S-a apucat si de inot - am platit 10 sedinte care pot fi facute oricand intr-o luna (de luni pana vineri) si ne-a anuntat antrenorul de karate ca le baga antrenament zilnic. Asa ca a ajuns cu 2 activitati/zi. La engleza/karate/inot se duce cu mare placere. Scoala ar fi ok daca n-ar exista temele. Astea nu-i plac de nici-un fel. Pana sa se autoconvinga sa se apuce de teme dureaza mai mult decat efectuarea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Anya, unde il duci la inot?

Sorana, sanatate tatalui tau. Cunosc sentimentul ca ai lasat putin copilul de capul lui, asa m-am simtit eu cand trebuit sa plec pe la spitale.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Multumesc de urari.
La noi activitatile extra sunt pe baza de "daca se poate". Scoala / temele sunt primele si apoi, daca avem timp si chef mergem la activitati extra, daca nu iesim in parc si atat.
Azi iar chiulim la badminton ca inca n-a terminat temele (logic daca s-a apucat la 16.30 si acum e 17.00).

Mergi la inceput

Sabina, ca sa vedem "partea plina a paharului" sa zicem ca am responsabilizat copiii si stiu sa se descurce cu ce au de facut singuri.
Dupa cum spuneai tu mai demult sunt mandra de ea ca s-a descurcat foarte bine, notele nu au scazut deloc pe perioada cat eu am fost absenta.
Nici acum nu sunt prezenta 100%, tot trec pe la tata zilnic, a aparut o alta problema, oricum sunt pur si simplu obosita psihic de toata nebunia asta, ceea ce se resimte si in buna dispozitie (lipsa) si in cheful si timpul de a face diverse activitati cu fi-mea, dar acum e oricum mult mai bine fata de acum 2 saptamani.
Joi avem test la mate la scoala, au recapitulat ieri capitolul cu unitati de masura, ceas, calendar. Fi-mea in continuare are ceva probleme cu ceasul, cu restul se descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sabina, la Miramar (la Delfinului). Nu mai e piscina murdara pe care o tineam eu minte de acum niste ani. A fost preluata de AquaTeam si pe langa cursuri de initiere se ocupa si de performanta (merg la concursuri cu copiii atat in tara cat si in afara). Antrenorii sunt tineri si mi s-au parut f ok. Bine, ai mei au fost doar de 3 ori pana acum, dar cel mic, care nu stia decat cu manecute a fost lasat la prima sedinta cu ele, la a doua a inotat doar cu pluta iar a treia oara a mers 1 metru fara nimc . Era foarte mandru, "desi se facuse apa cam mare" - a zis el, iar astazi vrea sa inoate si mai mult. Matei stia sa inoate dar fara stil. Mai caineste, asa. Pe el il pun sa bage bazine cu si fara pluta, cu capul in apa. Important e ca le place.
Sorana, nici la noi temele sunt importante. Inotul si engleza le are imediat dupa ce iese de la scoala - de relazare . Karatele - pe care-l iubeste el mult e seara de la 7.30-8 si conditia sa-l las la antrenament e sa aiba temele facute bine (si de preferat si frumos). Asta e motivatia lui sa le termine, ca altfel cred ca l-ar apuca noaptea visand in fata caietului.

Sanatate multa tatalui tau si rabdare tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aha, fain. De noi e cam departe. Eu am gasit berryfitness spa f f aproape de noi, dar nu mai stiu cat costa si cat de aglomerata e.
As vrea sa o duc dupa examenul de pian chiar si in fiecare zi a saptamanii daca e posibil.
Vedem.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Sabina, Berry spa au site...acolo gasesti si preturi
Mie personal nu-mi place acest bazin. De fapt nu-mi place nici vestiarul...daca vrei detalii iti pot da.(nemultumirile mele)

Mergi la inceput