Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Lalya spune:
La noi inca se mai dau teme
Noi avem maine serbarea la SH si saptamana viitoare la gradi.
Ieri a primit rezultatul de la examenul Trinity - era foarte mandru ca l-a luat ...se pare ca f multi copii nu au trecut acest examen.
Lory este vorba despre Prisaca - Tudor Arghezi.
Anya si piticii mei numara zilele pana la vacanta , mai ales ca noi plecam pe 16 iunie in concediu.
loryi1974 spune:
Multumesc.Cu 146 ne-am dumirit,iar 10 cred ca stiu pe unde este.
Sunt f bune problemele pe care le da inv ta,Sabina.
anya spune:
Lalya, m-am intors de la serbarea de la SH. De la el din grupa toti cei 7 copii care au participat la Trinity au luat. 4 cu A, 1 cu B, 2 cu C. Zicea profesoara ca anul acesta a fost un prof ff exigent.
loryi1974 spune:
Si la noi se dau inca teme serioase la toate materiile.Presupun ca vrea sa ii tina in priza pana la sfarsitul saptamanii cand e Nastas.
M-ai indus in eroare cu "Prisaca si nu mai stiu cum ".Fac fise de lectura la toate poeziile din "Prisaca"?Eu urasc fisele de lectura,noroc ca n-am auzit nimic de ele la fiica-mea.Cred in continuare ca ,cel putin la varsta asta ,este mai important sa citeasca din placere si nu din obligatie.
Ea a gasit pe o pagina de manual o lista de lecturi.M-a innebunit cu Nina Cassian "Povestea a doi pui de tigri numiti Ninigra si Aligru si alte poezii " trebuie sa fac urgent rost de ea,restul sunt citite de ceva vreme.
Sabina spune:
of, bietii:) mult succes sa reziste.
eu primul concurs de mate l-am avut intr-a patra. Am ajuns la o etapa in plus fata de municipiu, aceea in care selectau pt clase speciale de mate. Era primul an dupa revolutie. Am luat 8.66, asa ca ca n-am avut "de ales", oricum ,nu m-as fi dus de la muzica:)
dar tot asa, a fost in iunie, dupa examenul de pian, oboseala mare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
happiness spune:
Bafta la ce concursuri mai aveti, tuturor!
Noi nu mergem la competitionala, fiica-mea a luat locul III la baraj la Smart, iar la Evaluari nu a fost din motive de concursuri de dans, deci...Am avut si noi vineri si luni ultimele 2 concursuri, nu stiu inca ce si cum, ea zice ca a fost super usor, dar...M-am convins ca e neatenta si greseste macar 1 aiurea.
Ieri a dat si ea evaluare finala si la romana si la mate, saptamana urmatoare marti excursia....Asteptam vacanta cu nerabdare, eu cel; putin mai mult ca niciodata...
Lalya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974[/i] [r] M-ai indus in eroare cu "Prisaca si nu mai stiu cum ".Fac fise de lectura la toate poeziile din "Prisaca"?Eu urasc fisele de lectura,noroc ca n-am auzit nimic de ele la fiica-mea.Cred in continuare ca ,cel putin la varsta asta ,este mai important sa citeasca din placere si nu din obligatie. |
Scuze pt. Prisaca..
Nu stiu daca fac fisa de lectura pt tot volumul, ramane sa intreb saptamana viitoare. Si tot atunci vreau sa o intreb spre ce manual se orienteaza si care sunt lecturile pt a IIIa, intentionez ca in vacanta (pe langa multe altele) sa-l pun sa citeasca din aceste lecturi.
O data la 2 saptamani, aveau ca tema la romana (pe langa cele zilnice) si o fisa de lectura ...Au avut fragmente din: Legenda Bujorului, Cele 2 galeti, Banul muncit (astea sunt mai recente)..si ceva poezii.
Anya, despre examinator o citez pe profa noastra: " un examinator extrem de dur si foarte exigent. Numai cei ce l-au impresionat au luat A."
Azi avem si noi serbarea. Voi ati dus ceva profesoarei?
Lalya.
Sabina spune:
I-am tras la imprimanta harry potter, primele 90 de pagini. Le-a citit ieri in catvea ore:D
si am aflat ca a luat nota 10 la examenul de pian, unde eu credeam ca se dau calificative.
Eu care am trecut prin sistem stiu ce inseamna asta...:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Felicitari Sofiei si celor cu "A" a trinity.
Bafta in etapa competitionala celor calificati.
Ai nostri au dat azi testul final la romana, probabil maine la mate si vineri la cunoastere. Saptamana viitoare eoricum scurta si doar le incheie mediile.
Noi nu avem nimic "obligatoriu" de vacanta. Nici macar lecturi. Ceea ce pe mine ma bucura, eu o las sa citeasca ce vrea ea, de placere, mi se pare important sa-i placa nu sa fie obligata.
Noua nu ne-a dat notele la piticot, doar le-a zis doamna ca au luat toti "excelent", ceea ce era de asteptat, subiectele sunt mai usoare decat un test obisnuit din clasa.