Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
sorana spune:
Baiatul din cutia de biscuiti (asta i-a placut si Monicai si baietelului Lalyei, ambii n-au lasat-o din mana, a fost cel mai rapid citit roman
), Arthur (am doar primul volum din trilogie si se cheama Piatra magica) - de Kevin Crossley-Holland, Hotul Vrajitor de Sarah Prineas, Moony Witcher - Fetita celei de-a sasea luni (si altele de aceeasi autoare).
Jules Verne nu citeste nici Monica. Adica a incercat si a renuntat dupa 2 capitole. Probabil e prea devreme.
Lalya, evident, te rog sa-mi zici daca vreti ceva din lista de mai sus.
loryi1974 spune:
Sorana,eu n-am auzit de nicio carte din cele de care ne spui,dar nu-i timpul pierdut ![]()
Ptr.cei interesati:Nastasescu de romana se desfasoara in 3 centre pentru Bucuresti la romana:146,10 si 88 ;iar la mate doar in doua :10 si 88.Repartizarea pe centre apare saptamana viitoare.
anya spune:
Matei are astazi ultimul concurs scolar - sper eu :). Vinerea viitoare mai are examenul de centura la karate (da de verde), dupa care mult asteptata vacanta.
Lalya spune:
Sorana si noi cu 2 carti incepute...![]()
Acum citeste "Punte spre Terabithia" si "Printul bufonilor" (mai atras este de Printul bufonilor)...cand le termina cerem ceva din lista voastra 
Pentru vacanta, la limba romana, avem 6 lecturi deocamdata-( Fram ursul...Prisaca si nu mai stiu), la care trebuie facuta fisa.
La mate inca nu stim.
Lalya.
loryi1974 spune:
Ptr.cine e interesat ,s-au repartizat calificatii pe centre si la romana si la matematica la Nastasescu.
Centrele sunt :scolile 146,88 si 10.
Rog informatii:scoala 10 e in zona Rosetti?Se poate ajunge usor de la Universitate?Cat de departe este de piata Rosetti?
Scoala 146 e undeva pe Panduri.Se poate ajunge cu autobuzul?
Scoala 88 e aproape de IOR,aproape de intersectia cu piata volanta de la Ramnicu Sarat?Cat de departe de acest punct si in ce directie?
Multumesc.Fiica-mea are colegii repartizati pe la toate centrele,din fericire ea este in ambele zile in acelasi loc.si s-au adunat intrebari....
Sabina spune:
o sa incerc, multumesc mult pentru toate sugestiile!
Nu le mai da tema la romana vad, iar la mate fac probleme pregatitoare pt inmultiri/impartiri.
din alea de genul 2 caiete si 3 creioane costa 7 lei, un caiet costa cat doua creioane, cat costa caietul/creionul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loryi1974 Ptr.cine e interesat ,s-au repartizat calificatii pe centre si la romana si la matematica la Nastasescu. Centrele sunt :scolile 146,88 si 10. Rog informatii:scoala 10 e in zona Rosetti?Se poate ajunge usor de la Universitate?Cat de departe este de piata Rosetti? Scoala 146 e undeva pe Panduri.Se poate ajunge cu autobuzul? Scoala 88 e aproape de IOR,aproape de intersectia cu piata volanta de la Ramnicu Sarat?Cat de departe de acest punct si in ce directie? Multumesc.Fiica-mea are colegii repartizati pe la toate centrele,din fericire ea este in ambele zile in acelasi loc.si s-au adunat intrebari.... |
buna,
scoala 88 e pe strada odobesti !
Daca vii dinspre mc dristor ( adica pe camil ressu ) la a doua intersectie semaforizata faci stanga ( vei intra pe liviu rebreanu )
Ca sa ajungi pe strada odobesti cel mai simplu mie mi se pare asa:
Cum intri pe liviu rebreanu faci dreapta imediat pe prima straduta. Daca mergi pe acea straduta ajungi exact pe odobesti caci se intersecteaza. Cum ai ajuns pe odobesti ( adica la intersectia dintre ele ) faci dreapta si mergi. O s-o gaseti imediat pe partea stanga - max 150m .
Ti-am dat traseul pentru masina , mai am si scurtaturile printre blocuri de cand mergeam eu la scoala
Mai este ceva : ce ti-am zis este intrarea pe la director , daca tb pe la elevi atunci vei merge pe odobesti si vei face prima la stanga si mers pana in capat - da in parcul ior si se vede intrarea elevilor - adica curtea scolii!
Succes !
sorana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loryi1974 Scoala 88 e aproape de IOR,aproape de intersectia cu piata volanta de la Ramnicu Sarat?Cat de departe de acest punct si in ce directie? |
Foarte aproape. Spre "Salajan", ca directie, dar mai bine intri direct pe Odobesti, care e paralela cu bulevardul, pe stanga cand privesti dinspre Dristor. Scoala e pe stanga, maxim 5 minute de mers pe jos de la Ramnicu Sarat.
anya spune:
Vad ca nici la Matei nu se mai dau teme. A primit rezultatele la concursul Piticot (nici nu sunt sigura ca asa-l cheama
). A luat 10 la romana si 9.50 la mate. La mate n-a gresit nimic, dar a avut un exercitiu ciudat in care-i dadea niste date: Un caiet costa 5 lei, un pix costa 17 lei. Bunica da 3 hartii de 10 lei. Puneti o intrebare si rezolvati. El a intrebat "Cat costa ce a cumparat bunica?", dar ca sa ia punctul intreg probabil ca ar fi trebuit sa intrebe "Cat rest a primit bunica?". Ei, asta e. Acum stie ![]()
Astazi are serbare la engleza de la SH cu rol de povestitor si "nu stiu cine the bat" asa ca i-am facut o pelerina neagra, i-am dat o marioneta liliac si in rest pantalon, camasa si papion.
Maine am alte doua serbari la cel mic, la grdinita. Viata grea, ce sa mai
. Iar copiii mei deja numara zilele pana la vacanta.