Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sotul meu nu poate sa-si ia concediu in iulie sau august (in nici-un an) asa ca suntem obligati sa ciugulim sfarsit de iunie/inceput de septembrie.

Sorana, sanatate tatalui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La noi se simte aer de vacanta rau de tot . Pe de o parte am re-inceput chitara (cu alt prof). Pentru prima data in viata ei fi-mea a repetat ieri singura si fara sa-i zica nimeni . I-a placut proful nou si metoda lui, poate de data asta canta totusi. Desi cu vocea nu a vrut sa-i cante, dar a fost abia prima ora, nici nu ma asteptam. Cu fi-mea trebuie sa te imprietenesti ca sa-ti cante, nu canta asa, pentru toata lumea .
Sportul ia o pauza momentan pentru ca fi-mea a izbutit cumva, prin lovituri repetate, sa-si rupa o unghie de la picior de la jumatate. E cu degetul bandajat si incaltata in adidasii mei ca in ai ei nu-i intra degetul.
Ma gandesc ca vor da niste teste finale la scoala, sper sa se poata concentra, asa, pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

noi am dat ieri test la limba romana...
la mate poate saptamana viitoare
in rest au terminat manualul la cun mediului, mate + un caiet special de mate (un fel de culegere).
relaxare si la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si la almeu s-au terminat manualele. El are azi un concurs - la mate parca si luni altul - la romana. Eu n-am vrut sa-l trimit, dar a insistat el.

Si de bine ce ma stresam eu ca nu vrea copilul meu sa citeasca, alaltaieri vine de la scoala si zice ca vrea sa-i cumpar o carte. Ce carte, mama? Jurnalul unui pusti. Ieri merg eu la un Imedio si iau volumul 3 - ca atat aveau. Barbatu-meu alearga prin oras si ia celelalte doua volume. Cand ajung aseara acasa - copilul citise 27 de pagini. Pana sa se culce - 75. Cat n-a citit tot anul! Astazi vrea sa termine primul volum. S-a trezit cu noaptea-n cap sa mai citeasca cateva pagini inainte de scoala si pentru ca azi e petrecere de ziua copilului la mine la job, m-a intrebat daca-l las sa ia cartea , ca poate se plictiseste. Mi-a inlocuit cineva copilul?
Cred ca trebuie sa-i iau o ciocolata pustiului care i-a povestit la scoala de cartea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

jurnalul unui pusti rocks (scuze de interventie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Si la almeu s-au terminat manualele. El are azi un concurs - la mate parca si luni altul - la romana. Eu n-am vrut sa-l trimit, dar a insistat el.

Si de bine ce ma stresam eu ca nu vrea copilul meu sa citeasca, alaltaieri vine de la scoala si zice ca vrea sa-i cumpar o carte. Ce carte, mama? Jurnalul unui pusti. Ieri merg eu la un Imedio si iau volumul 3 - ca atat aveau. Barbatu-meu alearga prin oras si ia celelalte doua volume. Cand ajung aseara acasa - copilul citise 27 de pagini. Pana sa se culce - 75. Cat n-a citit tot anul! Astazi vrea sa termine primul volum. S-a trezit cu noaptea-n cap sa mai citeasca cateva pagini inainte de scoala si pentru ca azi e petrecere de ziua copilului la mine la job, m-a intrebat daca-l las sa ia cartea , ca poate se plictiseste. Mi-a inlocuit cineva copilul?
Cred ca trebuie sa-i iau o ciocolata pustiului care i-a povestit la scoala de cartea asta.Anya

O veste buna cu volumul 3. Azi plec in cautarea lui, daca spui ca a aparut la Inmedio. Din cate stiu sunt 5 volume, dar 3 aparute la noi.
Mihai a citit anul trecut prin noiembrie primele doua volume in mare viteza , cu mare placere si era suparat ca nu le poate face fise de lectura pentru scoala. E combinatia jurnal - benzi desenate, care-i amuza pe pusti, personajul fiind cam de varsta lor. Astea deschid apetitul pentru lectura baietilor.

Spor la citit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Anya

La scoala niciun concurs in schimb am avut examen la engleza chiar pe 1 iunie la SH (asa a fost programat), iar astazi de la 18.00 are examen de centura la karate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Da si fi-mea a dat azi concurs si da si luni. La fel ca baiatul Anyei s-a inscris singura, nici nu am intrebat de ce-i dau bani .
De citit fi-mea citeste. Ca si maica-sa cel putin 2 carti odata . Acum citeste "Micute doamne" de la Lalya (e pe la jumate, e ditai cartea) si "Apolodor". Eu tot sper ca termina cartea de la Lalya pana cand se termina scoala. Ca nu vrea s-o dea inapoi dar nici prea mare spor nu are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

A mea nu da semne de relaxare,cred ca vrea rezultate bune la etapele competitionale la Nastasescu care sunt una dupa alta saptamana viitoare.Romana e relativ usoara,dar la mate,cel putin in 2009 ,au fost subiecte foarte dificile la clasa a doua.Anul trecut parca mai usoare.In fine,vom vedea,va fi ceva special pentru ea pentru ca in fiecare oras e un singur centru de concurs,poate in Buc sa fie 2,unde vin toti copiii calificati din orasul respectiv.
"Micutele doamne"e o carte foarte frumoasa-ea a citit-o acum cateva luni ca si Apolodorul I si II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

oof, draga de ea, succes! nici pe mine nu m-ar tine nervii la atatea concursuri;P

fiemea s-a relxat cu pianul, nu-i mai e frica, vrea sa continue:P m-a rugat sa ne uitam dupa partituri noi.

dacavreti, va dau pe pM linkul unde am examenul ei:P
numa sa-mi spuneti.

in rest, nu mai stiu ce sa ii iau de citit. Astea de le ziceti voi le-a fumat de mult. Jules Verne zice ca nu-i place.

sugestii??

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput