Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
daa, felicitari micilor englezoi :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
loryi1974 spune:
Bravo,sofia pentru amandoua.La noi toate volumele Harry Potter sunt ferfenita,le-a citit si rascitit.Ultimul i s-a parut mai dificil dar l-a dus la capat.Cineva nu prea credea ca le-a citit cu adevarat si i-a pus intrebari.A fost foarte distractiv.:)Ziceai ca si-a dat doctoratul in HP.
HP,dincolo de vrajitori si efecte speciale :),este o carte despre scoala,despre prietenie ,despre rau si despre bine.
Sabina spune:
Lori, i-amfacut abonament la biblioteca, si ei si lui Gh, care e fff mandru, a luat o carticica despre Mickey Mouse :))
Asa ca vol 2 il luam de acolo. 3 si 4 i le-am comandat;))
I-am mai comandat o carte: Poveste fara sfarsit, Michael Ende. Cum am putut sa uit de ea. E superba, o recomand!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
Si da, asa e:) Sofia deja e in love cu Hermione, ca invata cel mai bine:))
Cum mi-am alaptat copiii
anya spune:
Felicitari, Sofia!!!
Am terminat cu serbarile la gradinita, la celalalt baiat al meu. Ieri a avut doua! Dimineata la 9 la optionale de engleza si germana iar dupamiaza la 3 jumate cea de gradinita + optionalul de dans si muzica.
Saptamana viitoare, Matei are miercuri festivitatea de premiere in clasa (cea cu calificativele) iar vineri dimineata festivitatea pe scoala cu decermarea diplomelor pentru cei care au luat premii la concursuri si era f. mandru ca l-a nominalizat inavatoarea si pe el . La concursul Piticot au primit si premiu. A venit acasa cu un zmeu si un breloc.
Sa va mai povestesc o faza. Ieri, Matei a avut scoala, apoi s-a dus la inot o ora, apoi la serbarea fratelui. Pe la 5 an ajuns acasa si l-a innebunit pe taica-su sa mearga cu bicicleta la antrenament la karate. Si s-au dus..din Iancului pan ain comuna Voluntari, unde e sala. Acolo a tras o ora jumate si a mai putut sa vina si acasa. Antrenorul i-a zis ca daca ajunge ok acasa ii da centura verde . Toata lumea (mamicile si taticii de la karate) era uimita de zapacila.
Sabina spune:
mama mia, extraordinar!
sper ca a baut mult pe parcurs. apa, bineinteles
Cum mi-am alaptat copiii
anya spune:
Sabina, vezi la generale! Se cauta un muzician sa reprezinte DC-ul intr-un juriu! Eu pe tine te stiu .
loryi1974 spune:
Si a mea are abonament de ceva timp si a tooot luat carti de acolo.De curand a luat din nou "Micul print".L-a mai citit iarasi,cum i s-a parut mai interesant.
Ea inca isi doreste sa fie Harry.:))
Ce de activitati extra au copiii tai,Anya.Noi putine-lb straine,abia in vacanta urmeaza activitati extra planificate.Ea compenseaza prin citit si joaca neorganizata.Stie sa faca de toate,dar fara program.M-a uimit cate jocuri de colectivitate a invatat ,unele de pe vremea mea:)
Bafta tututor care au primit ca premiu pentru rezultatele foarte bune o noua etapa de concurs Haideti copii ,dupa sambata si duminica va veni cu siguranta vacanta!
anya spune:
Cele de la gradi - doar le platesc - ca le organizeaza ei.
Cele de dupamiaza - au in fiecare zi ceva. Nu i-as fi plimbat la atatea daca n-as fi fost obligata de bunici. Asta nu in sensul la care va ganditi...nu au insistat bunicii sa faca toate astea...Doar ca daca sta copilul acasa (ca iarna e frig si nu il scot afara pt ca nu mai pot ei) il lasau la desene animate toata ziua (exceptie temele, si alea cu scandal). Seara cand ajungeam acasa vorbeam cu niste zombi. Citit nu, lectii in graba sa prinda nu stiu ce desen...in sufragerie parca explodase o bomba, in camera lor calcam pe linii si trenulete...piese de lego pe unde nu ma astepatm...casa de nebuni, ce sa mai! Acum i-am organizat pe toti (am mutat job-ul acasa). Orar strict, cu perioada fixa pt lectii. Bunicii ii pazesc cat stau la toate minunile ale - stau la caldurica, nu trebuie sa alerge dupa ei prin parc, ii duc cu masina, desi toate sunt la 10 minute de mers pe jos de casa, dar macar nu mai stau la tv.
sorana spune:
Fi-mea s-a re-apucat de chitara si ii place asa ca repeta aproape in fiecare zi. Ma gandesc cum ne vom descurca de la anul si tind sa cred ca nu ne vom descurca si zau nu stiu la ce va renunta ... adica ar trebui sa faca 2 limbi straine, chitara si badminton.
Asta evident fara sa neglijeze scoala, sa aiba minim 2-3 ore pe zi timp de joaca, sa mai citeasca o carte, sa mai vada un film/teatru, sa mai mergem la un concert, etc.